Кюретаж и забременяване след това

• 71 869
  • 798
  •   1
Отговори
# 630
Руми,какво да ви зарадвам ,като...  Cry няма нищо!МЦ ми дойде даже 6 дена предварително!
Пак съм в ужас и паника!  Heart Eyes

# 631
bissera Hug Браво на теб, борбена жена, преследваща мечтата си и вярваща, че ще успее.Момичета, нека вземем пример от нея Hug
bissera пожелавам ти много радост и щастливи мигове, на теб и семейството ти.
А сега да се похваля Laughing мъжлето ми подари заек, малък, сладък, уникален.
П.С Даниелка горе главата, не се отчайвай Hug

# 632
Привет на всички,неприятно е колко много жени пишат по тази тема,но какво да се прави такъв е живота падаш ставаш и пак продължаваш.Установиха ми задържан аборт в 11г.с.със спряло развитие на зародиша още в 8г.с и на 26 март ми направиха Кюртаж,преди да си тръгна попитах трима от специалистите акушер-гинеколози в отелението от кога мога да правя опити отново да збременея и тримата бяха на различно мнение единия да изчакам парвия цикъл,втория два три цикъла,а третия уж специалист от шест месеца може и година и това ми били специалисти и тримата на различно мнение,искам да ви попитам и вас кога мога да почна с опитите да завременея.Благодаря предварително.И друго да ви попитм има ли вроятност това да се дължи от нерви,понеже си имах проблеми и се нервирах малко и притеснявах.

# 633
Здрасти дявол!  Twisted Evil   Laughing
Съжалявам,че и ти си минала по този неприятен път.Но аз вярвам,че е за добро  Flutter
Днес ходих на преглед и моят гинеколог каза така:
"Преди в книжките пишеше 6 месеца,но това е абсолютно излишно, след 3 менструации матката се възстановява"
Имам му доверие на човека, все пак е професор и един от водещите ,които лекуват стерилитет.
Та ,аз мисля да изчакаме още 2 лелки и да започваме опитите
Стискам палци Praynig

п.п. мисля,че 3 месеца са новите 6  Whistling

# 634
dqvol1 принципно, седмица след аборта се ходи на преглед.След цикъла пак се ходи.А да ни питаш нас, ми ние няма как да ти кажем, защото не сме лекари.При мен например, 2 месеца ми казаха да се пазя, след това се оказа, че имам раничка и се отлага бебе-правенето, докато док., не я излекува.Така, че при всеки е различно, а и лекари различни, мнения различни.Обикновено е нужно да се въздържаме 3 месеца, ако кюретажа е в по-напреднала седмица, тогава и месеците се увеличават.Но пак казвам, при всяка жена е различно, единствено лекаря ще прецени, кога си готова.За нервите и аз съм се питала същото, но едва ли е от тях Thinking
Пожелавам ти скорошно възстановяване, и дано лекарите бързо ти дадат зелена светлина.

# 635
  • София/Кюстендил
Добро утро, дами

Дяволче, съжалявам, че и ти си минала през това  Hug Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро да получиш зелена светлина. Съгласна съм с Baby Love, че единствено лекар може да ти каже кога си готова.

Аз нямам търпение да започна отново с опитите, но съм решила да поизчакам малко и да видя какъв е проблема при мен и защо толкова трудно матката ми задържа бременности.  Thinking
По този повод, момичета, да ви питам - посъветвайте ме за някой наистина добър лекар в София. Години наред съм ходила само при една и съща лекарка, която обаче не направи нищо по въпроса и сега съм решила да я сменям...

# 636
Ей, Даниелче, я горе главата! Ми така де- няма да ме изпреварваш - след мен ще си щото аз много ще влача крака- та всички ви да заразя- пък и хем съм с по-голяма, хем ми е ред и ми се пада  Laughing Hug То да ти кажа Господ си знае  работата- така да го нагласи, че тоя път да ни напълни ръчичките с пухкави бебета- и това че не е станало от първия път- не бива да те отчайва !  Naughty Другия месец ще е- за да е по-хубавта зодия  Heart Eyes

# 637
  • София
Даниелка, горе главата! Другият месец ще е нашия, сигурна съм Hug А и вече ще е по-топло, няма да дебнат вируси отвсякъде.
Marpen, за съжаление май не мога да съм много полезна с инфо за лекарите. Аз ходя при д-р Праматаров от "Полимед" - май не е от най-титулуваните, но е много внимателен и отделя достатъчно време за всякакви въпроси, без да те шашка излишно.
Дяволче, момичетата вече са ти го казали - само лекар може да ти каже, но според мен на прегледа след първия цикъл най-добре се вижда как се възстановяваш. Пожелавам ти бързо да го преоодолееш и да гушкаш скоро своето бебче Hug
Бисера, страхотен пост. Имаме нужда да четем такива неща, за да гледаме с повече надежда към бъдещето. Браво  bouquet
На всички момичета - лек и успешен ден!

# 638
Благодаря Ви момичета,но това чакане сега всеки месец,ще ме побърка!Като се сетя,колко жени си оставят децата или ги махат...че са"грешка" ,лошо ми става.А ние искаме да дадем живот и ще дадем всичко от себе си...и не става...Никаква логика няма,никакава...
Руми,айде мила повлечи крак да се тръкна в теб   Mr. Green !
Биби76,дано е така,другия месец да е нашия.Силно те гушкам  Hug !
Baby Love®  Hug !
Успех на Всички  Hug !

