ЮНСКАТА дружина, отново на градина

• 24 301
  • 265
  •   1
Отговори
# 165
Мамчета,то не е кой знае какво за хваляне,но за мен е голямо щастие Laughing
Бабчето ми ще идва на гости след малко.Татко ще я докара с колата.Не е идвала ехееей от кога,че е трудно подвижна вече.
Понеже родителите ми са работели няколко години в чужбина,тя ме е отгледала от бебе и затова си я обичам много! Heart Eyes Heart Eyes
Направо ще се пръсна от щастие! Laughing

# 166
  • София
Краси,радвам се за теб.Знам какво е да видиш така някой любим 4овек,аз така много оби4ам леля ми,но се виждаме мноооого рядко и то аз ако отида.

Ина4е ние ве4е сме добре,в сряда ще водя Марио за кръв и урина и след това ще имам карт бланш за детска.Но да ви кажа ако имаше с кой да си играе около нас,направо щях да го отпиша.Но сега като го гледам как издивява сам...и като пуснат децата да играят на двора,нашия се ка4ва на оградата и ги гледа като сира4е Sad Преди детската оба4е ще си ходим и до маминка,4е пак стана месец,откакто не сме си ходили.

Диан4е,4естито за работата,дано ти хареса и да си заслужава Hug

Стаси,ти пък какво тренираш в тези седмици бе жена?Аз като се сетя,4е бях от 4-я месец с контракций...после ме беше шубе да се зати4ам как е ре4ено Laughing Я се кротвай и скоро 4акаме вестиииии Hug

Да ви кажа в последно време около мен само бременни се въртят-две родиха ве4е,сега 4акаме още две.Ейййй,много плодородна година тази и на4алото на новата ей Joy

# 167
Краси,радвам се за теб.Знам какво е да видиш така някой любим 4овек,аз така много оби4ам леля ми,но се виждаме мноооого рядко и то аз ако отида.
И ние така.За жалост все по-рядко ходим при нея. Sad

Да ви кажа в последно време около мен само бременни се въртят-две родиха ве4е,сега 4акаме още две.Ейййй,много плодородна година тази и на4алото на новата ей Joy
Това да се чува! Wink
А за Марио,изобщо не се чуди,пускай го при децата! Hug

# 168
  • София
Снощи излизах с приятелки от друг форум и откарахме до след полунощ - не ме питайте как съм днес. Уж не пих (само 2 чаши червено винце), ама така ми се спи цял ден.....Добре, че мъжете ме оставиха днес на мира и се справяха сами....  Hug Ще взема по-честичко да излизам.  Grinning

Аз се кефя на страхотното време. И този месец няма да е студено. Супер!!! Боби е добре, от утре му започва плуването в градината и вече е готов - шапка, хавлия, бански и джапанки. Ако знаете как се радва.....

# 169
Здравейте милички!!!
Ето ме и мен най накрая.
Имам си нет и съм много доволна!
Бях отново в болница, затова ме нямаше...
Дай боже оттук нататък да не влизам по болници до раждането, а то да си изчака края на декември. Доктора каза да си избираме дата между Коледа и Нова година за секциото.

В момента съм добре, уж!!!
Няма кървене, но има контракции. ПОнякога са с болка, понякога са без. Пия си лекарствата гледам много да не шавам. Чат пат излизам за малко да си раздвижа кокалите, но гледам да не се натоварвам защото после боли.

Незнам какво да си мисля. Живея си ден за ден и всяка сутрин като се събудя си казвам "Спечелих още един ден за беба". Лекарите спряха раждането, но незнам докога ще издържи в мен малката бандитка. Много буйства, много скача и това допълнително ми прави контракции. Освен това като за капак се е обърнала седалищно ooooh!

Стига съм се оплаквала. Трябва да гледам позитивно на нещата за да   издържа!
 Както казва моят лекар "Никакво раждане до декември"  Wink !!!

Засега толкова, че Калоян се събуди, с кашлица е и не е на градина

# 170
Здравейте милички!!!
Ето ме и мен най накрая.
Имам си нет и съм много доволна!
Бях отново в болница, затова ме нямаше...
Дай боже оттук нататък да не влизам по болници до раждането, а то да си изчака края на декември. Доктора каза да си избираме дата между Коледа и Нова година за секциото.

В момента съм добре, уж!!!
Няма кървене, но има контракции. ПОнякога са с болка, понякога са без. Пия си лекарствата гледам много да не шавам. Чат пат излизам за малко да си раздвижа кокалите, но гледам да не се натоварвам защото после боли.

Незнам какво да си мисля. Живея си ден за ден и всяка сутрин като се събудя си казвам "Спечелих още един ден за беба". Лекарите спряха раждането, но незнам докога ще издържи в мен малката бандитка. Много буйства, много скача и това допълнително ми прави контракции. Освен това като за капак се е обърнала седалищно ooooh!

Лиленцееее,какво да ти кажа!Така ми стана мъчно за теб ,като го прочетох,че чак си поплаках.
Пази се! HugЗа седалищното и мен ме бяха изплашили че ще се наложи да раждам може би със секцио,а аз изобщо не исках,но бебчо в последният момент се обърна.
Значи за Нова година ще ни подариш един прекрасен подарък в тая темичка Heart Eyes

# 171
  • София
Лили, стискам палци това наистина да е било последното ти влизане в болницата...... Praynig

И аз имах преди 3 вечери ужасни, но безболезнени контракции. Пих до днес но-шпа и сега съм добре, да не чува дявола. Остана верно още съвсем малко. Трябва да се държим.

Аз днес ходих на зъболекар - беше ужас, защото се оказа, че зъбът ми е много лошо счупен и евентуална коронка няма на какво да се закрепи. В резултат се наложи да ми реже венеца (с упойка) и сега ме боли, но няма какво да пия. Стоя и си стена......Надявам се до след час-два да размине. Просто тези зъби ще ме разсипят - до сега 4 пломби. А уж пия витамини и т.н....

Лека вечер и бързо оздравяване на Калоян!  Hug

# 172
Краси, благодаря ти! 
Дай боже да е новогодишен подарък. Мисля че това ще са най чаканите от мен Коледно-Новогодишни празници в целия ми живот дотук

Стаси, аз имам някакви драми със зъбите, но са леки и не им обръщам внимание. В момента последното, което мога да си позволя да си причиня е ходене на зъболекар...Не смея.

Иначе с Калоян 2 мъдреца ми извадиха и колко пломби ми направиха...
Ама тогава карах абсолютно безпроблена бременност...

# 173
Краси, благодаря ти! 
Дай боже да е новогодишен подарък. Мисля че това ще са най чаканите от мен Коледно-Новогодишни празници в целия ми живот дотук
Дай Боже,Лили! Hug

И аз имах преди 3 вечери ужасни, но безболезнени контракции. Пих до днес но-шпа и сега съм добре, да не чува дявола. Остана верно още съвсем малко. Трябва да се държим.

Дръжте се,момичетаааа! Hug Hug

# 174
Уф,тъкмо правя пазарлъци с щерката,баба и да я гледа,да не идва с нас до Варна,че за един ден е голяма утрепия,ама еййййй ,хич не ще и да чуе бе.Тръшка сееее,била съм лоша майка и не съм я обичала .Ама с такъв тон ми го каза!И преди ми го е казвала,но сега някак ми стана мъчно...  Sad
Нямала да ме обича повече,щяла да обича само баща си.И ей такива приказки изстреля само за няколко секунди ooooh!
То вярно ,че аз не и угаждам толкова като баща и на прищявките ,но все пак...

# 175
  • София/Сливен
Краси, те така нарочно говорят напук, големи са изнудвачи. Ама на мен не ми минават. Макар че съм нямала много такива случаи - единствено големия е споменавал, че по-добре да не си бяхме раждали бебе (докато тя беше бебе, беше неговото бебе, но като проходи и започна да дели играчки с нея... а тя още малка и не разбира и му разваля строежите - това, когато той беше на 4 години).
Преди 2 вечери се изказа, че било по-хубаво, преди да се роди Велина (нещо явно го беше ядосала); аз му казах, че е малко вероятно да помни какво е било преди това. И той започна да ми припомня как сме рисували дядо Коледа големия, дето си го закачваме на стената все още - аз зяпнах - действително като бях бременна, в края на 2003 рисувахме един дядо Коледа като плакат и още си го пазим. И други неща ми припомни, темата се измести, посмяхме се заедно, яда му мина, а пък Велина пак зададе дежурния си въпрос - Аз къде съм била тогава?  Laughing Не знам какво ще стане ако тя пропусне нещо, нещо се случи без нея...

# 176
Краси, те така нарочно говорят напук, големи са изнудвачи. Ама на мен не ми минават. Макар че съм нямала много такива случаи - единствено големия е споменавал, че по-добре да не си бяхме раждали бебе (докато тя беше бебе, беше неговото бебе, но като проходи и започна да дели играчки с нея... а тя още малка и не разбира и му разваля строежите - това, когато той беше на 4 години).
Знам,Меги,но много ми докривя снощи.Тя по принцип рядко вижда баща си и само да и се скарам за нещо,все него обичала,мен не.
Като каза Дядо Коледа,ние довечера ще му пишем вече писмо,какво искала да и донесе.Няма търпение Laughing

# 177
  • София/Сливен
При нас е по-различно. Тошко, особено когато беше сам, по-малък, изобщо не искаше да погледне баща си, да излезе с него и т.н. Макар че баща му тогава работеше в къщи - беше там по цял ден. Но пък все не му стигаше време за децата. Преди 2 години въведох правило - баща им да им чете приказката вечер преди заспиване. Имаше много голям напредък - започнаха да му обръщат внимание и на него. (Това е малко встрани от разговора в момента) Но все още предпочитат да се пъхнат при мен, да държат мен за ръка когато сме на вън. Така че колкото и да се карам и да забранявам нещо, не е имало подобно
Нямала да ме обича повече,щяла да обича само баща си.
колкото и да им угажда той.

# 178
При нас праблема е,че баща и кара само нощни смени,виждат се само сутрин,когато я води на градина.И поради тая причини той  и угажда за всичко,купува и каквото си поиска .Иначе когато излизаме заедно и тя мен държи за ръката ,когато лягаме-навира се при мен ,гушка се ...
Дано вече да го обръщат дневна смяна! Praynig

# 179
  • София/Сливен
Дано, че лошо с тези нощни смени, баща ми цял живот на смени беше.
Точно това ми е мисълта - колкото и да им угажда баща им - пак предпочитат мен, нищо че аз се карам. Което пък за мен е много задушаващо... Добре че малката се нави да отива при него, гушка го, той е много щастлив. Големия не се пречупи, колкото и да го глези. А... сетих се, единствено отива с него, когато го води из планината, много обича да върви.

Общи условия

Активация на акаунт