Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на хората за кошниците за кола за новородени?
Какво представлява пасивното банкиране и кои банки го предлагат в България?
Какво е ПИК и как може да се използва за проследяване на болнични?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на хората за кошниците за кола за новородени?
Форумът съдържа различни мнения относно кошниците за кола за новородени. Някои хора се притесняват от комфорта и безопасността, докато други смятат, че бебетата спят удобно в тях. Освен това има предложения да се постави нещо под бебето, за да се предотврати прегърбването му. Въпреки това, формата на столчето наподобява познатата позиция на бебето в корема на майката, което се счита за подходящо за новородени.
-
Какво представлява пасивното банкиране и кои банки го предлагат в България?
Пасивното банкиране е услуга, която позволява на клиентите да наблюдават постъпленията по своите банкови сметки чрез интернет. В България тази услуга се предлага от няколко банки, като ДСК, Райфайзен Банк, Експресбанк и други. Потребителите във форума изразяват положителни мнения за удобството на пасивното банкиране и споделят своя опит при използването му.
-
Какво е ПИК и как може да се използва за проследяване на болнични?
ПИК (персонален идентификационен код) е уникален номер, издаден от Националния осигурителен институт (НОИ), който ви позволява да влизате в системата и да проверявате своите осигурителни права, включително болнични. Потребителите във форума могат да използват ПИК за проследяване на болнични, като споделят информация и опит по темата.
-
Какви са разликите между кошницата за кола и столчето за кола?
-
Какви са препоръките за използване на кошчета за кола и столчета за кола?

/дори бях единствената правостояща
В понеделник отивам да си взема болничния, да видим как ще мине при мен
Фийл ю, специални благодарности, че внасяш такова настроение в темата 
а за маслото-може да си алергична от някоя от съставките
Повече ще мога да кажа след сряда другата седмица 

на доктора никак не му се понрави това но... дано имам време
в понеделник ще ходя да каже след готовия резултат какво да си слагам . Провери ме доктора за разкритие - няма грам,главата на бебето е още високо и скоро няма изгледи за излизане
Наистина тоя преглед хич не е приятен и не ми се мисли, че като се заражда през час два ще се случва това заедно с някоя и друга контракция ей така за разкош
А човека и ръка ми подаде обаче беше още по зле та ме остави да си се изправям сама.
в чашка. Досега 3 пъти са ми взимали кръв- веднъж в началото, веднъж за трипъл скрийн тест и веднъж за диабет. Полага ми се един ултрасаунд за цялата бременност, тъй, като не се водя рискова. Тъй като до сега нямам оплаквания "от кръста надолу", както питат всеки път сестрите- не са ме бъзикали още докторите, освен някъде в началото, доколкото помня. Май някъде скоро преди термина се правеше тест за бета стрептококи, но още ми е рано. 
. Да са ти честити дългоочакваните покупки и със здраве да ги ползвате