Кюретаж и забременяване след това

• 71 790
  • 798
  •   1
Отговори
# 690
Baby Love® ,няма какво да чакаш,хайде този месец да е нашия  Hug !
Успех на всички!   bouquet
п.с.ма04.04(вчера),станаха 3 месеца без моята бебка!

# 691
Дано да е нашия Hug Само дано микробиолигията да е добра, че днес имах течение, но док. каза, че преди цикъл е нормално и да не се притеснявам.Дано да е прав.
Хайде всички скоро да се махаме от тук, и да минаваме в отчетни, пожелавам ни късмет Hug

# 692
Дано,дано  Hug !

# 693
  • Ловеч
Bebi Love,наистина хубава и радостна новина,
 дано скоро да но зарадваш и с  EFP.
а после и ние.

Рени не се отчайвай сигурна съм че скоро ще имаш хубаво и
добро  момче до тебе
и най сладкото бебче на света.Успех  newsm10

# 694
  • София
Рени, много е тежко като загубиш желано бебче, но всяк зло може би наистина е за добро. Не се вглеждай непрекъснато в случилото се, излизай, срещай се с хора. Млада си, ще срещнеш друг, по-добър мъж и ще си имаш бебе, което вече ще искате и двамата. Аз съм на 33, пък още не съм се отчаяла. Горе главата и ти пожелавам да срещнеш скоро любовта.
Baby Love® браво, радвам се за теб. Нямя какво да чакаш, направо действай! Hug
dqvol1 нормално е да прокървяваш, но тоди на контролен като спре кървенето.
На всички други момичета хубава седмица, а не тези със зелената светлина - успешен лов. На мен днес ми дойде, така че пращайте лелките си при мен!

# 695
Момичета, имам зелена светлина newsm44 Само да видим микробиолгията другата седмица PraynigОстава да реша, дали от този месец да почваме, или да изчакам за май месец.Леле, много съм щастлива, пожелавам и на вас скоро да разрешат бебе-правенето Hug
честито за зелената светлина,действай маце ние сме с ТЕб! Така се радвам за Теб ,дано микробиологията да е наред и тя ииии чакаме най радостната новина в най скоро време,стискам палци миличка Simple Smile    bouquet

момичета аз днес или утре ще съм на контролен преглед,стискайте ми палци ,незнам за кога ще има час доки,а и ще си правя цитонамазка да видим как е положението...

дано днешния слънчев ден да донесе още хубави новини в темичката ни Simple Smile
Хубав ден на всички      bouquet

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 11:55 от kika_vn

# 696
момичета аз днес или утре ще съм на контролен преглед,стискайте ми палци ,незнам за кога ще има час доки,а и ще си правя цитонамазка да видим как е положението...

Късмет от мен, муцка!Дано всичко е повече от добре и не се налага да се мъкнеш като мен през ден по лекари   Praynig
Аз днес пак бях на фоликуметрия в МД и си имам фоликулче от дясно - 16мм (16 ден от цикъла), но лигавицата ми е много тънка -5,8мм. ,а за този период трябвало да над 10. Но в петък беше 2,7 и се надявам до следващия път в петък (който идва) да е пораснала и тънкостта да се дължи на кюретажа  Cry. Не знам ,някоя от вас сблъскавала ли се е с това?
Ох,действайте и скоро да видя ,че някой има  EFP,защото съм убедена,че това ще повдигне настроението ми  Hug

# 697
Момичета да ви питам и тук Анти-кардиолипин IgG 9.57 (-) (N<10, Low pos. 10-20,
Med. pos. 20-80, High>80) толкова близо до 10 проблем ли е?
 Моят кюртаж беше на 10 януари. Мислим да подновим опитите лятото. Прегръщам всички минали по този път. Аз си имам едно лирично обяснение за тези аборти, че ние сме майки на ангелите, така де, нали и тях някой трябва да ги роди....

# 698
  • Варна
Цитат
Аз си имам едно лирично обяснение за тези аборти, че ние сме майки на ангелите, така де, нали и тях някой трябва да ги роди....

Супер това много ми хареса  newsm03 може и да е вярно.А колкото за резултата ти влез в сайта на плевенската болница и там ги има стойностите.Ще разбереш дали си в норма или доктора ще ти каже.Успех  Hug Hug Hug

# 699
  • София
Linnel щом си в границите си ок. На мен лекарката ми каза, че за да се каже, че има проблем, стойностите ти трябва да надскачат границата и то чувствително.
Иначе и на мен ми хареса това за ангелите Peace

# 700
  • София
Муцки,аз съм в потрес,незнам какво да мисля, вчера бях на преглед и би трябвало ОВУ-то да е минало....обаче видяхме нещо като фоликул в десен яйчник 15мм,лекаря не е много сигурен дали е задържан фоликул защото е много малък...уф...в четвъртък пак ще ходя да го гледаме ама имате ли идея какво може да е...да не е киста??? той не спомена за киста ама вече започвам да си мисля всичко лошо..че то само такова ми се случва последните месеци Rolling Eyes

# 701
Като ти гледам графиката с тия температури, овуто наистина би трябвало да е минало...  newsm78
Дано не е киста.

# 702
Здравейте,момичета!За първи път пиша тук и се извинявам предварително ако подразня някого с въпросите си,но просто вече съм се убедила,че именно от форума могат да се научат доста неща.На 27.01,в 28 г.с. ми предизвикаха раждане,защото момиченцето ми беше с 3 степен синдром на Даун и много увредено сърчице и стомах.Няма да ви описвам болката и кошмара от преживяното,те са дълбоко познати на всички тук,за съжаление.На 36 ден от раждането ми дойде за първи път,ходих на преглед,нищо конкретно не ми казаха за това кога мога отново да забременея.Днес ми дойде за 2 път-на 32 ден,така ми беше и преди.Някои съветват да се чака 3 месеца,други-6,а на мен така ми се иска да започнем веднага.Ако има някоя сред вас с подобна съдба,ще се радвам да ми пише.Знам,че най-добре могат да ме посъветват лекарите,но за жалост все не попадам на свестни такива.Благодаря ви предварително за отговорите!

# 703
tolinka , ужасно съжалявам за всичко, което ти се е наложило да преживееш!  Sad Hug
Относно въпроса ти - различните лекари препоръчват различни срокове, от всичко, което изчетох, ми се струва, че три месеца е златната среда. Три цикъла всъщност. Ти вече си минала два, така че от следващия може да откриете сезона. Но това все пак си е строго индивидуално и трябва лекарите да те видят с ехограф и да ти кажат как се възстановява матката. Виждам, че си от Бургас, чувам много лоши неща за тамошните акушер-гинеколози, ако можеш, вдигни се и отиди поне до Варна да те види някой свестен. При всички положения лекарското мнение е задължително, що се отнася до физическото ти възстановяване. За психическото вече нещата са в твои ръце.
Желая ти да си здрава и скоро да се зарадваш отново! Тук сме минали по този път, макар и по различни начини, ще се подкрепяме.  Hug

# 704
tolinka,изчакай 3-и цикъл,иди на лекар и ако ти кажат,че може почвай с опитите,но недей да почваш нещо на своя глава,за да не страдаш пак.Повечето от нас вече имат зелена светлина още след третия месец,но може би това се дължи на факта,че абортите са ни в малки седмици (до 14г г.с). Все пак caritas е права,иди до Варна да те прегледат.Дано всичко ти е наред,успех!

Общи условия

Активация на акаунт