ЮНСКАТА дружина, отново на градина

• 24 296
  • 265
  •   1
Отговори
# 180

Точно това ми е мисълта - колкото и да им угажда баща им - пак предпочитат мен, нищо че аз се карам. Което пък за мен е много задушаващо... Добре че малката се нави да отива при него, гушка го, той е много щастлив. Големия не се пречупи, колкото и да го глези. А... сетих се, единствено отива с него, когато го води из планината, много обича да върви.
Да,това също не е добре...
Моята до скоро не искаше баща и да я води на градина ,едва я навих и сега иска само той да я води Mr. GreenПонякога ходя и аз с тях,когато имам да питам нещо .
Абе да са ни живи и здрави,това е най-важното! Grinning

# 181
  • София
Здравейте дружина Hug

Радвам се,4е и Лили ве4е се появи,беше ми на мислъл Hug.И да стискаш бебока да не бърза Grinning,то и аз бях по4ти през цялото време с контракций и всеки ми казваше,4е няма да из4акам термина,ама ей го на 7 дни преносих и докторите се опитаха 2-3 пъти да му помогнат да тръгне,но 4ове4ето явно не се  съгласи.Показа характер още неродено Joy

Не ми остава много време да сядам на компа,но ще се реванширам някой ден.

А,колкото до татковците,Марио обожава да е с баща си.Защо ли???Ами защото. Laughing.....по цял ден си играят на игри на плейстейшъна или на компа,а моят глас е глас в пустинята...Просто думи нямам.

Пак из4езвам,4е мъжо се прибра и трябва да се ядееее LaughingДо скоро.

# 182
Здравейте дружина Hug

А,колкото до татковците,Марио обожава да е с баща си.Защо ли???Ами защото. Laughing.....по цял ден си играят на игри на плейстейшъна или на компа,а моят глас е глас в пустинята...Просто думи нямам.

Моята използа за тая цел кака си Mr. Green

Пак из4езвам,4е мъжо се прибра и трябва да се ядееее LaughingДо скоро.
Завиждам ти. WinkМоя мъж кой го знае кога ще дойде!Понякога го изчаквам  Laughing,ама по-рано от 12 не идва.Понякога пък   ме събужда без да иска  и като се разсъня...Няма заспиване после и сутринта съъъм #CrazyАман от тия нощни смени! Laughing

# 183
Maцки, сам се обаждам да не ме забравите, че тази седмица ми е мноооого нанагорно, малкия е болен, започнах бачкане...
Хайде като ми се отвори временце ще ви чета и пиша по-обстойно Hug

# 184
  • София
Maцки, сам се обаждам да не ме забравите, че тази седмица ми е мноооого нанагорно, малкия е болен, започнах бачкане...
Хайде като ми се отвори временце ще ви чета и пиша по-обстойно Hug

Hug Hug Чакамеее

.

Завиждам ти. WinkМоя мъж кой го знае кога ще дойде!Понякога го изчаквам  Laughing,ама по-рано от 12 не идва.Понякога пък   ме събужда без да иска  и като се разсъня...Няма заспиване после и сутринта съъъм #CrazyАман от тия нощни смени! Laughing

Офф Краси,разбирам те,надявам се само да не е всяка ве4ер.Ина4е и моя кара нощни,но сега с тази работа сме супер,4е един ден е дневна,после нощна и два по4ива.Друг е въпроса,4е сега до Нова година по4ти няма да се виждаме.Той сега по4ивните дни е захванал малко 4асно,а аз от към 20-ти до Нова година ще ходя да поработя.Ще се въртим двамата с него,когато е дневна,аз ще гледам децата,а през останалите 3 дни-той.Доста ще е трудно,но няма на4ин-идват празници и трябвар кинти...

# 185
Руми,всяка вечер е,от април още Wink
Когато намалее работата ,чак тогава ги обръщат дневна.
Дианче,как върви новата работа?Харесва ли ти?Свикваш ли? WinkЛипсваш ми в кюто  bouquet

# 186
  • София
Добро утро!  Hug

Много ме боли кръста, ама направо едва седя.....Явно бебето вече доста тежи.....

Ама и аз вчера си походих пеша - времето беше чудничко и използвах да посвърша някои неща още. Но днес май само до банката ще отида, че едни разправии са там... ooooh!  ooooh!

Айде, Дианче - чакаме само хубави отзиви от новата ти работа! И бързо оздравяване на болните!

# 187
  • София/Сливен

много е хубаво когато се занимават заедно и не им трябва външно внимание. Напрово се родихме, когато Велина проходи и започнаха да играят заедно. Големия не умееше сам да си измисля игри. Е, има и сблъсъци... но минават.

# 188

много е хубаво когато се занимават заедно и не им трябва външно внимание. Напрово се родихме, когато Велина проходи и започнаха да играят заедно. Големия не умееше сам да си измисля игри. Е, има и сблъсъци... но минават.

Честно казано,понякога ми е съвестно ,но тя иска кака си.Изобщо не знам какво правят на компютъра в детската,че малката ме гони Laughing,но всички игри,буквички и всичко останало което е научила да прави на компютъра сама,го е научила от кака си.Признавам си.

# 189
Добро утро!  Hug

Много ме боли кръста, ама направо едва седя.....Явно бебето вече доста тежи.....

Лягай и си почивай повечко Hug

# 190
  • София
Краси - ей това не го умея  Laughing  Laughing Не можеш ме накара ако съм здрава да легна. И сега дори имам планове за целия ден.  Joy

# 191
Краси - ей това не го умея  Laughing  Laughing Не можеш ме накара ако съм здрава да легна. И сега дори имам планове за целия ден.  Joy
Разбирам те,ама плановете няма да избягат. WinkКато се роди бебето ще ти се лежи,ама нямаааааа Laughing

# 192
# 193
Здравейте мацки Hug
Засега съм доволна от работата, дано е така и занапред Mr. Green
Малкия ми е болен, та ми идва в повече нервата, ама ще се оправим де Rolling Eyes
Лиленце, задръж малката бандитка до НГ Hug Hug Hug
Стаси, по-леко и от теб само хибави новинки искаме Hug Hug Hug
Руми, дано не ти боледува Марио повече Hug
Относно с "вече не те обичам" и при нас е същата работа, малко да и се скарам и се почва ooooh! А и как ревнува не е истина, казва, че целувам само татко и и брат и  Sad

# 194
  • Стара Загора
Здравейте. Приемате ли нови попълнения сред вас. Да ви се представя - казвам се Златина от Стара Загора съм, имам син  (Димитър) роден на 3.06.2004 г., очаквам и една малка принцеса в началото на март. Ще се радвам да си пиша със вас тук.

Общи условия

Активация на акаунт