# 639
Здравейте девойки Simple Smile честит 1-ви април и внимавайте да не ви излъжат днес Wink
Аз пак се включвам с въпросче,казаха ми,а и на доста места четох че след аборт цикъла на жената се променял,както и симптомите преди това Simple Smile аз преди имах болки сега си имах същите,както си ми течеше преди същото е и сега,при мен очевидно няма промени в цикъла а при Вас как е?
dqvol1 съжелявам за това което си преживяла и знам че си нетърпелива,но се зареди с търпение,нека първо да се възстановиш от случилото се и ще бебеправите при зелена светлина.Само горе главата,времето лети и знам че скоро всички тук ще сме в някоя друга тема... Simple Smile
Приятен и усмихнат ден  милички !

# 640
  • София
Здравейте девойки Simple Smile честит 1-ви април и внимавайте да не ви излъжат днес Wink
Аз пак се включвам с въпросче,казаха ми,а и на доста места четох че след аборт цикъла на жената се променял,както и симптомите преди това Simple Smile аз преди имах болки сега си имах същите,както си ми течеше преди същото е и сега,при мен очевидно няма промени в цикъла а при Вас как е?
dqvol1 съжелявам за това което си преживяла и знам че си нетърпелива,но се зареди с търпение,нека първо да се възстановиш от случилото се и ще бебеправите при зелена светлина.Само горе главата,времето лети и знам че скоро всички тук ще сме в някоя друга тема... Simple Smile
Приятен и усмихнат ден  милички !
честит ден на шегата и на теб и ти внимавай да не те метне някой  Wink по въпроса за цикъла....при мен след мисед 1.ми дойде когато лекаря предсказа и второ-няма промяна от предходните или е както при теб. болките си бяха същите...течовете също...ПМС...всичко 1:1..само ОВУ-то ми нещо закъснява............

# 641
Здравейте,
и аз бях чувала че цикъла се променя след аборт и при мен действително се промени-малко..Преди започваше от първия ден с бледа кръв,сега с бледо кафяво течение;преди неприятната случка ми течеше 6 дена,като накрая имах само по няколко капки,а сега чак на 8-я ден са тези капки.Първите 2 цикъла бяха доста обилни и с огромни съсиреци,този месец беше по-леко..Е надявам се от другия месец да забравя що е то МЦ Simple Smileкакто и всички Вие които копнеете за бебче Hug

# 642
  • Bulgaria
dqvol1 съжалявам за това което си преживяла и знам че си нетърпелива,но се зареди с търпение,нека първо да се възстановиш от случилото се и ще бебеправите при зелена светлина.Само горе главата,времето лети и знам че скоро всички тук ще сме в някоя друга тема... Simple Smile
Приятен и усмихнат ден милички !
И при мен нямаше почти нищо различно, само ми беше странно,че нямах абсолютно никакви ПМС, ама изобщо /не че се оплаквам Wink/, иначе ми течеше колкото обикновено, никаква разлика.
nuclearbaby как ти се промени ову-то, защото съм 90% сигурна, че и при мен има промяна, по-точно преди ми беше към 11ден, а сега към 16 /ако изобщо е било ову/. Малко се притесних, ама ще изчакам и другия месец, поне да съм сигурна Hug
Baby Love® Честито зайче! Да ти е живо и здраво и скоро да си има нов собственик-малко и сладко бебче да си играе с него Hug Hug Hug
Danielkka , bibi76 ,rumix успех момичета, стискам ви палци  Praynig и се надявам в най-скоро време да започнете с хубавите новини Hug

# 643
  • София
dqvol1 съжалявам за това което си преживяла и знам че си нетърпелива,но се зареди с търпение,нека първо да се възстановиш от случилото се и ще бебеправите при зелена светлина.Само горе главата,времето лети и знам че скоро всички тук ще сме в някоя друга тема... Simple Smile
Приятен и усмихнат ден милички !
И при мен нямаше почти нищо различно, само ми беше странно,че нямах абсолютно никакви ПМС, ама изобщо /не че се оплаквам Wink/, иначе ми течеше колкото обикновено, никаква разлика.
nuclearbaby как ти се промени ову-то, защото съм 90% сигурна, че и при мен има промяна, по-точно преди ми беше към 11ден, а сега към 16 /ако изобщо е било ову/. Малко се притесних, ама ще изчакам и другия месец, поне да съм сигурна Hug
Baby Love® Честито зайче! Да ти е живо и здраво и скоро да си има нов собственик-малко и сладко бебче да си играе с него Hug Hug Hug
Danielkka , bibi76 ,rumix успех момичета, стискам ви палци  Praynig и се надявам в най-скоро време да започнете с хубавите новини Hug
ми как....последните месеци все беше на 13-ти ден, а сега, след мисед-а ...вече 15-ти ден от МЦ и никакво го няма...3 дена подред  супер +тестове за ОВУ а БТ не помръдва Tired

# 644
  • София
първият цикъл след аборта беше различно - без ПМС и тече по-дълго от обикновено. Но после всичко си е както преди. При ову също няма промяна - от 16 до 18 ден.

Общи условия

Активация на акаунт