Нека се помолим за моите две принцеси!!! Дай им Боже сила!

• 139 889
  • 3 678
  •   1
Отговори
# 3 330
здравейте,

ами вчера е направила много силен пристъп и е интубирана, не може да диша сама. Лекарите са много притеснени.
Остава само силната вяра и воля на това дете. Казах днес на лекарите да не се предават и да се борят с нея. Ще й трябват много молитви и положителна енергия.

Бори се моя малка Алекс, бори се за да се гушкаме отново, за да можем да се радваме една на друга.

Господи моля Те не ми я взимай. Дай й шанс да живее  Praynig Praynig Praynig

# 3 331
  • в очите на дъщеря ми
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 3 332
Ники,съпри4астна съм с твоята болка CryМоля се мъни4ката да се пребори и с това Praynig
За съжаление нищо не зависи от нас,вси4ко е в Божиите ръце Praynig
Бъди силна Hug

# 3 333
 Praynigза Алекс. Ники, бъди силна за да даваш сили и на Алексчето и да се преборите заедно! С вас сме! Hug

# 3 334
  • Пловдив
Praynigза Алекс. Ники, бъди силна за да даваш сили и на Алексчето и да се преборите заедно! С вас сме! Hug
Peace Praynig Praynig

# 3 335
  • София
Ники- за бебе Алекс- Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 3 336
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
Ох, детенце малко, не спирай да се бориш!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 3 337
И аз се моля за малката принцеса Praynig Praynig Praynig

# 3 338
  • София
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 3 339
Ники и аz се моля zа вас и вярвам, че ще се справи малката принцеса  Praynig Praynig Praynig

# 3 340
  • София, Борово
Моля се Господ да благослови малката Алекс със здраве и сила Praynig

# 3 341
Моля се за малката Александра! Praynig Praynig Praynig

# 3 342
Не спирай да се бориш малка Алекс  Praynig Praynig Praynig

# 3 343
Моля те, детенце, имай сили за живот. Много ми е тъжно, Ники, но знам че всичко ще се нареди и ще има щастлив край, ще се видим и ще се радваме на нашите деца заедно.  Hug

# 3 344
Моля се за теб малка Алекс и за теб Ники!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт