Кюретаж и забременяване след това

• 72 689
  • 798
  •   1
Отговори
# 570
  • София/Кюстендил
Marpen надявам се, че добре се чувстваш  Heart Eyes

Физически - да. Чакам да спре кървенето. За психически - няма какво да обяснявам. Мисля, че на всички в тази тема е познато, за съжаление ... Добре поне, че навън е слънчево  Simple Smile

# 571
Здравейте момичета. Привет на всички. Ох значи както писах и миналия ден аз на 19 март бях на преглед и лекаря ми каза, че няма смисъл да чакаме, а може да започваме с бебеправенето, но на мен ми е много притеснено. Страх ме е да не се повтори същия кошмар през който минах. Мисля, че няма да го понеса отново да ми се случи. Силно се надявам да стане и всичк да е както трябва. Така че аз след второия цикъл, който трябва да е около 7, мисля да започваме и дано господ да ми помага, а и на всички вас. Искаше ми се да попитам някоя от вас получила ли е толкова кратък срок и зелена светлина след втория цикъл.  Thinking

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 10:42 от cucundri

# 572
cucundri
Ако се притесняваш,изчакай си поне още една менструация. Аз също мисля,че ако ми кажат,че няма нужда да чакаме ще бъда малко предпазлива и ще си изчакам поне 2 менструации. Поне да знаем ,че сме направили всичко, което е зависило от нас  Hug!
А може ли само да те питам ,теб кюртираха ли те или сама се изчисти?
Желая ти всичко да е наред и да намериш правилното решение  Hug.
Дано ако някой минал през това сподели, предполагам че има много момичета като теб,на които са им дали зелена светлина толкова скоро  Flutter

# 573
  • Ловеч
Здравейте момичета,и аз преживях това декември 2008.Сега се надяваме всичко да е на ред,но аз съм Rh- .Трябва ли преди да започнем с опитите за бебе да си направя някакви изследвания за антитела.След кюртажа ми сложиха анти D.Моля висподелете ако знаете нещо.Благодаря ви.

# 574
Здравейте момичета,и аз преживях това декември 2008.Сега се надяваме всичко да е на ред,но аз съм Rh- .Трябва ли преди да започнем с опитите за бебе да си направя някакви изследвания за антитела.След кюртажа ми сложиха анти D.Моля висподелете ако знаете нещо.Благодаря ви.
Между другото и аз да споделя,че май не съм ви казвала колко са зле лекари,акушерки и т.н. ,пък и аз още повече от тях.
И аз съм с отрицателен резус фактор, но и мъжа ми също.
Когато ме кюртираха ,точно преди да ме изпишат ми
 вика една акушерка "ти знаеш ли ,че си с отр. рез. фактор"
и аз казвам "знам,но и мъжа ми е -"
 и тя "а добре тогава" .
В момента не се чатнах,но после осъзнах ,че каква е гаранцията на тази леля ,че цял живот ще съм с този мъж и ще имам деца смао от него. Аз си знам де(това е отделен ?) ,но за съжаление е късно вече.
 Светле, мисля че това не оказва никакво влияние на опитите или кога ще бъдеш бременна отново. КЪСМЕТ

# 575
Здравейте момичета,много ме е страх още и е малко рано да проверя.Имам симптоми-гадене,киселини...пишкам често,вие ми се свят понякога...но ме е шубе много!След 5 дена трябва да ми дойде МЦ,ако закаснее с един ден само и взимам тест! Praynig Дано стане!
cucundri ,Миличка ние получихме зелена светлина за бебеправене,след втория цикъл!Не се тревожи  Hug Успех!
Момичета стискайте ми палци!
Руми...те твоя мъж е за бой вече  Mr. Green !
 Hug

# 576
  • Ловеч
bebka,благодаря ти за подкрепата,но при нас е,
че моя мъж е полужителен, и това ме притеснява.
Не знам това дали няма да ни пречи за бебето.

# 577
Cucundri, и на мен така ми дадоха зелена светлина, не се притеснявай излишно, но започнете с опитите когато се почувстваш психически готова. Аз понеже миналия път толкова го планирах забременяването и внимавах за всичко и като ми се случи това, сега съм решила да оставя решението в ръцете на природата... пък да видим
Светленцето, не се притеснявай излишно, щом са ти го били, всичко е наред, няма за какво да внимаваш - успех  Peace

# 578
  • Варна
Щом всичко е наред ,дали е след втория или третия цикъл, няма значение.И аз след втория имам зелена светлина.Даниелка айде повлечи крак ,че и ние после.  bouquet А това ,че и двамата сте с отрицателе резус фактор не е хубаво.Прочети статии ,защото и аз имам една приятелка и двамата с мъжа и са с отр.резус фактор и са им казали ,преди да имат второ да се срещнат с доктор.Защото има голяма опасност за плода.  Hug HugУспех на всички

# 579
Здравейте момичета. Привет на всички. Ох значи както писах и миналия ден аз на 19 март бях на преглед и лекаря ми каза, че няма смисъл да чакаме, а може да започваме с бебеправенето, но на мен ми е много притеснено. Страх ме е да не се повтори същия кошмар през който минах. Мисля, че няма да го понеса отново да ми се случи. Силно се надявам да стане и всичк да е както трябва. Така че аз след второия цикъл, който трябва да е около 7, мисля да започваме и дано господ да ми помага, а и на всички вас. Искаше ми се да попитам някоя от вас получила ли е толкова кратък срок и зелена светлина след втория цикъл.  Thinking

и аз съм се хвърлила в същите размисли, много ме е страх да започна пак с опитите и ако ми се случи отново не знам как ще го понеса   Sad

# 580
Ами чела съм, и знам ,че ако мъжът е с положителен и жената с отрицателен не е хубаво,защото плода може да е с + като бащата и тогава майката започва да произвежда антитела срещу бебето. А когато и двамата с отрицателен ,няма как бебето да е с положителен.
Питала съм и моята гинеколожка, тя ме успокои ,че няма проблем.
Но по принцип е хубаво независимо каква кръвна група е бащата да се бие анти Дот ли (не знам как се казва)

# 581
  • Варна
Неземната колкото повече мислиш позитивно ,толкова по добре.Всички си задаваме въпроса д,али отново няма да се случи.И кой да ни отговори правилно?Всичко е късмет и положителна нагласа. newsm10 newsm10 newsm10

# 582
Неземната колкото повече мислиш позитивно ,толкова по добре.Всички си задаваме въпроса д,али отново няма да се случи.И кой да ни отговори правилно?Всичко е късмет и положителна нагласа. newsm10 newsm10 newsm10
знам, че е така  Rolling Eyes ама съм в едно гадно настроение и си мисля всякакви негативни неща

# 583
знам, че е така  Rolling Eyes ама съм в едно гадно настроение и си мисля всякакви негативни неща
Май всички сме така,аз точно това се оплаквах вчера! нямам абсолютно никакво настроение и имам чувството,че каквото и да се случи няма да ме накара да се чувствам по-добре (С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ДЕТЕ).
Просто все едно живея за мига,не за деня и чакам ,чакам ,чакам.........и пак чакам

# 584
Ей,горе главите!Ще стане момичета и ние скоро ще гушкаме бебешорите!
Много сме-силни сме  Mr. Green !
 Hug  Heart Eyes   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт