AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 34

• 37 059
  • 715
  •   1
Отговори
# 450
  • София, Дружба 2
Момичета помагайте! Praynig

Платих си първата фактура по К13 в петък сутринта, срока за плащане беше 29.09. Снощи си пуснах втората поръчка по К13, която днес сутринта е фактурирана. В сайта обаче, в Текущ баланс ми стоят натрупани и двете суми /от първата и от втората фактура/, като неплатени. Имате ли идея, защо се получава така и кога евентуално ще коригират сумите, които дължа? За пръв път ми се случва такова нещо.

За протокола - сумите в Клуб на представителя все още са 0,00. #Cussing out

# 451
  • София

Платих си първата фактура по К13 в петък сутринта, срока за плащане беше 29.09. Снощи си пуснах втората поръчка по К13, която днес сутринта е фактурирана. В сайта обаче, в Текущ баланс ми стоят натрупани и двете суми /от първата и от втората фактура/, като неплатени. Имате ли идея, защо се получава така и кога евентуално ще коригират сумите, които дължа? За пръв път ми се случва такова нещо.

Обикновено за два работни дни се отразяват сумите, и то на втория ден около обяд най.рано. В петък беше последен работен ден , а днес е вторник и е първи след празниците. Според мен най късно утре около обяд трябва са е отразена. Дано ме разбра.

# 452
  • София, Дружба 2

Обикновено за два работни дни се отразяват сумите, и то на втория ден около обяд най.рано. В петък беше последен работен ден , а днес е вторник и е първи след празниците. Според мен най късно утре около обяд трябва са е отразена. Дано ме разбра.

Много ти благодаря за бързия отговор!  bouquet Дано утре вече да оправят нещата, че се изприщих като видях колко дължа. Laughing

# 453

В сайта ги няма, но ги има във фактурата

# 454
  • София, Дружба 2

В сайта ги няма, но ги има във фактурата

Видях, но според мен е редно и в сайта да ги има вече. Simple Smile

# 455
Странно - при мен на Акумулирани продажби има число, което е с около 200лв. повече от оборота ми в К13. Откъде ли са се взели?!

При вас има ли сума на Акумулирани продажби?

# 456
  • София, Дружба 2
Странно - при мен на Акумулирани продажби има число, което е с около 200лв. повече от оборота ми в К13. Откъде ли са се взели?!

При вас има ли сума на Акумулирани продажби?
При мен също има сума на акумулирани продажби, но сумата не е такава, каквато трябва да бъде.  Laughing

P.S. При мен сумата е същата като остатъка, който ми трябваше до следващото ниво в клуб на представителя в предишния куотър. Ох, дано ме разбра. Laughing

# 457
  • София
Оф,и аз имах задържана поръчка,че нещо се олях със плащането тоя път.Платени са в петък,до днес още ги няма,изпуснах си редовната дата,и нямам поръчки за експресна.Нямам думи Crossing ArmsАко до утре в 10часа не ми е отразено плащането,за да поръчам някакси все пак,клиентките ще издивеят направо.
И едно въпросче-ако съм имала задържана,като се получат парите какво става-пускат поръчката и идва направо или трябва отново да я поръчам,че имам и някои допълнителни неща? Thinking

# 458
Picky
май си права - това ми е разликата до ниво на топ. Благодаря че го забеляза!   bouquet

# 459
Оф,и аз имах задържана поръчка,че нещо се олях със плащането тоя път.Платени са в петък,до днес още ги няма,изпуснах си редовната дата,и нямам поръчки за експресна.Нямам думи Crossing ArmsАко до утре в 10часа не ми е отразено плащането,за да поръчам някакси все пак,клиентките ще издивеят направо.
И едно въпросче-ако съм имала задържана,като се получат парите какво става-пускат поръчката и идва направо или трябва отново да я поръчам,че имам и някои допълнителни неща? Thinking
прати им утре сутринта факс с разписката че си платила да се застраховаш....сега се бавят,защото понеделник беше почивен ден  Whistling

# 460

Прати им с факс вносната бележка, но да се вижда хубаво печата от банката, че си ги внесла. Малко след това че ти пуснат поръчката ако вече не е изтрита Whistling е можеш да си я набереш пак ако не е минал срока. И на мен сами задържали пращам факс и ми я фактурират Wink
Късмет Heart Eyes

Писали сме заедноWink

# 461
  • София
 Shocked, за по-малко от два часа имам налична фактура.

Колиетата Hyacinth са ми задържани за следващата поръчка Crossing Arms, но са ми дошли мострите за очния Anew, които липсваха в К12.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 22:48 от mimeime

# 462
И аз така, а утре мие срока #Crazy
Някои няма какво да прави Thinking

# 463
Shocked, за по-малко от два часа имам налична фактура.
да....понякога ме учудват с бързината са и като че ли знаят кога искам да пускам добавка и ми я фактурират на мига, а когато нямам търпение да ми я фактурират  ooooh! чакам цял ден  Joy

# 464
  • София
Нямам факс,но знам,че може с имейл.Не помня мейла на който се пращаха обаче Thinking
Дали е изтрита-май да,никъде я няма,има само написано Задържана поръчка и стойността и,в последни поръчки я няма.Значи,трябва да я изпратя пак,si?

Мерси за скоростните отговори на stella_16 и sisi_mi6i  Hug

Общи условия

Активация на акаунт