Кюретаж и забременяване след това

• 71 790
  • 798
  •   1
Отговори
# 705
tolinka съжелявам за всичко преживяно от Теб,прегръщам Те силно !Момичетата са ти казали вече какво трябва и според мен да направиш,аз съм варненка ако искаш мога да те насоча към добрите специалисти в градът ни ,само кажи ... Пожелавам ти по скорошно възстановяване и  да се вълнуваш от хубави емоции   bouquet

Аз днес съм в 2ч. на преглед,толкова време го чакам този преглед пълна с положителна нагласа,и нали само да дойде денят...денят дойде корема ми е свит,какво ще ми кажат,паниката ме е обхванала момичета,силно се надявам да се тревожа излишно... пожелайте ми късмет,че много ми е притеснено.

# 706
kika_vn стискам палци за прегледа днес, всичко ще е наред  Hug

# 707
kika_vn, спокойно, всичко ще е наред, стискаме палци! Hug

# 708
Много ви благодаря за съпричасността,мили момичета!Печалната слава на нашите бургаски лекари е напълно оправдана,за огромно съжаление.Точно поради това,раждането ми беше предизвикано във Варна,в Окръжна болница-АГ-отделението.Бях се уговорила и да раждам там,при д-р Скочев,защото никой и нищо на света не може да ме накара да се доверя на тукашните "светила".Както и да е,да не ви занимавам с тези неща,благодаря ви още веднъж за съветите,ако мога и аз да ви помогна с нещо,което ви интерсува,насреща съм!

# 709
  • София
 tolinka съжалявам за това което си преживяла. Hug
kika_vn всичко ще е наред, не се притеснявай! Чакаме те после с новини.

# 710
Ех... момичета... стискам палци на всички които са на изследвания.
tolinka  а за тебе  Hug  и горе главата, всичко ще се нареди.  Simple Smile

Аз да ви кажа си очаквам лелята  Confused На 10-ти трябва да ми дойде... а токова да не я искам вече... но в същото време почва да ме друса предменструалния синдром...а пък съм нервна.... олеее...никой да не ми се пречка....  #2gunfire

# 711
оффф раничка на шийката на матката,удебеляване от дясно и общо взето остър салпингит и оофрит.Утре съм на кръвни изследвания,за сега ми изписа вагинални глобули изобщо много ме отчаяха от прегледа  Sad Sad Sad

# 712
О! Лоши новини, вярно, но поне ще вземете мерки.  Peace И после напред!

# 713
Кika,горе главата! Знам,че ти е писнало от лоши новини,но нали знаеш че преди зазоряване е най-тъмно!Скоро ще си добре,ще видиш  Hug

# 714
Здравейте момичета!
Толинка,искрени съболезнования и от мен.На мен също ми беше предизвикано раждане в 32г.с.,защото бебка се беше усукала 2 пъти в пъпната връв.На 35 ден ми дойде МЦ,7 дена след като ми свърши ходих при професор генеколог.Направими преглед с микроскоп и вътрешна камера и каза,че всичко ми е наред,имах само няколко спукани кръвоносни съдове на шийката на маткака,но с обгаряния ги оправихме и тях.Пусна ми цитонамаска и кръв и урина!Изследванията бяха много добри и след втрория цикъл имахме вече зелена светлина.Моя съвет е консултирай се с специалист и мисля,че след 3 месеца ще може да почнете с бебеправенео.Успех от мен и много прегръдки!  Hug  Hug  Hug
Руми,айде вече да се захаващаме сериозно...че времето лети  Mr. Green !
На всички момичета успех  Hug !

# 715
  • Варна
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала в темичката. Съжалявам за лошите новини на някои от момичетата, дано скоро да дойдат и добрите новини  Hug
Ние преди две седмици бяхме на екскурзия в Рим и там започнахме опитите за бебче. Утре или в петък ще разбера дали е станало, макар че вече знам почти със сигурност  Grinning Имам едно притеснение - от около месец постоянно ми е тежко на корема, дори да съм хапнала съвсем малко. Знам, че това не е нормално, незнам на какво се дължи и в главата ми се въртят какви ли не страшни мисли  Sad. Днес ще ходя на лекар и дано не е нещо сериозно и да се успокоя.
И аз имам раничка, обаче решихме да я третираме след бременността, дано това не е грешка.
Лек ден на всички и нека да започнат да валят хубавите новини  Heart Eyes

# 716
  • София
Роси, стискам палци да се е получило! Сигурно сте си изкарали чудесно в Рим!

# 717
Хайде, Роси, дано да сте си направили едно малко италианче! Скоро да се похвалиш! Simple Smile

# 718
Хей, Роси Hug
А на мен пък ми се случва нещо странно, утре трябва да ми дойде МЦ, а сега имам леко зацапване, без болки, без нищо, което не е нормално за мен newsm78 Явно е заради пролетта Crazy или пък, заради скорошното мазане на раничката.

# 719
  • Варна
Здравейте момичета,
отдавна следя темата, но все не намирам смелост да пиша. На 03.09.2008 г. направих спонтанен аборт. Така след 3 месеца подновихме опитите, но за сега няма желания резултат. Надявам се много скора да видя  EFP, същото пожелавам и на всички вас.
Роси, стискам палци да се е получило!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт