С филийка с мед и масълце, чакаме ОКТОМВРИЙСКОТО дете!

• 16 954
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Гери   Hug , добре че си попаднала на свестен лекар да се държи човешки, а не да те стресира допълнително, ще стискаме палци  Praynig

и аз като че ли тайно чакам някой да роди /разбира се от първите мамчета/ ама се държиме още  Peace

благодаря на всички, които си признаха, че ме четат/то избор имат ли Mr. Green

ето я и количката, успях да я разгъна поне и да и сложа коуеуетата /щот имаше упътване на български  Embarassed http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281506&pid=7545829

shikimiki не е Бевърли, но е от същия калибър  Simple Smile и аз се радвам, че е евтинджос и ще си я блъскам по тротоарите докат издържи  Whistling
хубавото е , че има отделно зимен кош  bowuu малко множко ми идва бледо лилавото кат за момченце, ама айде да речем че е унисекс  Wink
AAAAA, Венецията! И аз много и се точех на тази! Супер е, браво Адинче! Даже мисля, че е по-лека от Бевърлито/моята/. Че ти ефтинджос си я взела Joy, аз я гледах за 150лв. промоционално Grinning! Аз въпреки указанията на БГ не се справих hahaha, но мъжа ми толкова бързо я сглоби... И цели два дни я бута из къщи като дете hahaha, едвам го склоних да я приберем при другите придобивки на изчакване, още малко щял да я побута Joy!

# 106
  • Варна
Май ще пускаме утре нова тема: ОКТОМВРИЙКИ сме и темите "ядем" като еклери със крем!  Mr. Green Не завиждам на момичетата, които ще се включат чак вечерта (аз обикновено така правя, днес по изключение)

А бой де bambam. Нещо друго освен еклери не можа ли да измислиш. Crazy Тая дума я бях забранила в темата. Mr. Green

# 107
Е,то мъжа ми няма да учавства ,още се възстановява счупената ръка от тренировките ама ще идем да подкрепим другите колеги!
Адинка ,много сие хубава количката,аз също си харесах Чипорлино-Витория ,тя беше към 230-250лв ,и включваше и столче за кола ,ама беше на промоция до изчерпване и незнам дали ще остане докъто се наканим да я вземем.
Гери ,не се притеснявай като си там е по-добре ,щ те наглеждат и ти ще си по-спокойна,дано всичко е наред и още малко да се поносите! Hug

# 108
Браво на всички с прегледите, хубаво е нещата да са под контрол, не се панирайте, зная че е невъзможно (от личен опит), но все пак, доФторите си знаят работата и Бог да е с нас!
Гери - всичко ще е наред, ти просто обаче ни дръж в течение, нали? Praynig Hug
Адинка - количката си е пирфектна Simple Smile, да я буташ смело по Софийските калдаръми Peace
Аз за количката пак съм в шах - толкова избирах и толкова се точих, сега нашият кум ни заяви че количката е от него - и върви сега имай претенции Embarassed Ще е Чико, з-то вносителите са му близки, но коя Чико нито върви да питаш, нито нищо newsm78 Shocked, накрая ще заложа на приказката : "На харизан кон, зъбите не се гледат" и т'ва е Mr. Green
Да кажа на софиянки за въпросния код от НОИ, става бързо, просто трябва да намерите временце да слезнете до НОИ, с Молбата в 106 кабинет на 1 ет. в дясно по коридора от централния вход. Става само лично или с нотариално заверено пълномощно и ЛК. С други думи вече и аз се сдобих с този ПИК Simple Smile
Това е сладурки от мен, верно че темичките заминават за норматив, и нека така в сладки приказки посрещнем нашите слънца Simple Smile
П.С. Инче ти защо кака така реши да сменяш болницата? newsm78, ако е удобно само сподели Blush

