Скоро с палави крачета ще заприпкат НОЕМВРИЙСКИТЕ хлапета

• 17 020
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро, дами!

Ние спахме добре тази нощ. Сложих Лилия да спи в 20.00 със шише в ръка. Изпила нашата 100мл , захвърлила шишето на страна и откъртила  Shocked Леле, викам си започва екшъна. В 21.00 се чу кански рев от спалнята. Милата 2 месеца не си е спала в кошарката, а и тъмно, сигурно се стресна. Погушихме я малко и пак и връчихме шишето. Изпи си млякото и заспа. Спа сравнително спокойно. Събуди се в 4.00, обаче аз не и обърнах внимание и тя пак си заспа, та така до 6.00, когато окончателно се събудихме. Сега е долу и бесуват с батко си . Чак при нас се чуват  Crazy

На Ицко окото е почти затворено, понеже му е цепнат лепача, не точно веждата  Confused Дано не му остане белег.

Аз станах със страшни болки отново  Confused Чак целият крак ме боли.

Лучи, браво за гозбата  Heart Eyes

Само за снимка, продължаваш да засилваш мистиката около личността си  Crazy Непрекъснато се чудя дали не си някоя позната на всички ни личност  Thinking

Таш, въобще не си се изразила сложно. Чудесно разбрах какво имаш предвид. Просто се пошегувах  Hug Дай Боже Алекс да стане висок строен мъж. В което въобще не се съмнявам  Wink Виж аз имам пълните основания да се притеснявам за Ицко  Rolling Eyes

Хубав ден!

# 46
Здравейте мамчета! Радвам се,че повечето сте се завърнали и вече  има какво да си  почете с уоволствие човек! Simple Smile
Ние първи уикенд не ходим никъде,е вчера бяхме до Свищов да си записвам магистратурата де,ама не се брои:) Та вече си имам 3 студентски книжки. Записах Финансов мениджмънт,че ми звучеше по-обширно и ще допълва другите две професии. В началото на октомври имам лекции по втората специалност,на 5-ти ще правим кръщене и подготвям нещата,правим мебели за къщата и строим барбекю на терасата и така ...
Постоянно иска да сме навън,в проходилката хич и не седи - само лази.
Да ви питам - дечицата ви задавят ли се постоянно ? Най само се закашля - задавена от нещо,понякога дори не знам какво... Иначе сме добре. Всичко захранихме - само мляко още не сме (кисело де)

# 47
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Мацкиии, добро утро....  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Усещате предполагам романтичното ми настроение/все още/ ,
снощи си останахме с мъжо саминки, вечеряхме, разказвахме си туй-онуй,
помечтахме си за дом-самостоятелен и за празници, които бихме могли да посрещаме в него и така.... Simple Smile
 1dating luvbed txtloves
Толкова ми е весело и приятно сега, наспах се...прочетох ви творбите от вчера, оляли сте се?, ама ми беше адски приятно да ви чета, много интересни жени сте вие , ей////  smile3508 smile3501 newsm10

Снимке - искам да те похваля за писането ти, увлекателно и лесно достъпно, харесваш ми.Постовете ти ми напомнят за Ванилия- тя е също толкова мситична,колкото си и ти! В това няма нищо лошо, разбира се!  smile3525
Креми - страхотно се радвам на появата ти!Благодаря ти искрено за пожеланията. Вие сте много напред с материала както виждам, браво, само напред и нагоре !
Роси - целувам те силно мила!
ТАААААААААШ! -  smile3534 научи ме и мен да маааМ ментите Simple Smile Колкото повече мислиш за кг, толкова повече нещата са в застой... Толкова добре изглеждаш, че  на знам какво искаш от себе си, мазохисткооО  rotfImbo
Дес - разписала си се,чудеснооо.как сметна пък тези 5 г на диета???  newsm11
Десиии/Просто аз- вече щях да те издирвам, стига с това учене бе? Не ти ли омръзна.... ти си Нашата гордост, Браво!Похвали се скоро с това,че сте се нанесли в новата къща и идваме семейно Simple Smile  smile3508
Лучка - зеле с месо, малеееееееееее!Ще има санкции вече в този форум за публикуване на подобни......, сега цял ден ще точа лиги.
Мадхен - чакам поста ти, снощи обеща нещо Simple Smile

Айде, че мноУ дълго и банално е станало сигурно,.....Лек ден........

# 48
здравейте,
сладурка само да кажа защо така мисля за разбитете семейства в Сф и повече няма да коментирам темата, защото няма край. Та сестра ми преди година- две беше учителка в някаква елитна гимназия в Сф и казваше,че 80% от децата са с разведени родители....

Дес, много ще се радвам да направим среща гореща, щом сме наблизо . Ти къде живееш???
Добре повечето мами не мислят, че е време за гърне, може би да е така. Аз се ядосвам на Лени, защото той много добре знае, когато го изпишквам на легена какво се прави, но се инати или пикне малко и спре и после в гащите... ето преди малко няколко пъти го издържах, не иска и само след няколко минути 'стопли' памперса... бебешки истории. Но мисля да не се нервирам все пак си е бебе...

