Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от коластрата на AquaSource?
Как се дава коластрата на децата?
Има ли разлики между Колактив и Колактив 3?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от коластрата на AquaSource?
Много потребители във форума споделят положителни впечатления от употребата на коластрата на AquaSource. Някои отбелязват, че прилагането на продукта е довело до значително подобряване на имунната система при техните деца и намаляване честотата на заболявания. Те специално споменават, че при редовна употреба през зимата децата им не са се разболявали дори по време на грипни епидемии.
-
Как се дава коластрата на децата?
-
Има ли разлики между Колактив и Колактив 3?
-
Как се справят децата с апетита след започване на Колактив?
-
Какви са ползите от използването на коластра и зелена енергия?
Днес започнах и зелената енергия и коластрата. Та не съм искала да дезинформирам де, ама хубаво, че има такива като тебе да поправят адекватно и аргументирано!
-сигурна съм че ще стане така де
цяяяло лято болен...Не мога да го оправя, просто през седмица. Да ме пита човек защо спрях, защоооо
Сега пак почнах коластрата и давам по 3, по 4, той малкия сам си ги иска, защото ги дъвче целите капсулки, като дъвка. Но ЗЕ не мога да го излъжа и не знам как ще я давам, няколко дни вече правя опити и нищо! Нито разтворени, нито цели, никак не ги ще. Казва "гадно е" и това е. 
и познай дали не успява да издуха всичко. Затова вече цялата ампула давам. Обаче зелената енергия, нали и самите ампулки са си зелени, а и мирише на трева ли, на водорасли ли, не знам, ама не е вкусна де. Е там вече и аз се чудя какво да измисля...