ЮНСКАТА дружина, отново на градина

• 24 456
  • 265
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Привет девойки Grinning

Ние ве4е оздравяваме и лягнята е в пълна сила,не 4е е намалявала де Mr. Green Утре ще носим урина за изследване,а след 10 дни пак урина и трябва да му вземат кръв.От сега е пазърлъка и казва,4е няма да даде да му вземат и това си е.Как ще се спазарим незнам,накрая само да не се караме.

Стаси,кураж и мен щеше да ме е шубе от неизвесното,но от друга страна така като не знаех какво е раждане първият път ми беше някак по-леко,а вторият път понеже знаех какво ме 4ака,ме тресеше голямо шубе.Важното е вси4ко да мине добре,пък после нали знаеш-вси4ко се забравя за отрицателно време. Hug

Къде се загуби тази Лили,аааа бяга ни по трасето  Naughty  Joy

# 151

Стаси,кураж и мен щеше да ме е шубе от неизвесното,но от друга страна така като не знаех какво е раждане първият път ми беше някак по-леко,а вторият път понеже знаех какво ме 4ака,ме тресеше голямо шубе.Важното е вси4ко да мине добре,пък после нали знаеш-вси4ко се забравя за отрицателно време. Hug

Аз пък бях обратно,втория път отидох силна-вилна... Mr. GreenЯвно и затова така бързо родих Laughing
Абе заслужава си да се изтърпи едно раждане,страх ,не страх... Grinning
Мен повече ме плаши даже това гадно повръщане ,дето ме държи по шест месеца #Crazy,отколкото самото раждане.

# 152
  • София
Сори, че малко по нощите пиша, ама днес спах следобед и сега съм ококорила очите. Joy
На ЖК казаха, че всичко с бебето е наред, дори се обърнало с главата надолу. А за секциото - най-вероятно ще е около 10-тина дни по-рано, защото Боби се излюпи 14 дена преди термина си, явно лекарят ми се притесни.
Веселото беше, че в ЖК беше дежурна лекарката, при която раждах Боби. Голямо бърборене падна, много весело ми беше.
Утре ще скокна до офиса да занеса болничния.

И аз чакам новини от Лили, ама тя се е скрила от студа май някъде.  Joy

# 153
ДОБРО УТРО МАМИ smile3525  ВЕСЕЛ И УСМИХНАТ ДЕН ОТ МЕН.

# 154
Добро утро мацки Hug
Стаси, значи скоро да очакваме включване Mr. Green
Лили, вероятно няма нет още Sad
При нас всичко е ОК засега, изпратих ги на детска, каката със 100 уговорки, не искала риза, само блуза, а всички са мокри или вече за пране  ooooh!
Направо луд да станеш с тая кокетка Crazy

# 155
  • София/Сливен
Днес водих Велина на зъболекар, взех я на обяд от градината. Предния път като се качи на стола и ревна. Та се наложи да и вземам друг час. Аз използвах нейния (и аз имах кариес). Днес като се хвана за мен и загуби ума и дума, а иначе бърбори без да спира. Говорихме и със заболекарката двете, после говорихме за друго, само за да се разсее малко. А беше обещала че няма да прави като предния път. Ама пусти страх. Накрая я подкупи - подари и една празна кутийка; показа и гипсови челюсти и зъби, и дупка в зъбите, обяснява и че така ще стане, ако не се лекува, така изглежда здравия зъб. Накрая я качи на стола, ама докато вземе инструментите (обеща че само ще провери зъбите), нашта се обърна на другата страна все едно ще спи. И накрая се оказа, че зъба не се нуждае от правене, след 2 месеца ще отидем пак. А за да свикне с машината, и почисти зъбите с една розова паста (щом е розово, няма проблем), даде и огледало да си ги гледа колко са бели. И накрая се усмихна с всичките си почистени зъби. Надявам се следващия път да не губим толкова време. Ама жената предвидливо ни беше дала час на края на смяната, за да имаме време.
Когато беше малка и не ходеше на градина, винаги съм я водила с мен, за да не и е непознато и страшно в кабинета. И с батко и е ходила, чувства се добре там, само не беше сядала на стола. Зъболекарката и проверява зъбите както е права (когато аз ходя на зъболекар и водя децата с мен, защото няма къде да ги оставя, зъболекарката по своя инициатива им поглежда и на тях в устите, да види как са зъбите - така се наложи да отидем днес уж за кариес, но е било само петно на зъба, има риск и ще го проверяваме по-често, да го хванем в начален стадий кариеса).

# 156
  • София
Меги - тъкмо си мислех как на 4г ще са вече с кариеси тези деца  ooooh! Добре, че е било фалшива тревога. Честно да ти кажа - аз имах неописуем страх от зъболекари като малка. За нищо на света не си отварях устата. И резултът е налице - май нямам зъб без пломба..... Confused

Боби съм го водила на профилактичен преглед, не е сядал на стола. Беше прав и така му гледаха зъбките. Мие ги редовно и аз все се надявам да има зъбите на баща си, а не моите.

# 157
  • София/Сливен
И на Велина досега все права са и преглеждали зъбите, затова не се е видяло много добре. Но зъба си е рисков - ще я водя пак след 2-3 месеца.
Обаче аз имам горчив опит с големия - миналата есен в края на ноември му се разклати първия зъб, беше на 6 и половина. Заведох го на зъболекар, Резулата - 5 зъба за правене, от които единия пулпит, умъртвиха го и му лепнаха една голяма пломба. После 3 обикновени кариеса - не много надълбоко, защото каза, че не го боли, докато ги стържат. Последния остана за след Нова година - и тъй като поостанаха при баба си - чак след 15 януари. На границата да стане пулпит, успя да го изчисти до здраво, но докато стържеше, той повдигаше крака на стола, значи го е боляло, макар после да не си призна (той има алергия и не рискувахме с упойки). Затова не рискувам с малката и държа да и проверяват зъбите навреме. Само да кажа, че винаги като ходя на зъболекар, водя и тях с мен, защото няма на кого да ги оставя - и зъболекарката винаги поглежда и в техните усти, както са прави. Но явно не се вижда много добре по този начин. Сега съм взела и за големия час - в понеделник ще го заведа и него, да му ги провери подробно.

Аз пък се моля да имат моите зъби, баща им има в устата си от всички екстри - мост, коронки... Аз съм само с кариеси (преди месец ми се наложи да извадя мъдрец, защото се счупи, но зъболекарката ме успокои че с мъдреците е така, даже се учуди как все още са ми в устата (скоро ставам на 37), т.е. не са се развалили.

За миенето - мият ги от малки, може би когато имаха по 6 зъба - значи около годинката (разбира се в началото аз ги миех, имах четчица, която се нанизва на пръста, като пръст от ръкавица). Но ако питаш мен, всичко си е генетично заложено - не казвам че не трябва да ги мият, това че е заложено, не значи че са застраховани.

# 158
Ами ние вече имаме две пломбички.Не ме питайте как и ги сложиха! ooooh!
Точно преди да отидем на море ходихме двете на зъболекар ,че и аз имах един ... Crazy
 Направо не ми се мисли,ако пак се наложи да я водя!Хем я заведох при най-добрата и съответно и най-скъпата Mr. Green Laughing

# 159
Hug

Аз на зъболекар не съм я водиал още Embarassed
Приятелката ми завърши вече и ще започне при една стоматоложка, та при нея ще я заведа, че хем я познава Wink
Аз от Понеделник започвам работа, стискайте палци, бързо да влезна в ритъм Praynig

# 160
  • София
Браво, Дианче! Стискам палци всичко да е наред и бързо да се адаптираш!

Моето диване е с някаква гадна кашлица, от гърлото е, не е дълбока, но е влажна и го дразни много, особено сутрин. Та сега ще му  взема някакво сиропче, Стодал може би.

Аз имам гадни киселини днес цял ден, направо е ужас!!!  #Crazy Пих Талцид, ама са упорити...

Сутринта размразявах хладилника, защото камерата му беше 3 пръста лед. Голямо ринене падна, тренирам за зимата  Joy

# 161
Аз от Понеделник започвам работа, стискайте палци, бързо да влезна в ритъм Praynig
Браво!  bouquet
Къде,ако не е тайна?Може и по кю Wink
Успех! Hug
Стаси,нещо си яла ли ,защо така? Hug

# 162
Благодаря ви момичета Hug
Стаси, баш сега не тренирай бе душа Shocked
Краси, напоследък не се засшдам на компа, че от седмица братовчед ми, ми е "квартирант", ще си поживеем заедно до абитуриентската му, та един комп ни е малко Wink Скоро май и неговия ще вземем, само да му намерим място Peace
Сега ми е супер, хем ми е компания, хем помага с децата, много ги занимава Mr. Green
Работата е в една фирма, ще работя по заплатите Peace

# 163
  • София
Спирам с тренировките, че снощи имах контракции. Не болезнени, ама се стреснах.... Embarassed Пия сега Но-шпа, всичко е ок.
Боже, толкова много ми се различават бременностите........

# 164
Спирам с тренировките, че снощи имах контракции. Не болезнени, ама се стреснах.... Embarassed Пия сега Но-шпа, всичко е ок.
Боже, толкова много ми се различават бременностите........

Стискай зъби и се пази Hug

Общи условия

Активация на акаунт