Вечер заспива в кашарата като стоя до него и му пея нещо, дори някои път само стоя при него, различно. Но и да мрънка не го гуша да си знае, че няма къде да ходи:)))
айде приятен ден на всички

# 49
Забравих!

Памперс и биберон: За сега НЕ са на дневен ред, мързи ли ме, не мисля, че ще вдене ли??? newsm78 Sick
Преди 5 дни бяхме на 40 дни на едно бебенце/споменах ви мисля/ и там едната майка беше с 2 момченца,че като се разговорихме за чурки и кожички, пишкане и акане,....та тя ми каза,че най-лесно момченцата се научавали да пишкат извън памперс като през 20-30 мин им се поставя чу в една чашка, но това е за почти, почти проходили деца, които все пак се задържат прави....Така се подканя малкото да се изпишка, ако не иска , не иска сега, след 30 мин пак....Все ще уцелим 1-2 пъти  hahaha, като направи работата, задължително му се казва"Бравооооо""", така 2-3 дни, във всеки ъгъл на стаята му има поставени такива кофички бели от кис.мляко и то като му се допишка отива до тях или ги хваща. Веднага се събува мъника и му се поставя чу в чашката и пак - браво....!!!
По нейни думи ставало адски лесно.Защото усеща как течността потропва в чашката и му е интересно, и най-вече поощрението"Браво"
Но за себе си прецених,че малко ще поизчакам,защото Ники си стои прав, но като отида до него и го задържа аз да стои и той се огъва нещо,...май , май не му е времето сега.
Биберона той така и така много късно започна да дъвче, сега изпозлва сам за чесане на зъбите и си го вади и слага сам, аз не му слагам биба.Ще я махаме по нататък.

За заспиването: от малък си стои в самостоятелна стая и си заспива сам.Пуска му се музика или играчка, която да държи.Ако реве много и нервен го слагам в количката и заспива на терасата, после се местим.Като пеленаче с коликите го слагах в коша за кола и го люлеех, там си го отгледах.И аз го оставам след като си хапне в кошарата сам, на загасена лапма се храним, на тъмно и го слагам.Повърти се малко, говори си нещо, изправя се и после вижда,че няма никой да дойде и заспива, отивам след 15-20 мин да го завия,защото докато е буден не търпи одеало или чаршав.

# 50
Добрутроооо!Глегам няма кафе,няма закуска.Айде днес ще е от мен,че да не вземем случайно да се захарлачим hahaha hahaha

Таш ,стига си се халосвала за краката на Алекс.Детето няма на кого да с метне ниско.Сигурна съм,че ще стане прекрасен ВИСОК омайник. Crazy

Гале,ако толкова много ти се е прияло от манджата ,която в действителност не е чак толкова хубава,обешавам туржествено пред всички да ти направя като се преместите в Софията  chefТъкмо дотогава ще съм подобрила рецептата.

В тоя ред на мисли мисля днес да спретна един сладкиш ама ще видим какво ще стане.Това е най-удачния начин за моя мъж да забрави,че се е сърдил.Ако не ми мине котка път или не се изяде внезапно ще снимам и показвам   chefА пък близко живеещите утре може и да го опитат ако стане.

Айде отивам да пийна кафенце да попуша малко и пак ще ви нагледам Hug

Брей че дъждовно...само за спане.Диването спи от 2 Часа и половина.Направо ен знам дали ще спи пак до довечера newsm78

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 12:27 от Luchka

# 51
  • Pierrefonds, CA
юл4е, благодаря ти за инфото за магазин4етата   bouquet. При първа възможност ще отида .

# 52
  • някъде там
еййй ама днес съм мнооого доволна, с милото ходихме към МОЛ и се разписахме в Кенвело, аз си имам дънки ............ мале преди носех 28 номер, а сега кво ми става 26  Shocked май бая съм дръпнала кг ......... имам си и нови червени чепички Simple Smile
ох тва църкало няма да ме остави да допиша

# 53
Мацкииии, е верно е неделя, ама пък да не се разпишете хиЧ, с изключение на Роси, Деската, Муцунакис, Лучка, Ели и Рени  - в т.ч Рени честити ти придобивки от МОЛ-а Simple Smile
Сърдя ви се, няма да ви кажа как мина деня ни, че ще стана досадна - 3 поста имам за днес....  Rolling Eyes Mr. Green bowuu

# 54
  • София
Галакси, аз така не смея да пиша, че вчера на 2-ра страница има 5 поста от мен  Embarassed Embarassed, ще ми направят забележка чак модераторите  Mr. Green
Кажи, душичко, как мина денят ви  Hug

Ренка, честити покупкииии-давай снимки, много обичам да гледам  Heart Eyes

Аз ще ви покажа по-късно как си преправям една чанта за лилавите обувки, май ще стане страхотийка  newsm03

# 55
  • някъде там
Таш http://www.snimka.bg/album.php?album_id=285307&pid=7607078 ще чакаме творението ти Wink

# 56
Хопа и аз да прасна трети пост на една страница Crazy

Днес сладкиш не правих ама изчистих цялата къща и постелихме килимите и сеха ми е едно готино уютничко.Супер.А пък Тончо как се кефи на килимите.Полудя от щастие милото.Колко малко му трябва на детето да се зарадва Joy.

Мацки искам да ви зачерпя,че днес било Кръстов ден и баща ми (Красимир) празнува днес.Та се почерпете за негово здраве.Честит имен ден и на всички празнуващи.Да са живи и здрави и със здраве да си носят именцата извинете че не споменавам имена

Таш чакаме творението PeaceУтре какви са ти плановете?Ще следим ли Марианка кога отива на работа в тоя дъжд? newsm78

Ренка супер са придобивките.Айде честито и да си се фръцкаш със здраве с тях Hug

Роска как си мила?

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 20:46 от Luchka

# 57
Ехо, писах ли днес?? newsm78

Лучи, да ти е жив и здрав именика! Hug

Рени, УАУ за обувките! Жестоки са! Peace

Абе, майчета на диетки, защо не ме послушате - ДЮКАН! Чиста и проста работа. bowuu Аз съм минус 8 кила, милото е минус 12! Вече отдавна сме на 4ия, доживотния етап, забравила сме лишения и трудностите от първия, ядем всичко и да чукам на дърво задържаме килцата. Е плюс-минус едно се движим, ама то е когато вече мноооого му отпуснем края Embarassed

За бибка си говорите - Симона също не я тачи, ама хич, чеше си зъбите с нея Mr. Green Заспива с нея от дъжд на вятър, не бързам да я махам, нека чеше Laughing

Заспиване - хмммм, какво беше това... newsm78 Laughing Оставих я, да ви кажа - да спи когато иска. Tired И когато иска просто заспива. Или в количката, или както си лежим и разглеждаме книжка, заспива ми права в ръцете, сама в креватчето, докато си пие млякото - няма система. Whistling Има мир. Laughing Ако положа някакво усилие да я приспя започва рев и нервнечене...Явно детето ми е от тези, които нямат нужда от много сън през деня.

Ей, утре е първия учебен ден! Успешна година на нашите ученици, на колегите - на добър час и по-малко тревоги и нерви в клас! Hug Аз ще ида да си видя гарджетата, малеее 12ти клас станаха! ooooh!

лека и мека!  bouquet

# 58
Здравейте!
Лучка, честит имен ден на татко ти! Да е жив и здрав дълги години!

Аз влизам набързо, че трябва да си стягам ученичката  Laughing
Искам да пожелая успешна учебна година на по-големите батковци и каки, че утре може и да нямам време да пиша. Не че ще ходя в училище, не ме искат вече  Mr. Green, но пък от сутринта хуквам на кафе с другите майки  Party. После ще трябва да купуваме разни пособия и да търся някакви връхни дрехи и на двете, че голям студ, бе. Как можаха да паднат температурите толкова много за един ден  Tired    
Още веднъж много успехи на всички ученици, много здраве и весели, незабравими мигове със съучениците!
Честит празник и на учителките, в отпуск по майчинство!  Wink
Ако не ми се доспи по-късно, може пак да се включа.

# 59
  • София
Бръъъъъъм! Привет от семейство номади  Mr. Green. Прибрахме се най-накрая. Тоз път бяхме в Сандански. Еееей, живот си живеят тез хора. Топло ( Т драстично паднала от 40 гр до 36 гр  hahaha ),  приятно, направо не ми се прибираше, ама Ники ще работи, приятелката ми най-накрая ще ражда Rolling Eyes ....

Ей, това с моловете, много гот. Със здраве да си ги ползвате  thumbsup

По повод кварталите, ние сме до Герман и ни е още по гот  Laughing . Пушека и смога на Софийското поле се върти точно до Герман и при нас е свеж  и чист въздуха. Поради затварянето на околовръстното и на Княжево задръстванията се прибрахме през панорамният път - покрай всички полу-планински кварталчета. Еми навсякъде е пренаселено и гъсто, в строежи и с потрошени пътища....  5 мин за реклама  newsm52

Роси, сега прочетох за вашите катаклизми.  Hug Hug Hug Hug Имате нужда от една литургийка  bishop и много позитивна енергия.  Всички ние ти я изпращаме  Heart Eyes

Лека нощ на всички !

smile3555 Ама съм заплес. ... Аз именно за това врезнах  - Успешна учебна година на всички ученици! Само шестаци в бележника Peace

По темите от деня
гърне - НИЕНТЕ!!! За него трябва или да си седиш в къщи или да си го носиш с теб. Аз ще поизчакам  Mr. Green - тоест Нина Joy

заспиване -  Shocked какво е това ???? Ние не го практикуваме ( за мое чудо) . Заспиваме вечер само с шишето мляко и то точно в 8,30ч. Ако пропусне момента следващият е в 11  Confused. Пре деня ( в 9 и в 13 ч) - с шише сок и то ако и хвана момента. Иначе ..... КОШМАР!  Возенето в кола е друг случай Naughty

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 21:07 от katiousha

Общи условия

Активация на акаунт