Кюретаж и забременяване след това

• 71 793
  • 798
  •   1
Отговори
# 675
  • Ловеч
БЕБКА горе длавата ти си силно момиче и ще се справиш,
само спокойно и ще видиш че всичко ще се оправи и ще е наред.

Ние те подкрепяме и сме до теб. Hug

# 676
бЛагодаря ти много Светленцеее  Hug, просто на моменти ...... Crazy
И да знаете, аз преди да попитам тук, порових из форума ,но не ми стана ясно и затова питкам  Embarassed
Ох, добре че няма камери или нещо подобно в офиса,че ако ме видят шефовете как чета по цял ден и търся и бърничкам  Embarassed,чак ми става неудобно.
Ох, ужас!

# 677
Чух тук имало добра новина. Радвам се. Само такива да се чуват. Дано всяка от нас й се случи чудото в най-скоро време, когато го пожелае отново.   bouquet

Никол, хубаво е, че си добре.  Hug 
Аз смятам да отложа опитите за към есента отново. Трябва ми време.
А и от работа не мога да си вдигна главата и да направя някои изследвания. Сега ме хвана и цистит и въобще просто не е дошъл момента явно.   

# 678
Момичета,здравейте! Аз влизам и от вратата започвам с въпросите... Embarassed
Днес бях на фоликуметрия и само разбрах от прегледа,че в левия яйчник има фоликулче - 9,9 мм и ,че лигавицата ми е много тъничка. За уточнение ,днес ми е 13 ден от цикъла.
Този, който ме прегледа нищо не каза и сега трябва да чакам да отида пак в понеделник и чак след това да се кача при Професорчето за да  ми каже за какво иде реч.
Ако някой има повече инфо, моля да ме "светнете" ,че пак ревах и пак съм  Weary

Тутулинка,тук ли си ? КАк си ?

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=7729.0
това намерих,незнам дали върши работа

# 679
  • Варна
Цитат
А и от работа не мога да си вдигна главата и да направя някои изследвания. Сега ме хвана и цистит и въобще просто не е дошъл момента явно.   

Мила моя Вентолин, направо ми идва да те напляскам много здраво. smile3513 Нима твоето здраве и бъдещо дете, не са по важни на тоя свят от тъпата работа, която няма край? Замисли се моля те, недей така.Защо чак на есен ? Не оставяй така нещата ,моля те.Ти някак си ми влезе под кожата и ми стана симпатична, без да те познавам.Но не прави глупости ,моля те изглеждаш ми интелигентет човек. Hug Hug Hug

# 680
Здравейте на всички.Аз сам на 27г. ще ги направя юни месец казвам се Рени и сам от Варна.2007г. юни месец забременях и исках ужасно много това дете.Бащата не го искаше,но за мен това нямаше значение бях решила да го родя.Аз сам с обърната матка и доколкото съм чувала при мен е малко по трудно да забременея.В самото начало бебето беше твърде малко,но само за 11 дена започна да се вижда с външен видеозон и още във втори месец ми личеше.Бях много щастлива дори и сама.Всичко беше наред спрях да прокървявам,но в един момент на 02.09.2007г. когато станах прокарвих,но много слабо само 2капки както беше няколко дена преди да разбера че чакам бебе.Обадих се на лекарката си и на следващия ден бях в кабинета и и се оказа че от бебето ми няма и следа,а плодния сак е цял.Трябваше да вляза в болницата,но отношението и думите с които ме посрещнаха в аг болница Варна бяха ужасни,затова от там казах на майка ми да се прибираме нищо че кръвта ми вече се натравяше,но тя реши да спрем в майчин дом и там ме приеха и както вече знаех бебето вече го нямаше.След извършената манипулация взеха и проба от плодния сак за да разберем каква е причината.Оказа се че някаква вътрешна инфекция за която никои не ми обясни как е станала.Ще станат 2г. още не мога да го преживея,нямам приятел,но искам да имам дете.Мисля си за инвитро,но цените в България са безбожно високи.Блягодаря на всички които са прочели моето писмо.Пожелавам на всяка една жена да стане майка това е най-прекрасното нещо на света.Успех на всички