# 109
ina.gg аз имам електронно банкиране на ДСК - или т.н. ДСК Директ. Отиваш в банката и само попълваш едно искане за тази услуга, веднага ще получиш потребителско име и парола за интернет. Много е удобно можеш да следиш всичко по сметката си , ако имаш заеми, да заплащаш разни комунални услуги. Ако искаш и да правиш преводи в други банки се заплаща за електронен сертификат по 0,50 лв на месец.
Като техен служител съм пристрастна ама наистина не съм виждала по-удобно интернет банкиране за физически лица от това на ДСК.  Laughing

Хм никак не съм съгласна с твърдението, че това е най-доброто банкиране. Аз в момента банкирам през ПроКредит и намирам, че тяхното е доста по-добро. По-лесно е за боравене, по-бързи са транзакциите, по-добре защитено е /банкира се с тан кодове, а не със сертификат/. Така, че нека всеки който иска да ползва интернет банкиране да си направи проучване и да си избере вариант.

Сега да дам отчет от ЖК днес. Растем по график, отговаряме си точно на седмицата и деня даже Simple Smile Плацентата има доста живот още, води в норма. Взеха ми кръв и урина, утре трябва да мина да си ги видя. Правихме и запис на тонове. Малкия спеше, но акушерката реши да го събуди и успя Simple Smile Болката в срамната кост доктора намери за нормална, така че ще ми се наложи да си търпя. Разведоха ме из отделението, много съм доволна от това което видях. Малки чистички самостоятелни стаи, самостоятелен санитарен възел, телевизор. Общо 4 стаи за цялото отделение, много персонал. Попитах за списък, няма такъв носиш си четката за зъби в общи линии само. Таткото може да седи през цялото време при мен, бебето също ще е при мен.
С доктора проведохме дълга дискусия относно датата на раждане. Сега пред мен стои следния избор: 2,3,6,7 или 8 октомври.  newsm78 За сега не съм решила, но смятам ако всичко е ок да взема някоя от последните дати.
Сев можеш да запишеш в списъка, че ще раждам в клиниката на Щерев, вече е решено на 100%

Ох, айде че стана много дълго. Ако съм изпуснала нещо после  пак Simple Smile

# 110
Май ще пускаме утре нова тема: ОКТОМВРИЙКИ сме и темите "ядем" като еклери със крем!  Mr. Green Не завиждам на момичетата, които ще се включат чак вечерта (аз обикновено така правя, днес по изключение)

А бой де bambam. Нещо друго освен еклери не можа ли да измислиш. Crazy Тая дума я бях забранила в темата. Mr. Green

Е, хайде, понички  Mr. Green

Мими София, според индийската книга на мъжо ми... 8-ми е най-добрата дата от изброените... особено за мъж.. Другата е 6-ти (пак по тази книга). Ако се интересуваш, мога да ти прочета...

# 111
радвам се, че харесвате количката  Simple Smile

леле mimisofia ми то много скоро ми се вижда така като каза  Whistling за коя болница говориш/токуда ли беше newsm78
за датите, незнам, ако вярваш в числа и знаци, посъветвай се със специалист.иначе мойто мнение е, че за 3-4 дена по-рано едва ли е от толкова голямо значение за бебчо/може и да бъркам Embarassed

# 112
  • София
feel_u,  много готино заглавие си предложила. Ама ще  счупим кантара с нашите кулинарни теми.  Crazy Отивам да си вадя еклери от фризера, ама да знаеш че на твоята съвест ще тежат  Mr. Green

Гери, сигурна съм, че всичко е наред. Пращай по някой смс на вестителките ни да знаем, че сте добре.
Да знаете, че след вагинален преглед е възможно да се появи зацапване, да не се шашкате. На мен не ми се е случвало, да чукам на дърво.

Адина, честита количка!

