Кюретаж и забременяване след това

• 71 818
  • 798
  •   1
Отговори
# 660
Скъпа nuclearbaby аз си работя сега,но смятам този път като отида и видя тупкащо сърчице веднага да излизам в болнични.Към средата на месеца ще отида на лекар ,за да видя как сме.Дано всичко е нормално.

# 661
тутолинка, и аз ще стискам палци толкова здраво ,че пръстите да ми посинеят  Praynig
Не се тревожи и бъди спокойна. Ах,колко се радвам  newsm68
неземната*, каква става с тебе ,душа? ходи ли на преглед?

# 662
ей бебка, нещо се криеш, а? Joy
след час съм на лекар и после ще ви пиша  Peace

# 663
чакаме хубави неща от прегледа Wink

# 664
ей бебка, нещо се криеш, а? Joy

Абе,моля ти сееееее!  Wink
Хайде късмет и после задължително да пишеш!  thumbsup Дано се почувстваш по-близо до целта след него,поне аз съм така.
Аз утре пък съм на фоликометрия (или нещо подобно)

# 665
момичета, според лекаря всичко е наред  Laughing

бебка, стискам палци за утре  Hug

# 666
Днес ходих да ми взимат кръв за TSH,незнам дали ще изследват и друго ,но се надявам.За това изследване чаках направление цял месец,утре ще са готови резултатите.Сега ми се е свило сърцето какви ще са.Притеснявам се и че ми взеха кръв след като съм пила кафе и пушила цигари,а също ми е и 2-ри ден от цикъла.Гледам някъде пишат,че се прави изследването на 3-тия ден от цикъла и кафето е забранено.Лекаря ме накара да ги направя сега,обясних му положението си,но той каза че не пречело кафето и т.н. Притеснявам се,че ме подведе и резултатите каквито и да са,няма да са верни Sad

# 667
ехоу,незамната*, какво означава това....3 месеца ли чакаме Crazy Някакси не се ли чувстваш по=добре,по-спокойна и с нови сили. Взе ли ти микробиология или нещо друго  Rolling Eyes МНого съм любопитна,ама ще ме извинявате. Embarassed
тутулинка ни повлече крак ,айде с късмет всички напред и да се разхождаме заедно по градинките.  Praynig

# 668
аз бях при лекаря който ме следи след конизациото, това ми е по важно да се види, че всичко е наред, а за бебе може да действаме вече към края на месеца, след цикъла  Peace

# 669
  • София
̶̶d̶̶e̶̶s̶̶p̶̶e̶̶r̶̶a̶̶t̶̶i̶̶o̶̶n̶̶, за тези изследвания не трябва да си пила кафе, иначе резултатите може да не са верни.

# 670
̶̶d̶̶e̶̶s̶̶p̶̶e̶̶r̶̶a̶̶t̶̶i̶̶o̶̶n̶̶, за тези изследвания не трябва да си пила кафе, иначе резултатите може да не са верни.
четох за това,но....незнаех че днес ще ми ги правят изследванията,просто отидох за направление а те ме бутнаха веднага след това в лабораторията.Обяснявах,че съм пила кафе около 5 часа преди това,но доктора каза че нямало никакво значение какво съм яла и съм пила...Как да споря с него Sad

# 671
тутулинка, толкова се радвам за теб  Hug
И стискам палци никакви проблеми да нямаш този път  Praynig
Хайде момичетаааа, започна се  Hug

# 672
  • София/Кюстендил
Момичета  Hug Hug Hug
Един ден да ме няма и толкова хубави новини... Да взема да се мяркам по-рядко, а?  Thinking

Тутулинка, честито. Бъди спокойна и всичко ще е наред този път  Praynig

Неземна, радвам се за теб. Дано скоро се похвалиш, а след теб и всички момичета, получили зелена светлина.

Бебка, имаш и моите стиснати палци.

А аз съм на фаза обратно отброяване. Лошото е, че 60-те (90-те или колкото там каже доки) дни започнаха съвсем скоро...

Лека вечер, бъдещи мамчета

# 673
Стискам палци, и се моля за тутолинка Praynig
неземната  Hug
Аз тези дни имах много работа, а сега така ме боли глава, направо ще се пръсне.Утре ще се чуя с док., да се разберем за ден и час, да видим дали този месец ще почваме с бебе-правенето.
Лека вечер на всички Hug

# 674
Момичета,здравейте! Аз влизам и от вратата започвам с въпросите... Embarassed
Днес бях на фоликуметрия и само разбрах от прегледа,че в левия яйчник има фоликулче - 9,9 мм и ,че лигавицата ми е много тъничка. За уточнение ,днес ми е 13 ден от цикъла.
Този, който ме прегледа нищо не каза и сега трябва да чакам да отида пак в понеделник и чак след това да се кача при Професорчето за да  ми каже за какво иде реч.
Ако някой има повече инфо, моля да ме "светнете" ,че пак ревах и пак съм  Weary

Тутулинка,тук ли си ? КАк си ?

Общи условия

Активация на акаунт