Кюретаж и забременяване след това

• 71 861
  • 798
  •   1
Отговори
# 645
При мен промяна в цикъла настъпи след втория спонтанен аборт.От 7дена намаля на 6, а понякога и 5.А също преди свършваше с кафяво-черно, а сега кръвта избледнява постепенно.

# 646
  • Варна
Аз съм тук момичета ,да знаете. Hug Hug HugЧета ви п,репрочитам ви ,но засега няма нищо интересно при мен.Освен ,че съм добре и психически и физически.То от това по хубаво здраве му кажи. Joy Joy Joy

# 647
Моят цикъл първия месец след аборта беше само два дни,след това последваха 2 нормални цикъла през 26 дни,а този месец пък ми дойде след 33 дена закъснение с много болки и голям кръвоизлив.

# 648
  • Ловеч
dqvol1 съжалявам за това което си преживяла.
А това колко време да се пазите след преглед ще ти каже лекаря ти
моят доктор казва че 3 месеца са достатъчни.
Най- важното в момента е да се успокоите.
Ще видиш че  много скоро всичко че е наред и ще ни се похвалиш с хубавата новина. Hug

А дано и ние да се похвалим с нещо хубаво  Heart Eyes

# 649
Здравейте и от мене.Ами от къде да започна.....имам си тест с две чертички.Малко ми е притеснено да не се повтори пак кошмара.Някак си не смеем да се зарадваме с мъжа ми.Много е кофти.А предният път бяхме толкова щастливи.Супер странно е.И все пак пожелавам ви и вие да видите двете чертички.Успех

# 650
Тутолинка 4естито!  Flowers Bouquet fingerscrossedМоже и да те е страх да се зарадваш, но на мен лично ми стана много приятно като прочетох. Дори и да нямаш смелост да се радваш в момента, аз ти пожелавам безпроблемна бременност и когато всичко е наред ще вдъхнеш кураж и на нас.  newsm32Поздрави на всички. Чета ви, но и на мен ми мина доста през главата и чак нямам желание да се включа. Но ви чувствам много близки. Всички заслужавате да станете майки, защото ще сте чудесни!  baby_neutral Hug

# 651
  • Ловеч
Тутолинка,това е чудесна новина.Честито и дано този път всичко да е наред  bouquet

# 652
  • София
Тутолинка стискам плаци този път нещата да се развият по-на-добрия начин и всичко да бъде наред Praynig

# 653
Благодаря ви много за подкрепата момичета.Каквото е писано това ще стане.Божа работа си е това.

# 654
Тутолинка, моля се всичко да е наред този път!  Praynig
И да повлечеш крак!  Hug

# 655
  • София
Тутолинка, няма да честитя само ще се моля за теб! честитенето ще дойде на по-късен етап,сега се пази много, даже ако ходиш на работа спри,вземи си болничен и си почивай в къщи...ако искаш де...аз така ще направя щом видя две черти и нищо друго няма да ме интересува! с теб сме! Heart Eyes
П.С още предишния път един приятел така ни посъветва ..за работата и хойкането напред-назад да престане ама  кой да се вслуша....

# 656
tutolinka и аз ти стискам палци и се моля всичко да е наред  Praynig

# 657
tutolinka гръмотевицата не падала два пъти на едно и също място! Горе главата и успех.Ние ще се молим за теб,моли се и ти за нас,скоро да сме в твоето полжение  Hug

# 658
  • София
Здравейте и от мене.Ами от къде да започна.....имам си тест с две чертички.

Тутолинка, радвам се за теб. Стана ми някак хубаво като го прочетох. Стискам силно палци всичко да е наред! Все пак никоя от нас не заслужава да преживее отново тази болка. Повече оптимизъм, пази се и си мисли само за хубави неща! Всички сме с теб!  bouquet

# 659
тутолинка страхотна новина! Честито маме,няма от какво да те е страх,трябва да си силна и позитивно мислеща и се радвай мноого се радвай,нали знаеш колко от нас се молят за този миг появата на двете черти,нали за това се борим!
Бъди спокойна и всичко ще е наред,пази се много и дано скоро една по една всички тук да Те последваме.
Колко хубава новина Simple Smile БРАВО ! Пожелавам Ти лека бременост и сладко бебе   bouquet
desperation това с гръмотевицата за пръв път го чувам,но много ми хареса,обнадеждаващо е Wink

Общи условия

Активация на акаунт