Нека се помолим за моите две принцеси!!! Дай им Боже сила!

• 139 933
  • 3 678
  •   1
Отговори
# 225
Ники кураж мила.
Малката принцеса вече доказа,че е силна и се бори.Вярвам,че ще успее.Вярвам,че Господ ще чуе молитвите ни.
 Praynig Praynig newsm17 Praynig Praynig

# 226
С вас съм!!!! Praynig Praynig Praynig

# 227
Ники и беба,  Praynig Hug Praynig Hug Praynig Hug

# 228
  • София
newsm17 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и аз изпращам молитва за вас newsm17 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Вярвам че малката ти принцеса ще успее, защото тя е една малка, но силна принцеса  newsm17

# 229
Ники,моля се за малката ти принцеса Praynig Praynig Praynig

# 230
  • Sofia
Боже, Ники, миличка ... Настръхнах ... Отадавна не бях влизала поради ред причини и като прочетох сега какво си написала, онемях ... Ужасно съжалявам ..., нямам думи ..., Господ не ти спести дори и най-голямото нещастие ... Какъв е тоя свят, какъв е тоя живот, който живеем ... Преди две години се молих за моето собствено племенниче - Марти - той се роди с кръвоизливи в мозъка, беше на косъм от смъртта седмици наред, но се пребори, оцеля милата душица, заради себе си, заради нас и заради цялата любов, с  която го обсипахме и продължаваме да го обсипваме!!!
Ники, никой не може да заглуши болката ти от загубата на едното бебче ... Но бъди силна заради другото, щом толкова време се бори, ще успее душицата ... ще успее ... Моля се със сълзи на очи това мъниче да бъде твоята награда заради всичко, което преживя и продължаваш да преживяваш ... Нямам думи ... ПОМОГНИ ГОСПОДИ, ПОМОГНИ ИМ ПОНЕ ТОЗИ ПЪТ!!! Praynig Praynig Praynig  Praynig Praynig Praynig  Praynig Praynig Praynig

# 231
  • София
Нищо друго не мога да направя, освен да се моля с цялото си сърце и душа малката душица да се пребори, толкова много ми се иска да успее да се пребори........толкова много......
Моля те, Господи, моля те, помогни на Ники и на малкото бебенце......
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 232
Мила МАМО, вярвам, че скоро ще прегръщаш своето мъничко Щастие. Нека сестричката й я пази.
Вярвам...

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 18:03 от white

# 233
Здравейте на всички,

вие наистина ми пълните сърцето, благодаря ви, че за пореден ден вярвате и сте с мен. Борбата продължава, ден за ден  Praynig Praynig Praynig

Прегръщам ви.

# 234
Ники, очаквах твоето включване. Разбира се, че сме с теб всеки ден в мислите и молитвите си  Hug. Малката принцеска се бори вече седмица, показва ни какво е хъс за живот. Прегръщам те силно и не спирам да се моля на Господ да ни покаже колко е мъдър и справедлив, да ни върне вярата в чудеса и да докажем силата на форумската молитва. Всеки ден ще се моля, твоето малко момиченце да порастне силно и здраво дете, да ви радва с усмивка още дълги години  Hug Praynig Hug Praynig Hug!

# 235
  • Пловдив

Praynig Praynig Praynig борбата ще завърши успешно Ники, сигурни сме .Малката кукла е силна като майка си  Praynig Praynig

# 236
Ники, няма да се откажем да подркепяме теб и малката принцеска! Бъдете силни и вярвай!

# 237
Ники, Praynig Praynig Praynig за дребосъчето!!!

# 238
  • някъде там......
Ники, продължавам да се моля Господ да бъде милостив към малката душичка и с трепет чакам всеки твой пост!

# 239
  • Стара Загора
Ники,с теб сме мила  Hug
Продължавам да се моля за малката принцеска  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт