Разделно хранене-част 27

• 19 034
  • 315
  •   1
Отговори
# 135
aleks благодаря за кафето :  bouquet
аз вчера бях на лунната и от днес съм при вас

# 136
  • София
Здравейте,мацки Hug

Как сте?Времето се оправи,ние сме по цял ден навън Laughing
Подготвям малчо за детска градина.Другата седмица го засилвам вече Laughing

Майка ми и баща ми ще идват на гости за няколко дни и съм много щастлива Grinning
В петък вкарахме майсторите най-после.И така Laughing

Мина,всичко ти прощавам Mr. Green hahaha

Целувки на всички и после повече ще пиша Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 137
  • Canada
Здравейте дружина Heart Eyes

Ей тук ми е най-вкусно кафето
Ве4е сме здрави, Йонито е на градина. С такъв кеф отиде , ами то с мама в къщи си е голяма скука за нея Mr. Green
Благодаря ви за милите думи! Heart Eyes Heart Eyes

Това лекарство не съм го чувала ,на сироп ли е?
Има го в доста рзновидности, за малки и големи. Нашто е те4но лекарство за понижаване на Т с вкус на дъвка Wink По принцип тук вирусите не ги лекуват, оставят тази работа на организма да се бори срещу вируса и да си гради имунна защита и предписват само Тиленол -болкоуспокояващо и температуропонижаващо. Йонито откакто се е родила е пила само един антибиотик за възпалено ухо..Не 4е не е боледувала, като тръгна на градина(ясла) по4ти всяка седмица беше с нов вирус  ooooh! Отна4ало много им се ядосвах на лекарите, но сега виждам резултата- мнооого рядко да я повали вирус....
Това за кафето го гледах в един филм и все си мислех 4е нещо съм недоразбрала....знаеш ли какво е това цибетка? Embarassed

По темата, днес ще ям картофи на фурна....но преди това ще метна един поглед в рецептите, за да раз4упя малко стандартната рецепта...
Голяяямо Гуш! Hug Hug Hug

# 138
Добра вечер , дружки !  bouquet
Алексче ,  Heart Eyes предпочитам си твоето кафенце ! Другото не ми го хвали  - мои познати са пили  , казаха , че не е нищо особено. А и като знам от къде излиза....Много ме зарадва - кога октомври ? Вече нямам търпение да те видя , а за баклавичката- Praynig Praynig Praynig! Но и без нея - само ела  Hug!
Йонито , радвам се ,че вече сте добре  Peace! Нашето джи-пи , който лекува синът ми още от бебе , също изписваше антибиотик само в краен случай , както и антипиретик над 38 градуса. В резултат , Диди е пил много рядко антибиотик и мисля , че си изгради по-устойчива имунна система. А цибетката прилича на катерица - яде цели плодовете на кафето и после ги изаква , а някой ги косумира за 70 лв. #Crazy!
Ками , радвам се , че сте почнали най- после  Peace! Успех!
Лени ,  Heart Eyes как сте , мило ? Ще ти звънна утре , че вече ме тревожи това твое мълчание Hug!
Много ви целувам всички , да не изброявам ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 139
Добро утро Hug.
Госпожо ,и аз не бих пила такова кафе ,малко гнусливичка си падам . Laughing
Като прочетох подробности, бляяя Sick...
Ще си пием еспресо  Laughing

Йонито, сега ще има да разказваш случки от детската градина  Joy...
А за антибиотиците - имаше един период ,в който лекарите се застраховаха и за най -малкото нещо ги изписваха.
Сега не е така ,но доста децапострадаха и при най -малкото захлаждане се разболяват.
Ками, добра новина, веднъж да се започне, ще му се види края Peace.
Вален_тина, чакаме те с" безтърпение" Hug Grinning.
Прима ,много вкусно звучи сладкиша , е не е много разделен, но няма да издребняваме сега Grinning.
Правех преди едни десертчета ,трябва да си ги припомня и да ви ги напиша.
Аз видях хубаво време и като се разчистих  ooooh!...
Обаче тази къща няма край ,добре, че си имам перяща прахосмукачка ,която мие прозорци и плочки.
Желая на всички страхотен слънчев ден, а като измисля менюто ,ще го споделя с вас
  Hug Hug Hug Hug Hug

# 140
здравейте момичета Simple Smile
aleks благодаря за кафето , аз сега съм на кафе и закуската ми ще е к. мляко
приятен ден на всички

# 141
  • тук и там където дойде
Добро утро момичета да се запиша и аз с 1, 2 кафенца
Алексче и аз мисля че не е много разделен тоз сладкиш обаче е от книжката за разделно хранене.
Времето е страхотно и за чистене и за разходки чудя се кво по-напред да направя и накрая седнах тука при вас  Hug
Хубав ден от мен

# 142
Само минавам да ви кажа едно  Hug
От няколко дни съм строго стриктна - сутрин -плод, на обяд кисело мляко с трици / не е много разделна, комбинация, но се чувствам перфектно с нея/, вечер - месо със салата или салата и сирене. Килцата се замислят - де да видим кой кого  Flutter
За друго не ми се ще да започвам да пиша  ooooh!
 Hug Hug Hug на всички

# 143
  • София
Оххххх,

има лукум за доизяждане  Blush Blush Blush
народа реве за заплати  Twisted Evil
но успях да кача някоя друга снимка
Вълшебството Амара Долче Вита  Grinning

а тази е специално за Ками  Hug

Цунем ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 144
Малиииииииииииииии ,какви са тези вкуснотиииииииииииии.....................................
Малиииииииииии, умирам от яд, че не дойдох................... #Cussing out
А ти си заприличала на мен /това ,защото се обичаме, нали Heart Eyes.../
И моята кикимора го каза .
И каза, че страшно се е затъжила за Алексче.
А Кристина Калина е толкова сладка ,че ако я видя ,няма да се сдържа и ще я изям  love001.
Ааааааааааааа, мноуууууууууу съм тъпа  smile3538
Отивам да си блъскам главата в стената..................
 Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead

# 145
Минa, ти не си човек! От тая снимка, ми потекоха лигите!  Crazy

Аз минавам, за да докладвам, че съм свалила още 2 кила  Shocked и то без да искам. Днес доктора ми каза, че съм била под нормата.  #Crazy За американците всички да под нормата.  Whistling

От утре включително за следващите две седмици ще ми трябват вашите стиснати палци.  Confused

Целувки на всички!  Hug

# 146
Здравейте мили ми разделнички Hug
Мина...ти верно "изби рибата" с тази снимка! ooooh! Дори аз, която наистина не си падам по тези неща, почнах да преглъщам усилено пред екрана ooooh!....и то въпреки, че съвсем наскоро се освиних тъкмо с домашна баклава, подарък от една туркиня (позната на наши приятели тук) по повод техен празник някакъв (ако не се лъжа имат байрям сега). Направо нямам думи! Май ще преоценя твърдата ми позиция, че в Турция не ми се ходи newsm78 Grinning
Кюбит, моите стиснати палци са на твое разположение! Макар, че се "познаваме" отскоро, ти желая всичкия късмет на света! newsm17 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Тия дни вече съм отново стриктно разделна и отново се чуствам ОК. В края на миналата седмица ми се заредиха "неправилни" откъм хранене, но много приятни дни - рожден ден на близък приятел, гости от София и макар и по малко, все пак хапнах и неразделна пица, и торта  Embarassed Animal Pig
Днес пекох пилешки бутчета, с гарнитура задушен карфиол с масло и една вкусотия от готварския раздел - печени патладжани със сусамов тахан Crazy - стана страхотно!  chef
Искам да започна да спортувам, но първолачката е на у-ще само от 8 докъм 11 часа и не мога да се организирам за толкова кретко време да свърша каквото имам + фитнес Sad Май ще мина на вариант упражнения в къщи...имам гирички, ластици, даже обърч...ще трябва да си спретна някакво комплексче, та поне нещо да правя newsm78

Поздрави на всички   bouquet Hug...и доскоро

# 147
Добро утро Hug.
Кюбит, мислено съм с теб и се моля този път всичко да е ОК Praynig Hug.
Интересно ми стана какви са американските норми Thinking Laughing...
Ли, след" инвазията" на Мина и аз си промених мнението турските курорти.
Е ,все пак става въпрос за 5 звезден хотел,/ плюс 2 /,макар че не зная какво точно означава този плюс...
Лени ,нали няма да се дадеш на някакви си два килограма ... Heart Eyes
Ох, снощи сънувах много лош сън и все още съм под въздействието му.
Не искам да бъда суеверна, но съм притеснена.
Иначе започна да му се вижда началото на края на есенното почистване ,днес е ред на огромната ми тераса, с огромните прозорци .
Сигурна съм ,че като приключа и ще завали...
За менюто - закуcвам с плодове и кисело мляко ,обядвам със сандвичи, а за вечеря -месо със салатка.
Донесоха ми страхотно грозде и днес ще зобам Grinning.
Сега да пием кафе и да започваме деня.

# 148

Здравейте момичета, все нямам време да си пусна компа, а камо ли да седна и да драсна два реда.
Цикъла ми си дойде по нормално му, след 3 дни "ръждиво" течение....луда работа.
С малката сме по цял ден на вън, за да се насладим на  последните слънчеви дни.
Прима мерси за рецептата. Hug

# 149
Минa, ти не си човек! От тая снимка, ми потекоха лигите!  Crazy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha взе ми думите от устата дет се вика!!!

Искам и аз там пъккк Crossing Arms макар, че ще е много зловредно за снажната ми фигурка  Joy Joy Joy Blush, квато съм височка ще стана и стройна като табуретка  Mr. Green

cubbit   Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed стискам кака  Hug Hug Hug

Девойки  Hug Hug Hug всяка седмица чакам другата да имам повечко време и така и не дочаквам  Hug
 Hug Hug Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт