Разделно хранене-част 27

• 19 003
  • 315
  •   1
Отговори
# 90
gospojata  Hug Hug Hug

Мисля те от няколко дни  Hug
Да днес за пръв път ходихме с новата госпожа да вземем Лъчи от училище - те се виждат за втори път иначе. Бяха се справили прилично с четенето и слушането докато се прибрал баткото. После  #Crazy #Crazy #Crazy набързо и показали на какво са способни, та до преди малко четох конско  ooooh! Thinking.
От вторник съм сравнително разделна, чувствам се по-леко, но не съм станала по-лека де  hahaha Joy. Силно се надявам да се върна във форма в скоро време.
Прегръдки на всички  Hug

# 91
Добро утро  Hug.
Не обичам есенния дъжд ,едно ми е мокро ...
Лени, нали знаеш- сговорна дружина планина повдига Laughing.
Ми задружни са братлетата, подкрепят се в щуротийките.
Новата госпожа май трябва да е по -строгичка, да разберат кой командва парада Wink.
Сетих се за една сллучка с моя син  в детската градина , не искал да яде гадната грис халва за десерт ,а госпожата го гонила с купичката и го "насилвала", защото той ми е един такъв слабичък ...В отговор на това" насилие" детето се тръшнало на килима и занареждало -няма да ям, няма да спинкам и на другите няма да дам...
Като дошла другата госпожа ,нашичкия бързо се метнал в леглото и заспал като ангелче . Laughing
Госпожата, от твоите уста в божиите уши Hug.
Сладунче, какво е това работно време ?
Аз пък нещо позаслабвам напоследък ,толкова се радвах ,че съм стабилна с кг, но тази алергия направо ме изпи .
Уж си хапвам добре ,пък бузите ми хлътнаха.
Днес ще готвя пиле, още не съм решила как ,сигурно ще посетя готварския и ще си харесам някоя рецепта на Ками.
И къде пак се изгубиха другите ?
Хайде да пием кафе и да се усмихнем, пък току виж и времето ни отговорило. Laughing

# 92
Момичета, започвам утрото с караница с колегата ми Cry Не мога да повярвам, че позволих да се случи Tired
Е, поуспокоиха се нещата, но ми е някак тъжно...
Но стига мрънкане, борбата с килата продължава, въпреки лошото време Hug
Желая ви слънчев и не толкоз мокър ден Heart Eyes

# 93
Айде, добър ден!
Гледам сме се посъбрали вече  Hug
Кюбит, честита годишнина   bouquet още от сега започва палцестискането.
Алекс, чакам те по-честичко в София. Не искам и да чувам за разни оправдания. сега има и къде да отседнеш  lovekiss
Лени, как са младежите?
Сладунче, благородното ти завидях за моренцето Hug
Мади, как си? Нямате тук? Неса как е?
Софи, гледах едни снимки на на малката принцеса. Тя от ден на ден става по-сладка. Да я нацелуваш от мен  Heart Eyes
Аз нямам с какво много да се похваля. От две седмици не вечерям, но все още нямам свалени килца. А така ми се иска поне 5 да сваля.
На всички желая лек и спокоен ден (няма д аизброявам, за да не пропусна някой)  lovekiss Two Hearts

# 94
Здравейте момичета..
Гледам добре си прекарвате, или поне една част....сладун, много неприятно...
Ние се върнахме от Велинград в понеделник.....бяхме без детето и се насладихме на прекрасен спа-хотел...
Искам да ви се похваля, че вече си върнах старата фигура, с малки изключения(още имам леко коремче), но като цяло, РЗ+ спорт върши чудеса....
Eто снимка:
http://media.snimka.bg/0769/007793449.jpg

# 95
  • тук и там където дойде
Здравейте момичета ето ме и мен. Лошото време действа приспивателно на бебо и ето ме тука с кафенцето на Алексче е може и без сметанката предпочитам го черно.

# 96
Здравейте момичета Simple Smile
аз от понеделник ще съм на разделно хранене, само ,че искам помощ ,че нещо много ми е объркано ако може някои да ми даде едно примерно меню ще му бъда изключително благодарна

# 97
Дзак  Grinning.
Вален_ тина, добре дошла   bouquet!
Ще свикнеш ,след време  даже няма да се замисляш.
Примерно меню набързо мога да ти напиша.
Закуска -плодове ,или кисело мляко с плодове ,или сандвич с масло ,зеленчуци и маслини, понякога с кашкавал.
Обяд- голяма свежа салата и някакво ястие/ виж рецептите на Ками /.
Вечеря -салата и печено или варено месо.
Междинни хранения -плодове .
Разгледай табличката в началото на темата. Успех Hug.
Прима, къде се изгуби, сигурно по цял ден с бебчо сте на разходка Grinning.
Аз също пия кафето си черно ,но със сметана изглежда по съблазнително Wink.
Сладкишче, страхотна си  Party!
Мише, ще идвам по -честичко, какво да правя  Laughing.
И аз се чудя Мади къде се изгуби Thinking?
Софи и тя не се спира ...
Сладунче ,мина ли ти лошото настроение?/ боркинята ми тя Hug./
Този мрачен ден май действа приспивно на всички...

# 98
aleks благодаря за посрещането   bouquet

# 99
Нещо много пустичко в нашата темичка Rolling Eyes
Отчет за днес- ябълка с чай за закуска, кисело мляко на порции цял ден ooooh!, защото вдигнах температура...и сега едно доматче с краставичка и сиренце Mr. Green, че съм дежурна днес и кой знае кога ще се прибера вкъщи  Twisted Evil
Валентина, аз съм на плодове до обяд, после кисело мляко или салата, в повечето случаи обаче съм на течности...Вечер обаче си позволявам салатка, месце и чаша вино Embarassed Може да хапваш супички от рецептите на Ками,  риба, омлет и тн.
При мен по-обилно е вечерното меню, защото не ми остава много време за хапване през деня. и досега поддържах 49кг, но изведнъж какво стана Thinking, сега се боря с две вариращи кила #Cussing out
Иска ми се да мога да ходя пак на йога или танци, но нещо организацията ми куца ooooh!
Мади, къде си  Hug

# 100
аз имам да свалям много кг и сигурно ще ми трябва много време , така съм се отчаяла ,че няма накъде , ще ми бъде трудно без сладко особено когато съм в МЦ

# 101
Валентина, относно сладкото, аз залъгвам тоя глад с кисело мляко с мед, сушени сливи или кайсии, черен шоколад над 65% в умерени количества Peace и десертите на Ками от готварската книга не са за пренебрегване Hug

# 102
Здравейте, сладуркииии   bouquet wavey
Няколко дни нямах Интернет по технически причини и днес с голям кеф се "връщам" при вас Hug.много готино тукааа Crazy
Раче-пустинниче и аз много се радвам да те видя тук! newsm51...моите "странствания" из темите ме доведоха накрая тук и съм страшно доволна с РХ Peace Килограми не свалям все още, ама ми е много добре с този тип хранене. Само се наложи отново да си сменя екранното име, че стана обърквация с една друга разделничка - eli6 (пък нали и аз съм Ели Wink)
valen_tina добре дошла и от мен! Дано РХ ти допадне и те доведе до желаното сваляне на килограми Peace!
aleks, Ками, Sladune, Prima , mi6eto_f , Lennyh, всички wavey newsm51
sladkish4e , много си хубава thumbsup
Кюбит, малко позакъснели поздравления за годишнината и от мен!   bouquet От сърце ти желая УСПЕХ във всичко, зад океана! Peace

Какво да ви разправям...и тук на морето, времето е дъждовно, студено и неприятно, отделно - първолачката ме ядосва...няма и 10 дни у-ще и вече си изгуби една тетрадка, добре че е от тези, които се купуват, че иначе нямаше да има откъде да я възстановим Close.
Вероятно е нормално да не са съвсем организирани децата в първите дни на първи клас, ама мен немърливостта много ме дразни и сега сме скарани с щерката...никой не е доволен от това Confused
Иначе, менюто у нас е много весело smile3555...аз си готвя постни неща, че само такива ми се ядат: домати с ориз, спанак с ориз, спаначена супа и т.н. На мъжо правя месо: пилешки сърчица на тиган, кайма с пържени патладжани...такива разни...Задължително правя салата и хапваме разделно - аз постно със салата, той месо със салата, а детето яде каквото му се яде Crazy Както вече споделих - килограми не свалям, най-вероятно, защото хапвам доста въглехидратни храни newsm78, ама какво да направя като само това ми се яде Crazy. Отделно - не закусвам ooooh!...продължавам да не обичам плодове и не се сещам за тях, та сутрин остава черното кафе с чашата вода, нещо, което правя вече N броя години...към обед обикновенно хапвам препечена филийка с авокадо или масло Blush...и за мой голям срам - не съм спряла газираните напитки Embarassed
Освен с газираното, нали не бъркам някъде newsm78 Shocked...????
А да не ви разправям, че в акъла ми все едни баници-зелници се въртят ooooh! Shocked, ама гледам да не правя, че тогава нямам спирачки на яденето Embarassed Cry
Обачееее...килограмите не са всичко все пак, а аз отдавна не съм се чуствала толкова добре по отношение на храната Crazy

Времето е ужасно мрачно, затова пожелавам на всички - повече поводи за усмивки!   bouquet

# 103
  • тук и там където дойде
Доста е трудничко да се откажем от сладкишите поне при мен е така Crazy с  ваша помощ надявам се да сваля някой кг ако пък са повечко ехее Hug

# 104
Благодаря ви момичета за хубавите думи....
Доста е трудничко да се откажем от сладкишите поне при мен е така Crazy с  ваша помощ надявам се да сваля някой кг ако пък са повечко ехее Hug
Абе и аз не съм се отказала съвсем от шоколада, но гледам да хапвам по половин до 1 най-много......
Просто не мога.....
Но ще свалиш гаранция Hug, обаче трябва и спорт, поне при мен без спорт не стана.

Общи условия

Активация на акаунт