# 681
Здравей Рени! Случилото се с теб е ужасно,но горе главата и стискай здраво зъби.Всички тук искаме дете,с тази идея заспиваме и се събуждаме.Ако още не си излекувала инфекцията-излекувай я.Още си млада (и аз съм на 27 години  Wink) не се предавай.Живота е пред нас,излизай,запознавай се с нови хора и там някъде те чака мъжа на живота ти.Не се отказвай да го търсиш и заедно да имате дете.Не,че имам против инвитрото но предполагам,че да си самотен родител е трудно,а на теб не ти се налага да си такава в момента.Ние сме тук и те подкрепяме,ако имаш нужда от нас пиши.Успехи и на теб.

# 682

Мила моя Вентолин, направо ми идва да те напляскам много здраво. smile3513 Нима твоето здраве и бъдещо дете, не са по важни на тоя свят от тъпата работа, която няма край? Замисли се моля те, недей така.Защо чак на есен ? Не оставяй така нещата ,моля те.Ти някак си ми влезе под кожата и ми стана симпатична, без да те познавам.Но не прави глупости ,моля те изглеждаш ми интелигентет човек. Hug Hug Hug

Знам, че си права. Обещавам да помисля над думите ти и да намеря по-скоро изход от ситуацията. Благодаря ти за отношението. Трябва непременно да се запознаем на живо. Ти също ми допадна и те харесвам без реално да те познавам. Сигурна съм, че не греша - женската интуиция си казва думата.  Hug 

# 683
Рени, не е късно да срещнеш човека, който ще стане баща на детето ти. Не прибързвай с подобни решения, според мен. Просто мечтай за него и не спирай да го търсиш. А после ще се похвалиш.  Simple Smile
Желанието в теб да станеш майка сега е силно, но ще стане още по-осъзнато, когато до теб застане мъжа, в чието лице ще видиш достоен да създадеш семейство.   bouquet

# 684
Момичета, имам зелена светлина newsm44 Само да видим микробиолгията другата седмица PraynigОстава да реша, дали от този месец да почваме, или да изчакам за май месец.Леле, много съм щастлива, пожелавам и на вас скоро да разрешат бебе-правенето Hug

# 685
  • Варна
 smile3501 Браво  baby love.Само така смело напред, не изчаквай изобщо ако всичко е наред. Hug

# 686
Baby Love®, давай смело напред! Успех ти желая! Ти си толкова позитивен и смел човек, че няма начин да не постигнеш мечтата си!  Hug
reni1201 , подкрепям момичетата по въпроса за мъжа и детето. Толкова си млада, 27 години не са никак много! Не се отказвай от това да имаш семейство, с мъж, който те обича и подкрепя, и желани и обичани деца. Не е късно да ги имаш. Гледай напред. Всички тук сме минали по този път, губили сме неродени деца, знаем как се чувстваш. Не е лесно, но си заслужава да се изправиш на крака и да продължиш да търсиш щастието си. Успех от мен!  Hug

# 687
caritas, nikol7972, благодаря ви момичета Hug
Така се зарадвах днес, че и торта направих, така я нашарих, нарисувах и цветенца Grinning

# 688
момичета на 26 март ми направиха кюртажа имах кървене само тогава след това изчезна след 4 дни се появи леко зацапване и на другия ден нищо днес е 10 ден и пак се появи леко зацапване дали това е нормално според вас или трябва а посея гинеколога си

# 689
Нормално е, не се притеснявай.  Hug Но около две седмици след кюретажа е добре да отидеш при лекаря си да види на ехограф дали всичко е наред с възстановяването ти. 

Общи условия

Активация на акаунт