Нека се помолим за моите две принцеси!!! Дай им Боже сила!

• 139 926
  • 3 678
  •   1
Отговори
# 105
Моля те боже , запази и днес малката душица  Praynig Praynig Praynig Praynig Дай и днес сила на майчицата да издържи  Praynig Praynig Praynig

# 106
  • Стара Загора
Моля те боже , запази и днес малката душица  Praynig Praynig Praynig Praynig Дай и днес сила на майчицата да издържи  Praynig Praynig Praynig
Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 107
Нека почива в мир малкото слънчице  Flowers Rose  Господи, дай сили на сестричката й да се пребори и да стопли сърчицета на майчицата си!  Praynig Praynig Praynig
Ники,  Hug Hug Hug

# 108
  • София
newsm17

# 109
Ники, вярвай!  Praynig

# 110
  • по света и у нас
Нека почива в мир малкото слънчице  Flowers Rose  Господи, дай сили на сестричката й да се пребори и да стопли сърчицета на майчицата си!  Praynig Praynig Praynig
Ники,  Hug Hug Hug
Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 111
Съжалявам, Ники, за бебенцето. Cry Cry Cry
Вярвай, Ники, сестричката ще оцелее, всичко ще е наред. Гушкм те. Hug

# 112
Каквото и да кажа, ще звучи като клише, дано Бог се смили над малката душичка и го укрепи та да уцелее. Ники,  много сила на цялото ви семейство  Praynig

# 113
  • Някъде там...
Ники, съжалявам много да прочета това.  Cry Дано има сили да се пребори второто детенце!  Praynig

# 114
Ники  Hug, бъди силна и вярвай, че малката ще успее. всички сме с нея Praynig
дано има господ, дано. Praynig

# 115
Ники, миличка, от цялото си сърце силно ще се моля малката ти принцеска да се бори, да се бори така както нейната майка се бори за тях. Нека да е силна, Господ да я пази и да и даде сили! Praynig Praynig Praynig
С теб сме Ники, кураж, мила! Hug Hug Hug

# 116
Ники,

имай вяра! Бог е добър и ще ви помогне.
Кураж майчице.

# 117
Здравейте,

толкова се радвам, че сте с мен и не губите надежда. Това ме прави някак си по-силна и по-уверена.

Всеки ден около обяд, когато трябва да се обадя в болницата и да чуя какво става с бебка сърцето ми се свива. Дано имам сили да издържа ден  за ден. Днес на обед казаха, че състоянието и е същото. Дано да има късмет, Бог да чуе моите и вашите молитви и да и даде шанс.

Прегръщам ви.

# 118
Здравейте,

толкова се радвам, че сте с мен и не губите надежда. Това ме прави някак си по-силна и по-уверена.

Всеки ден около обяд, когато трябва да се обадя в болницата и да чуя какво става с бебка сърцето ми се свива. Дано имам сили да издържа ден  за ден. Днес на обед казаха, че състоянието и е същото. Дано да има късмет, Бог да чуе моите и вашите молитви и да и даде шанс.

Прегръщам ви.

Бъди силна !За съжаление не ние решаваме съдбата си!
Моля се вси4ко да е наред с малката!!! Praynig
 Hug

# 119
  • в сърцето на един мъж...
Ники, дано след като издържа толкова време бебка, да успее да се пребори и да сте щастливи Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт