ЮНСКАТА дружина, отново на градина

• 24 452
  • 265
  •   1
Отговори
# 90
Вики от вчера е на градина, малкия още е удома Peace
Писна ми от болести!
Тук е пролет или по-скоро циганско лято, вчера цял ден бяхме навън с дребния, страшен кеф Mr. Green

# 91
И тук е така топличкоооо,не ми се прибираше направо в къщи!Ама трябва да готвя... Laughing

# 92
  • София
Аз имам още 2 седмици на работа и после ще обърна магазините.  Joy Само да е хубаво времето.....

# 93
Аз имам още 2 седмици на работа и после ще обърна магазините.  Joy Само да е хубаво времето.....
Дано да е хубаво времето ! PraynigИзобщо не искам да идва зимата Naughty
Това лято толкова бързо се изниза !

# 94
Tо вече в БГ, нито лятото е лято, нито зимата е зима...
Това лято имаше поцече болести и вируси отколкото през зимата Rolling Eyes
Вече умерения климат е минало, не сме в субтропиците, а направо в тропиците вече ooooh!

# 95
Това лято имаше поцече болести и вируси отколкото през зимата Rolling Eyes

А,ние това лято пък нито веднъж не се разболяхме Wink
Не ме търси на кю  тая нощ,защото си лягам Mr. Green

# 96
Влизам да се похваля. Laughing
Утре децата от нашата групичка ще ги водят с автобус на пикник,на една местност тук-Бакаджика.Анелия е мноооого щастлива!Те всички са щастливи де,чак подскачаха от щастие! Laughing
Ние често ходим там на пикник по принцип,но на нея никога не и умръзва. LaughingГотвачката щяла да им приготви сандвичи,ще вземат топки,играчки...
Стискайте палци времето да е хубаво и то не само утре,а през следващите няколко дни,че миналият път във Варна не случихме на много топло време... Confused

# 97
  • София
Страхотно! Дано наистина да е хубаво времето и да изкарат добре децата! Страхотна инициатива, кой се е сетил?  newsm78
Нашите от градината на ски-училище само ги водиха миналата зима, но аз не записах Боби. Тази зима мисля да го пусна, сигурно ще му хареса. Но екип трябва да купувам....Не ми се мисли.  ooooh!

# 98
Ами честно казано директорката и госпожите го организираха.
Запиши го,вече са големи и ще се радва много! Hug

# 99
Сега се връщам от родителска на Вики, ще ни събират по 30лв Peace
Ще я запиша и на английски по 12лв. на месец, плюс 11 за учебник Mr. Green
Повдигнах въпроса за болните деца в градината и стана една... разревах майката, на това със сиропа...
Ама пък писна ми вече! Crossing Arms

# 100
  • София
Аз съм в болничен, защото Боби го хвана някакъв вирус и цяла нощ повръща, горкото.....Сега си е легнал и ми бърбори. Градината му още е в ремонт.....А бе - много куца работа.

diancheto - и ти си като мен борец за справедливост.  Laughing Нашата сестра в градината исдка всяка година пълни изследвания есен и пролет.  #Crazy Аз знам, че такива се правят само при приемане на детето в 1-ва група. И взех, че писах до ХЕИ, а те пък взеха, че ми отговориха. И се оказа, че съм права. Няма нужда да се правят никакви изследвания и ще закача този отговор в рамка пред вратата на тая сестра. Много мразя значи да ме правят на луда.....

# 101
  • София
Хе-хе,браво на вас моми4ета.
Диан4е какво като си я разревала и на мен ми писна от тези вируси,които разнасят.Аз мисля в понеделник Марио да го пускам,засега се е закрепил,само в4ера нещо се опита да вдигне температура,В4ера го прибрахме от при маминка,изкарал си е страхотно,сега го гледам тук-умира от скука.

А затова как водят децата наляво-надясно,Краси направо ти завиждам.Аз ви казах за нашата детска,изобщо не им се занимава с децата-гледат да им мине работното време и край.Сега о4аквам и аз списък за покупки за детската,макр 4е съм подготвила предварително някои неща.За родителска среща още нищо незнам,да имат късмет да е минала и да не са ми казали #2gunfire

# 102
Здравейте,момичета.
Надявам се да се оправят болничките съвсем скоро.
Аз съм в страшно неописуема криза със сина ми. Станал е голям инат, не слуша, своенравен и ужасно некултурен. Не знам какво да сторя, чак стигнах да търся психотерапевт. Плаче през нощта, стряска се, само детската градина му е в главата, как не иска да хофи, как не му харесва, как учителката много вика по него, а той не бил глух (с това ме развесели като ми го каза) и милиони страхове и капризи. В безизходица съм, няма как да ги гледам двамата. Тази седмица остана вкъщи и ето вече в края й аз мога да се нарека полулуднала майка. От друга страна стоят проблемите със здравето му, което е най-важно за мен. Лекарите казаха да не се притеснявам, защото е напразно и той ще го израсте. Просто много боледува, когато ходи на детска градина, нищо сериозно, но ми омръзва, уж бил алергичен-ОК, само че ще правим тестове след поне година. Много кашляше, продължително, направо с пристъпи, сополи нон-стоп...тук ще споделя днес един алерголог (д-р Мирчев) какво каза, че има т.н "синдром на детко-градинния сопол" с малко по-различни думи, но пък смисъла е такъв.

Много написах, ще стане скучно, споделих достатъчно.

П.С
След като се роди Рая през февруари тази година, Пепи се промени неузнаваемо, това е от ревността, която не може да контролира. На мамчета, които чакат второ дете стискам палци за здраво бебе и добър батко или сестричка. Hug

# 103
Galadriel, ще мине Hug
И Вики много, ама мноо ревнуваше, хем искаше да го гушка и гали, хем да не му обръщам аз внимание...
Казваше ми да си го върна на чичо доктор в болницата, че да не ми изгризка гърдите (когато кърмех), и все такива...
С времето свикна (е все още понякога ми казва, че и писнало да има братче и сега да сложа една сестричка в корема Joy)
В началото и тя ставаше през нощта, бълнуваше и такива ми ти, но с времето всичко мина, сега се чепкат просто като малки деца, но не е страшната работа от преди Peace Имам чувството, че се примири, че това е положението! А и много приказвах, ама много Peace
Дано се оправи по-скоро положението Hug
Вчера паднала на пързалката, защото се пускала с главата надолу Sad И сега едното око и е "бушон", аз помислих, че се е сбила с някой #Crazy
В Неделя сме на сватба, тя ще е с бяла рокличка, от малките шаферки, и сега с това синьо око ooooh!

# 104
  • София
Ох, недейте така с тази ревност.... ooooh! Аз уж говоря на Боби, галим бебето в корема, то рита доволно...Ама не знам като се роди какво ще става....Не искам да правя промени в живота на Боби, не искам да го спирам от градина, не искам да спи в друга стая. Но знам, че все нещо ще го дразни - едва ли ще имам време да му отделям досегашното внимание. А той е такова кротко и гальовно дете....

Ние все още сме болни - по веригата тати и сега - аз. Уж го карах този грип преди седмица. Направо откачам, голяма гадост е. Боби оздравя и утре ще го пускам на градина, че много се е затъжил за децата. Само ми повтаря как иска да ги види и да си играе с тях.

Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт