Кюретаж и забременяване след това

• 71 796
  • 798
  •   1
Отговори
# 720
Знам,че не му е тук мястото,но тъй като сме си близки искам да споделя,че днес получих предложение за работа.Напуснах старата си работа след като разбрах,че съм бременна и след аборта останах без нищо.Вече 4 месеца стоя в къщи.Лошото е,че мислехме от този месец да подновим опитите за бебче,но явно ще трябва да отложим Cry.Незнам какво да правя.Да приема ли?Финансово почнахме да издишаме и ще е добре да поработя,но пък толкова искам бебе...

# 721
  • София
Знам,че не му е тук мястото,но тъй като сме си близки искам да споделя,че днес получих предложение за работа.Напуснах старата си работа след като разбрах,че съм бременна и след аборта останах без нищо.Вече 4 месеца стоя в къщи.Лошото е,че мислехме от този месец да подновим опитите за бебче,но явно ще трябва да отложим Cry.Незнам какво да правя.Да приема ли?Финансово почнахме да издишаме и ще е добре да поработя,но пък толкова искам бебе...
приеми разбира се,но не споделяй намеренията си и не спирай опитите за бебче! Знам че съвестта говори но тук става дума за твоя живот и на бъдещето ти дете!Никой уважаващ себе си работодател няма да направи проблем ако за нов служителка разбере че е бременна,даже ще се радва. А ако познаваш хората и мислиш че ще имаш проблеми с тях то просто не си струва да се занимаваш с тях въобще. въобще недей да го мислиш,започни си пък огато дойде бебето-тогава! горе главата и не отлагайте бебеправенето. Naughty

# 722
И аз мисля, че може да си почнеш работа, а и да си правите бебе през това време.Стига работата да не е свързана, с нещо натоварващо физически.Успех Hug
На мен си ми дойде newsm44
Момичета до сега се правех на ветеринар, на кучето така му се беше забил един кърлеж, че едвам ходеше, милото ми момченце.Извадих го и му сложих кислородна вода.Ем има защита, сложила съм му ампула против гадовете, писна ми #Cussing out

# 723
присъединявам се към това да приемеш работата Simple Smile
Rosi79 дано Ни зарадваш,стискам палци за  EFP
toni_St пожелавам Ти скорошна изненада  Hands Thumbsup

Аз да се отчета,днес ходих на кръв,утре чакам резултатите,гледаха ме на ехограф за възпалението,казаха ми че уж не е притеснително много за сега и че в рамките на нормалното ми била инфекцията-не че това ме успокои де,но надявам се поне руе-то и останалите неща да са в нормите.

# 724
  • Ловеч
Няма какво да се чудиш,приеми работата,
а същевременно не се отказвай от бебето.
Само не споделяй намеренията си пред шефовете.
Дано бебчето дойде по скоро а може и майченство
да ползваш от там евентуално.
Стискам палци всичко да ти се получи както искаш.  newsm10

# 725
  • София
̶̶d̶̶e̶̶s̶̶p̶̶e̶̶r̶̶a̶̶t̶̶i̶̶o̶̶n̶̶ почни си работата и не го мисли - когато дойде бебето - дойде. Тъкмо ще има какво да те разсейва от мислите дали и кога ще стане.

# 726
̶̶d̶̶e̶̶s̶̶p̶̶e̶̶r̶̶a̶̶t̶̶i̶̶o̶̶n̶̶ , почвай си работата и хич да не ти пука!
И веднага да стане бебето ( Praynig), не е нужно целият свят да разбира. Работи си спокойно, нещата ще се наредят.  Hug

# 727
Благодаря Ви момичета! Hug Отивам да си правя медицинското,днес сутринта приех работата.Добре,че бяхте тук да ме подкрепите   bouquet

# 728
  • София
Благодаря Ви момичета! Hug Отивам да си правя медицинското,днес сутринта приех работата.Добре,че бяхте тук да ме подкрепите   bouquet
страхотно! желая ти мого професионални успехи и лични такива!  bouquet

# 729
  • София
уффффффффф, абе ще ви питам: днес както всяка сутрин си взех душ....там с всички екстри, и.....дойдох в офиса, ходих до 00 няколко пъти,но сега пак при ходене до 00 по малка нужда видях капчица кръв на бельото...ама капчица...при такова с хартия-няма нищо....рано е да ми идва а и нямам симптоми да ми идва а и БТ ми е висока......уф...какво ли може да е.......на някоя от вас случвало ли се е? Sad

# 730
nuclearbaby може и от времето да е,нали сега заради тази пролет ни откачат и хормони и цикли...кога трябва да ти идва (всъщност стискам палци да не ти идва).

# 731
  • София
nuclearbaby може и от времето да е,нали сега заради тази пролет ни откачат и хормони и цикли...кога трябва да ти идва (всъщност стискам палци да не ти идва).
на 13 или 14.04 трябва да е...но това малко петънце  въобще не е като пред идващ МЦ Naughty

# 732
nuclerababy, ...... стискам палци......... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Praynig

# 733
  • София
и аз на теб Heart Eyes скоро ще се разбере Praynig

# 734
и аз на теб Heart Eyes скоро ще се разбере Praynig

Пожелавам и на двете ни този месец  preggo preggo  и после : newsm30 !!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт