Нека се помолим за моите две принцеси!!! Дай им Боже сила!

• 139 908
  • 3 678
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви на всички. Болката е много силна, но явно е трябвало да минем и през това. За съжаление не сме нито първите, нито последните. Важното е, че аз съм добре и се разминах с малкия дявол. Защото инфекцията беше напреднала и е хубаво, че поне раждането тръгна от само себе си и мина за 2 часа. Изстрадах ги, усетих ги, малки, беззащитни. Но такава била Божията воля.

Не смея да вярвам и да се надявам, защото докато бях в болницата колкото пъти имах малко надежда се случваше нещо лошо. Аз съм силна и съм сигурна, че ще се справя за да мога да вървя напред и да имам сили за следващия път (каквото и да стане сега).

Има толкова болка и нещастия по белия свят, така че трябва да се борим и горе главата. Ще го преживявам всеки ден, но майките трябва да са силни, за това Бог ни е създал, да бъдем силни.

Целувам ви.

# 91
  • София
Ники възхищавам ти се,ти наистина си силна жена. HugПродължавам да се моля за другото бебенце. Praynig

# 92
Спи спокоен  сън, малка нежна душичке! Господи, бди над сестричката й в кувьоза! Нека страшното я отмине!  Praynig Praynig Praynig Ники  Hug Hug Hug

# 93
Боже, имай милост и запази малкото бебенце!!!!  Praynig Praynig Praynig

# 94
Ники Hugтолкова много съжалявам мила,чак сега прочитам темата и съм потресена.защо Господи се случват такива неща,след всичките тези изпитания през който си минала,сега и това.просто не вярвам,само мила,бъди много силна и вярвай,че Господ ще запази другата принцеска,здрава и силна ,за радост на мама и тати.присъединявам се към молитвите на всички тук момичета,и вярвам че Господ и св.Богородичка ще ни чуят Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 95
Божичко, Ники, мила, ужасно съжалявам.... Моля се и силно се надявам, че малката душичка ще има достатъчно сили, за да се справи. Моля се и ти да имаш сила и издръливост и да посрещнеш изпитанията, пред които си изправена. Така ми се иска да мога да ти помогна с нещо или поне да намееря верните думи...

# 96
  • близо до София
Ники, съжалявам за мъничето! Cry
Ще се моля за другото бебче, дано да се справи. Praynig
За теб, Hug

# 97
Ники съжалявам миличка CryЩе се моля Господ да запази другата ти дъщеричка Praynig Praynig Praynig

# 98
 smile3518
Не знам какво да напиша!
Ще Ви мисля и моля за вас!
Бъдете силни и вярващи!

# 99
Кураж Ники,просто нямам думи......

# 100
Ники ужасно съжелявам за едното ангелче!Моля се с цялото си сърце за другото бебче да се пребори и да покаже,че и то е силно като теб!Възхитена съм от теб Praynig Praynig Praynig Hug

# 101
  • Бургас
Ники, кураж миличка  Hug
Ужасно съжалявам за малката душица.
Моля се Гоапод и Богородица да бдята над сестричката и за да се справи
 Praynig Praynig Praynig

# 102
# 103
О, Ники, ужасно съжалявам! Прегръщам те и продължавам да се моля за другата сладурана!  Hug
Нека Господ и малкото ангелче, нейната сестричка, й дадат сили да се пребори за живота си!  Praynig Praynig Praynig

# 104
  • тъгата в мен
Дано Господ чуе молитвите ни...
Моля се за другото бебче да се пребори да живее Praynig
Мир и покой за другата изгубена,невинна душица!Кураж,майчице! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт