ЮНСКАТА дружина, отново на градина

• 24 492
  • 265
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Eее,балазе ти Краси,ние ве4е сме болни Sad
Прибрах го преди малко и като го пипнах....той ври-39,2 температура.Направо незнам ве4е,баща му го пита дали има болни деца в градината и той каза за едно моми4е,на което баба му в4ера седеше пред мен и тя траеше като пън.Днес това дете пак е на детска,ще питам даскалиците и ако наистина е било болно майка му само да не ми се изпре4ва #2gunfire

# 121
Eее,балазе ти Краси,ние ве4е сме болни Sad
Ееееееее,много съжалявам!Дано да отмине по-бързо... Confused

# 122
Руми Hug
Вдигай скандали до небесата!
Краси, все така здрави да сте Peace

# 123
Краси, все така здрави да сте Peace
Чул те Господ! Wink

# 124
Kак сте бе мацки Simple Smile
Ние мисля днес да мръднм малко извънградска, канени сме на гости  Peace
Сега съм аз наред да съм болна, носа ми тече и гърлото ме е стегнало много гадно ooooh!

# 125
  • София/Сливен
Здравейте момичета!
Помните ли ме! Пропуснала съм 2 теми и половина. Ама ми се наложи да върша служебна работа в къщи, изобщо не ми стигаше времето. През лятото ходих на работа. Още не съм свършила, но поне я карам на по-малки обороти, пак в къщи.

# 126
Дианче,оздравявай ! Hug Heart Eyes
Мегииии,хайде бе ,жена!Снощи даже си мислех за вас,чудех се какво се е случило ,та не пишеш и ето те... Laughing

# 127
  • София/Сливен
Работа, работа... обаче днес съм си дала почивка. Имам само да сготвя и толкоз. Обещавам да се появявам. Както съм и обещала да свърша и другата работа... Laughing Ама ще си поразделям времето, защото от работа гърбав се става, ама... как беше точно не помня.

# 128
  • София
Моми4ета,Марио ми е със Скарлатина Sad След температурата в петък и събота,снощи по цялото тяло имаше много ситен обрив и днес доки потвирди,4е е Скарлатина Sad Сега 10 дни ще е на антибиотик Аугментин.4есно казано предпо4итах да е някаква шарка,тъй като не е минал нито една,но не и това,4е знам,4е се повтаря...Сега незнам как ще опазвам малкия...От едно извесно време той все подсмър4а или кашля и непрекъснато му се повтаря "По-дале4е от бебето,по-дале4е от бебето...",до безкрай ви казвам,4ак на мен ве4е ми става мъ4но,4е не може да му се нарадва като хората...

Диан4е,как мина по4ивката?Краси,а при теб?

Лили,Стаси вие как сте?

НМадявам се при вси4ки ви нещата да са по-добре от при нас.

Пфууу,този отговор го запо4нах в 10 сутринта,най-накрая го написах Mr. Green

# 129
Моми4ета,Марио ми е със Скарлатина Sad След температурата в петък и събота,снощи по цялото тяло имаше много ситен обрив и днес доки потвирди,4е е Скарлатина Sad Сега 10 дни ще е на антибиотик Аугментин.4есно казано предпо4итах да е някаква шарка,тъй като не е минал нито една,но не и това,4е знам,4е се повтаря...Сега незнам как ще опазвам малкия...От едно извесно време той все подсмър4а или кашля и непрекъснато му се повтаря "По-дале4е от бебето,по-дале4е от бебето...",до безкрай ви казвам,4ак на мен ве4е ми става мъ4но,4е не може да му се нарадва като хората...

Диан4е,как мина по4ивката?Краси,а при теб?

Ееееее,Румиииии! ConfusedОтдели бебето,прати го при бабата...
После ще пиша,че тъкмо тръгвам към детската градина

# 130
  • София
Оооооо,Краси изобщо никой не го интересува и в момента набирам скорост #Cussing out #2gunfire

Майка ми е дале4е,а и ве4е си издумка отпуската и няма да я пуснат да отсъства,а свекърва миии.....откакто се роди Боби е друг 4овек.Изобщо не я е грижа дали имам нужда от помощ или нещо друго.Незнам дали името на детето им,а нещо общо(4е е кръстен на майка ми),но ми прави впе4атление,4е и Марио все по-рядко се ка4ва при тях,а и тя ве4е никъде не го води с нея.Тази сутрин излизаше и му казва,4е отива за хляб,а той поиска да отиде с нея.Тя оба4е му каза,4е не може,а купуването на хляба беше съ4етано и с два 4асово кафе.Това ми направи огромно впе4атление,защото тя доскоро нищо не му отказваше и тя е доста виновна той да е такъв лигльо в момента.А сега ве4е като не й изнася му бие шута и кой страда?-Детето.Какво да ти кажа,бясна съм,та сутринта се принудих в мъглата да изведа и Богомил,та с мъжо и децата отидохме на кафе,4е баткото-4увствиотелния ревеше в кухнята,4е баба му не го е взела Twisted Evil

В същото време се слага непрекъснато зимнина и тя готви на зълва ми и зетя,а сина й и снаха й-да се оправят..........Уф,ще ме извините,ама на вас се оплаках,4е мъжът ми не оби4а да се говори на тази тема,само като си пийне го хващат бесовете и по4ва и той Grinning

Айде из4езвам,да видя Марио къде за4езна,а и Боби ми е на ръцете Hug

# 131
Оооооо,Краси изобщо никой не го интересува и в момента набирам скорост #Cussing out #2gunfire

Ама как така бе!Поне в такъв случай трябва да помогне!
А мъжът ти,защо мълчи???Всъщност,не е моя работа,но аз на такава свекърва не бих и проговорила....

# 132
Меги, добре завърнала се Hug Помним те, добре, че ни помниш и ти, бая те мислих да знаеш Laughing
Руми Hug, прекрасно те разбирам, аз съм все така, каката ми хвана шарка, когато малкия беше на 6 дни Rolling Eyes Кърмата спаси положението тогава Laughing
А за бабите при нас знаете какво е положението, баби - йок!
Вземи направи една салатка сега, сложи му на мъж ти една ракийка, че да я нагласи свеки в правилния параграф Mr. Green

Ние сутринта се успахме Embarassed Или съм изключила телефона в просъница, или не е звънял Close
Кога се сменя времето междувпрочем? Май биологичния часовник ни се обажда Rolling Eyes

# 133
Добър ден на всички Hug
Лек и усмихнат ден  bouquet
Времето ще се сменя в неделя сутрин /в 4.00 ако не се лъжа/

# 134
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Аз бях няколко дни отпуска. А тази ми е последната работна седмица....

Днес съм на родителска среща в детската градина и съм се подготвила за караница. Имало, виждаш ли, наредба от ХЕИ настилката в стаите да е ламинат. Ама пари - ние да сме давали (това е изказването на директорката)  #Cussing out  #2gunfire
А аз питах в друга детска градина и ми казаха, че парите за ламинат се отпускали от общината. Така, че - ще се разправям. Омръзна ми да използват все родителите......То така е много лесно - изнудване.

Иначе сме добре засега. Боби през нощта дойде при нас да се топли, че му било студено. Ще го видя довечера как е....Лошото на гадния грип е, че повтаря. А като си спомня, че миналата седмица беше зле.... ooooh!

Това е от мен! Ще гледам да пиша утре пак! Целувки на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт