Скоро с палави крачета ще заприпкат НОЕМВРИЙСКИТЕ хлапета

• 17 018
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Momi4eta pi6a vi ot Smolian,6te me pro6tavate za latinicata,ama ne6to se e bygnal kompa. Molia vi daite syvet kakvo da pravia s Iv4eto,4e hi4 ne iskala da qde Confused S tova driskane i nexranene ne znam kakvo 6te pravim,naistina e zaprili4ala na spagetk ai sega mi e kofti,4e ne sym pri neia. I predi e iamal 4revni infekcii li kakvo li,no vinagi se e xranela dobre,a sega otkazva dori AM da si izpie navednyj Confused

# 211
Ей мА на!
"Полегнала е Тодора" чували ли сте за тази песен, е съЩата ама с полегнала е Галина...  rotfImao  sleepuu
Проснах се на спалнята и преди да заспя рекоХ да се разпиша.

1.Еми все съм се чудела кога да започна,ама айде  да избие и 4-я зЪбон и започваме... и на мен ми се вижда много смешно още, ама ще гледам от вас и ще копирам, да не остана по-назад!
2.Със сгъваема кошара сме нищо не махам Simple Smile, отварям вече ципчето и той си изпозлва през деня кошарата за игра, влиза и излиза, смее се и му е интересно, лошото е че бързо, ама адски бързо му омръзва всичко.
3.През деня той си знае режима, обаче ако има непредвидени ситуации или го боли нещо не си ги спазва, лошото е че аз му ги знам и ако не го сложа   в тези изнтервали, т.е изпуснем "намалението" Simple Smile той е много кисел, затова гледам да си му спазвам режима, който той сам си е подбал и се чувства добре.(сутрин след 9ч- като се събужда 6,30-7ч и  след обедното хранене в 14-15ч си дремва за около час-2/
4.Вечер си ляга задължително от пеленаче в 19,30, банята е в 19-19,30 + АМ и хоп в кошарата (затварям вратата и не влизам до сутринта, разбира се ,ако не ми мине котка път, а ние котки у нас нямаме ) Simple Smile  hahaha Joy

Стархотно творчество Биси - много добри изпълнения, незнам само защо със Таш сте толкова срамежливи и до сега не сте се похвалили! Аз ако бях да се е чуло до сега, защото съм клюкарка... Simple Smile шегувам се де...

А таткото гледа Хриска за по час вчера и днес-резултат- "колкото парички трябват още за детегледачка-давам ги, само не ме карай повече"
МноУ яко, лелеле супер Simple Smile аххахха
Ванилия  - мерси за дългия пост! Радвам се за вас. А ти защо издаваш сега кой кога има РД  Whistling Rolling Eyes
Сладурче - това от колко дни го наблюдаваш? Защото Ники имаше такива периоди около 2-3-4 дни, до 1 седмица.Мисля че точно тогава си беше зъбна проблемацията, защото ревеше и не искаше да допирам нищо към устата му!Но пък АМ си пиеше, сега незнам какво може да е,Нека другите момичета ти кажат пак, ама.... Не мисли з алоши неща, изпращай й позитивната си енергия, може да й е мъчно за тебе.

# 212
sladurka
И според мен мляко няма да откаже. Християна до сега веднъж е имала такъв няколкодневен период, стискаше устнички за лъжичката, но мляко през шише не отказваше. А и за чревната инфекция млякото е по-добрата храна Peace.

# 213
Сладурка, дано се оправи Ивчето. Съвет не мога да дам за храната.

МАРИАНКА, не си го слагай толкова на сърцето този изпит. И те са хора, защо да не приберат още една таксичка за явяване  Tired

# 214
Цитат
А таткото гледа Хриска за по час вчера и днес-резултат- "колкото парички трябват още за детегледачка-давам ги, само не ме карай повече"

Е аз не се възползвах...нали вече си бях решила проблема...ми такава, добричка съм си...

# 215
Момичета, мислех че всички знаят Embarassed, нали вече съм минала по този път, за такива малки бебета е направен комплекта за зъбки Ненедент. Той е с накрайник за пръста и паста без флуор. Продава се в аптеките. Според мен е най-добрия вариант за сега Hug
http://www.vbox7.com/play:78b1ea12 Само това намерих като реклама Hug

п.п. Арабела, не намам снимки за съжаление на роклите ( за спортни танци Wink). Когато ги шиех въобще нямах фотоапарат, пък и не ми е идвало на акъла на 20 год. че един ден ще ми трябват. Инъче клиентката има обещано от мен, аз не забравям Hug

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 17:15 от Биси

# 216
Големи сте образи,пълните ми душичката докато ви чета,но не успявам да пиша  Sad

Габото днес има повод да почерпи,да ми е жива и здрава,хапнете за нейно здраве!
[img][http://tbn0.google.com/images?q=tbn:bhRIesi7qdpGDM:http://www.belchohristov.com/wp-content/uploads/2007/12/food2.gif/img]

Сега спинка маймуната,вече повече от два часа,но аз съм се разтракала на клавиатурата и сигурно ще я събудя,ама карай,стига и толкова  Crazy

Вчера не успях да честитя празника на именниците.Да са живи и здрави и с гордост да си носят името!

По Канелините   Crazy въпроси да се изкажа.
1.Зъбите съм ги "замила" от както се появиха първите  ooooh! Да не ми се вържете,още нито веднъж не съм ги мила,незнам как ще стане номера  Rolling Eyes Само четката си джвака,а от няколко дни съм и дала една голяма нова и прави сухи тренировки,добре се справя,даже и мъдреците дето ще израстнат след двайсетина години и тях мие  Joy
2.Заспиването вечер от няколко дни е ужас.Заспива към 9,едва устисква до тогава и след час се събужда и започва една игра до 1-2 ...ей така съм  #Crazy Но пък вчера станахме в 12 на обед,днес в 11.
3.За решетката и е още мноооого рано да се маха,на нея спалнята й е тясна,а леглото...така се върти.Сега като се изправи на решетката и увисва с глава надолу да вземе нещо от земята,ако няма никой до нея ще падне.Но това е защото е с два матрака.Като махнем долния,вече ще й е трудно  Wink

Таш и Биси
са ни показали страхотно творчество.Браво на вас   bouquet

....Хайде Габо се събуди...

# 217
  • някъде там
Ема е добре, днес бяхме на консултация имаме "невероятните" мерки и теглилки 76см. и 8.600 нито грам не е качила от предния месец, педи каза почваме да пием сироп Киди за апетит /дано помогне поне малко  Praynig/ нощем понеже огладнява като вълче, явно обръща ноща на ден, ще пие АМ като бебетата, и има малко промяна в режима на хранене ...........

сега докато е в леглото ще опитам да ви изчета  Hug

благодаря на всички, които са ни мислили след вчерашното изпълнение  Heart Eyes Hug

# 218
  • София
Здравейте, драги ми мамонки!
Аз направо изтрещявам вкъщи, но в този внезапен студ явно всички сме така. Използвам, че  Mr Noisy се е заиграл и ще се опитам да ви драсна някой ред.
Като прилежна форумка първо по въпросите:
 Чорапогащник не слагам, но дори и да искам не мога да си представя как би могло да стане с това енергично, любопитно и адски подвижно момче.  Laughing А и не ми се ще да му притискам атрибутчетата, че и без това памперса ги спарва достатъчно.
Канелска:
1. Зъбите /цели 6 bowuu/ ги мия сутрин и вечер с вода и гумена четка за пръст. Всичко това от първият зъб и по съвет на педи. Тя каза, че за паста е рано. Важно е да се мият хубаво преди лягане, а и при наличието на зъби да се премине към пиене от чаша вместо шише, за да не се киснат дълго в млекце и да се развалят.
2. За решетката незнам, сигурно зависи от нрава на детето.
3.Хаоса със спането е и при нас. Отчасти, защото сме на 5 хранения, които мие много трудно да вместя и през някои от дните стават 4. Утре сме на консултация и ще видим дали  Noisy е наддал достатъчно, че да мине на по- малко хранения. Засега сутрин се буди между 8 и 9.30, а вечер си ляга между 9.30 и 23.00 Shocked През деня също спи ту 2 пъти ту веднъж. Въобще, готов е за казармата Laughing
4.Вечер- има няколко ритуала- местим го от "дневната кошара" в нощната, за да си подскача на матрака и да се прави на акробат около 20-30 минути, следва къпане, млекце и в леглото. Той си знае за какво става въпрос и се самоприспива. Напоследък и тази работа се разсъхна и се налага да стоим при него докато заспи, но ще се опитаме пак да го научим да заспива сам. Аз съм съгласна с мъжа на Канелска, защото, според мен родителя възпитава и той трябва да наложи някакви правила и известен ред. Както виждате на мен ми се получава почти без усилие такъв железен режим имаме, но и има време.

От един час пиша и сто пъти станах, та ще довърша по- късно. Засега лека и режимлийска!

# 219
Маминки, две думи на бързо. Днес съм изключително щастлива. Бях на скенер. Снимаха ми само лумбалносакрално...дъра-бъра. Вече нямам абсолютно нищо там. Няма херния, няма дископатия, няма шипове, нищо няма бе  Laughing Още не мога да повярвам. Чак от радост цял ден разнасям Лилия и нищо не ме боли  Party Докторката не може да повярва и тя. Доста се почуди дали невролога ми е бил поставил правилна диагноза  Crazy Е, хубаво, но аз все пак съм човек и имам някаква сензитивност , нали  Laughing Та знам как съм се чувствала и как се чувствам сега. Охх, айде стига толкова по този въпрос, че ей сега ще изскочи Скреч и ще каже, че има нещо гнило  Joy Шегувам се разбира се. Просто предпочитам да съм оптимист  Peace

Иначе там долу продължава да си ме боли. Днес дори ме боля още по-силно, заради скапаното гадно студено време. Пропуснах ветровито  Rolling Eyes Утре съм на гинеколог. Охх, дано и там всичко е наред  Praynig

След месец отивам да си снимам и шията и там да видя какви са ги свършили. Тогава ще имам по-ясна и сигурна представа, колко добър е Артур в работата си  Peace

Видях се с Весето. Много съм щастлива от този факт. Тя е голяма чаровница, а Стела е кротушче от класа  Heart Eyes И да издам майка и, че само набежда беззпричинно горкото детенце, че не се храни доббре. Изяде си цялото плодово пюренце с извара  Peace
Гадното време ни провали скромната срещица, но със сигурност ще се виждаме и занапред, тъй като Ицко, в желанието си да ни снима, бутна чашата със сока и той се разля. Та ще ни върви по вода. Пардон, по сок  Laughing Стела има страхотно големи и красиви очи  Heart Eyes

Ми набързо толкова. Айде, мами, до утре. А и да кажа, че не съм ви чела  Embarassed Сори. утре ще се коригирам  Peace

# 220
Мацки привет!

Роска ЧУДНИ НОВИНИ МОМИЧЕ Simple SmileSimple SmileSimple Smile!!!!!  smile3501 smile3501 smile3501 newsm68
SEM понеже си нямам мъж, който да разходя до магазина си купих аз 3 Милка шоколада и единия е от пукащите с динята, айде лека нощ на всички мацки и до скив"

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 21:38 от Galaxy_26

# 221
Роси,наистина новините са добри,дано и занапред е така!
Сладурче,ако не е от зъбки може да опиташ да даваш на Ивче от лечебната хумана,при Ангел имаше ефект(тя спира разтройството ,вкусна е и доста хранителна),но все пак се допитай и до педиатъра си дали има нужда да я даваш(иначе свободно се намира във всеки по-голям магазин ,не е нужна рецепта)

(Предния пост съм го публикувала два пъти,защото нета нещо не е в час,за което ме извинете,но не мога да го изтрия!)

# 222
Привет отново! Grinning

Роси, супер новини, дано и при следващия лекар да са такива! Peace

Благодаря ви bouquet за активното включване по моите, т.нар. Канелени, въпроси Grinning, както казва Мерги /много апетитно ми звучи food002. /
Ще ги разпечатам да ги покажа на мъжа ми, за да разбере, че Рони не е някакво изключение затова, че няма твърд режим на спане.  umnikuu А за решетката на кошарата, не че сме тръгнали да я махаме, но нали все гледаме в бъдещето tooth, се замислихме докога ще стои и какво следва после.

Биси, точно същия комплект паста и четка съм купила от не знам колко месеца. Peace
Ами навсякъде казват, че трябва да се мие от първото зъбче, но все ми се вижда смешно да мия един зъб. Мислех да започна като станат 4. Е, вече са, но пак ми се вижда смешно, та затова реших да питам - да не се окаже, че всички миете зъбите на бебчовците, само аз не и накрая само Рони да е с развалени зъби Joy Според свекърва ми всичко е с търговска цел. bowuu Цеце, като говориш със стоматолога си, сподели какво е казал, моля те. Grinning

Арабела, днес бяхме на първа разходка. Grinning Добре, че в непосредствена близост до свекърите ми има парк, защото на мъжа ми още му е доста трудно ходенето и разходката беше сигурно 15 минути, не можахме да се отдалечим много. Преди като се умори сядахме, но сега това не помага, дори напротив. Доста бавно е възстановяването, но нищо и без това много сме чакали. Simple Smile

Галакси, как защо те издавам - ами да се подговят подаръците.  newsm44 После да не каже някой "Ама аз не знаех!" Joy

Лека нощ от нас!  Heart Eyes newsm46 newsm46

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 21:56 от Ванилия Канелска

# 223
Да се отчета и аз.Нямах нет тези дни,а и нямах време да си седна на 4-те букви,абе екшън е покрай мен.
Първо и най-важно - от сърце благодаря на всички които се сетиха и поздравиха Вяра послучай именният и ден
Искам да честитя на Любчо на Дианка!ДА ти е жив и здрав и голям късметлия - много ЛЮБОВ да получава и да дарява!

Признавам си че съм ви чела много бегло Embarassed Каквото помян ще понапиша...
Роси,браво че всичко е наред с теб Hug
Зъбите - 2 броя не сме ги мили още,колкото и глупаво да звучи аз не виждам смисъл да го правя,нито пък ми се занимава да държа под мишница детето а с другата ръка да и търкам зъбите.Като узрее още малко сама ще си ги мие.
Винаги им слагам чорапогащници,за мен са си много удобно нещо.Даже Християка от съвсе малка е с тях,ританки почти не съм ползавала.А също гледам да не са такива че да притискат WinkПри момченцата незнам как е,ама сигурно ако имах момченце нямаше да го държа по чорапки само,бъзал съм си.
Решетката я махнах на Вяра наскоро,при малката няма да е скоро.
Вечер заспива след като си изпие млякото и ми подърпа ръцете.Смело мога да кажа че проблем с приспиване при нас не стои.Стане ли време тя почва да си търси леглото Mr. Green
Ох я да взема малк ода се почерпя от почерпката на Мерги послучай Габенцето,че тя от бързости си е скрила само за нея почерпката Joy hahaha Мерг,да ти е живо и здраво детенцето!Стана ми драго,че си се сетила за мен в дин от предните постове Hug

Таш,чудесна майсторка си  bouquet

Аз съм много доволна от работата тази седмица,някак глътка въздух ми се струва общуването с децата.Майка ми засега се справя много успешно,помрънква чат пат,ама..... Sunglasses

Ще постна пък после мое пак да се включа,ако ми се отдаде възможност Laughing

# 224
Според свекърва ми всичко е с търговска цел. bowuu
И за мен е така, но сред толкова ентусиасти не посмях да се изкажа  Embarassed Embarassed
Като се замисля, аз не познавам дете с развалени млечни, предни зъби.  
Вероятно има такива случаи, но тогава проблема ще е друг, а не само неизмиването им от ранна бебешка възраст.
Хайде, като пораснат и кътниците, като стане примерно на годинка и половина /че и две дори не е късно  Whistling/, разбирам да почнеш по малко - най-вече да се започнат да се създават някакви хигиенни навици.
И според мен определено е добре да не гълта пастата. Дори да не е флоурирана, все пак си е някаква химия /не че ще се отрови, де, не съм чак такъв манияк, но не виждам смисъл от n-месечна възраст да го захранвам и с подобно нещо  Crazy /.
А колкото до това, че е създадена специално за бебета, ами то и бебешки парфюми има  Whistling, но и такава козметика не ползваме вкъщи  Mr. Green ох, егати опозицията дето съм напоследък  ooooh!
Дано все по-добре да върви възстановяването на мъжа ти! Абе всичко ще е наред, важното е, че се реши на операция и всичко мина нормално!  Grinning
Аз ще лягам, лека нощ на всички!

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 22:22 от арабела

Общи условия

Активация на акаунт