Мими, само като си помисля, че скоро ще си гушкаш малкия мъж и  Crazy Ние днес като разговаряхме с доки за моето за сега нормално раждане и ми беше едно такова приповдигнато все едно рожден ден ми организират  Laughing Спокойна съм все едно си говорим за "някой ден" в неопределено бъдеще, а то наближава все повече. Майка ми даже си е заявила отпуската да идва да помага и коментирала, че събитието според нея ще е преди 20.10. Нещо отказвам да зацепя какво ми предстои.  Whistling

Добавете ми на 1стр., че ще раждам във Вита  Peace

# 113
  • София
Здравейте мацки!
Аз се прибрах най-накрая след повече от 3 часа в Правителствена!
Сега бебето е потвърдено за 3-ти път като дама!!! УРА! 3200! Явно си е порастнала ок.
За води и плаценти не знам, явно е ок. Тонове - всичко ок, контракции - няма.
Обаче - секцио ме чака и тва си е. Не знам по какви показания, но всчщност майка ми
снощи е говорила с не=вролог, който ме гледа преди година след един сериозен припадък
и той е казал, че не трябва да раждам нормално. Та др-та седм. ще трябва да си измислям дата..  Sick
Аз искам поне да е след 23 да не е дева.. Ще видим, сега съм уморена и щастлива, че бебка е ок и расте,
другото ще го мисля после Simple Smile

# 114
Еленцето - чудесна новинка и от теб Hug Heart Eyes, браво, сега си почини и хубаво си помисли за дата Simple Smile

# 115
  • София
ssissi  Hug благодаря за отоговора. Аз се притеснявам, защото нямам много избор за дата
с термин 01.10, трябва да е м/у 23 и 01, та не знам..

# 116
 newsm78 Еленце, честно незная аз ако трябва как бих се справила с тази задачка, много ми се иска бебчо да си тръгне сам, когато той си е решил. Аз лично вярвам в зодиите, датите, асцедентите и всички там подробности, които не са ми съвсем познати, но съм сигурна, че са определящи. Все пак е въпрос на лично мнение. Миналия ден присъствах на едно такова избиране на дата за планово секцио и направо  Shocked Жената както си седеше в коридора и като че ли с такава лекота и облекчение каза 17, без да помисли, без да се зачуди, чак съпругът и остана шокиран, че тя предпочита секцио пред нормално  Joy Та незная какво да те посъветвам, виж Фийл може да се включи с нейният наръчник Simple Smile или ако имаш жокер астролог, който да те посъветва newsm78 Но при всички случаи да споделиш ей Hug

# 117
  • София
Сиси, точно това ме приетснява и мен! С асцендентите не съм наясно, но в зодиите вярвам.
Мисля, че е най-добре бебето да си каже кога му е време, а не аз да му измислям.
А и се притеснявам, че може пък да си избера дата, а тя да не е възможна, абе не е лесно да роди човек егати!
Фийл Ю - разчитам на мнение от книжката!
Отивам да спя, че вярно спечелих наградата за сомнанбул, ама сега съм като парцал.
После ще споделя за коланите след раждане и кой сутиен за кърмачки мисля да си взема  Heart Eyes

# 118
  • Варна
Тия сутиени за кърмачки ги вземайте чак след раждането. От опит ви казвам че номера след раждането няма да ви е като сегашния,колкото и да ви е пораснал бюста сега. Като слезе кърмата бюста ще ви се увеличи доста.

Гери, що не те виждам в Скайп напоследък?

# 119
  • София
Тия сутиени за кърмачки ги вземайте чак след раждането. От опит ви казвам че номера след раждането няма да ви е като сегашния,колкото и да ви е пораснал бюста сега. Като слезе кърмата бюста ще ви се увеличи доста.

Гери, що не те виждам в Скайп напоследък?

Абсолютно съм съгласна и затова и аз изчаквам с купуването на втория сутиен. Първия го взех в 4 месец и в момента ми е точно но  май ако се налея много няма да ми става.

Еленце ами то май между 23-ти и 1-ви зодията е една и съща. Иначе и на мен би ми било трудно да избера. Сигурно щях да оставя на доктора да реши, де да знам. Нали ще си направим списък с мамите с планирано секцио?

Общи условия

Активация на акаунт