Скоро с палави крачета ще заприпкат НОЕМВРИЙСКИТЕ хлапета

• 17 021
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Ха, добър вечер!

Дано за всички ви е такава  Praynig За мен естествено пак не е  Confused Мами, днес умирам от болка  Tired Не е истина просто. Такова чудо съм изпитвала само два пъти през живота си/дано не лъжа/, когато раждах децата си. Не знам яйчник ли е какво е, но ми разката здраво фамилийката  ooooh! Никакви обезболяващи средства не помагат, пък нещо топло не смея да сложа, че нали се ускоряват левкоцитите така. А аз като не знам всъщност какво ми е  Tired Това направо ме съсипва психически. Продължавам да не се храня достатъчно, само хапвам оттук оттам, че знам ли - може и по спешност да се наложи да ме приемат. Утре отивам на АГ, че физически ако не ми се сложи край на живота, психически определено ще  Tired Всички вкъщи ми скачат, че ако продължавам така, ще се врътна, ама то си е за врътване  Confused Писна ми. От едно скачам веднага на друго. Ни на деца мога да се нарадвам, ни на мъж, ни на живот  Sad Сега чакам мъжо да се нахрани, че да ходи до аптеката. Сестра ми каза да си взема Упфен. А, между другото днес цикъл почти никакъв. Защо така , не знам  newsm78 Защо ме мъчи толкова този яйчник/ако е той изобщо причината за неразположението ми/ след като имах цикъл като хората един единствен ден  newsm78 Охх, няма значение. Ама нали знаете, че трябва да си помрънкам  Embarassed

Искам и аз да пожелая успешен старт на малките и големите ни ученици  Heart Eyes Само радост и незабравими мигове да им носи идната учебна година.

Лучи, честит имен ден на баща ти! Да ви е жив и здрав!

Ренка, честити покупки!

Извинете ме, но въобще не съм в час, въпреки че си ви чета най-обстойно  Rolling Eyes

Лека вечер на малки и големи дами и господа!

# 61
Роска, от опит ти казвам - вземи Волтарен, свещички, анално се слагат( сори, ама тука всичко си знаем), облекчават мигновено!!! Това ме спаси преди 2 години, когато имах хиперстимулиран десен яйчник и ВИЕХ от болка Tired

# 62
Роси,потърси истински специалист.Идете в Пловдив,някъде където еще ти обърнат внимание.Много Hug от мен и дано съветът на Дита те облекчи до като се видиш с лекар.Еххх че кофти работа Rolling Eyes

Дита,наистина чудеса постигат хората с Дюкан ама аз не мога без плодове и не обичам месо Rolling Eyes Нещо неможах и съвсем да вникна в същността на тази диета,честно казано не съм се задълбочила.

От утре и аз на пангара,ама здраво бач.Дано ни е успешна и спорна годината и здрави дечицата Praynig Успех на всички започващи училище в утрешният ден!

# 63
Ехоуу мами Hug Помните ли ме Mr. Green
Не можах да се разпиша,че нямах достъп до компа.
Роси абе душицо какво става с тебе ? Аз също като Дес ще те посъветвам да отидеш в друг град при специалисти,ох,дано ти се поразмине болката Praynig Praynig
Изчетох ви всички,ама по всички теми не мога да се включа,само набързичко да кажа:
гърнето ще изчака,на ми се занимава сега с експерименти
бибата пък хич няамам намерение да я махам скоро,Ивче се успокоява с нея и с нея заспива,мисля,че има време за това.
Рени много са ти хубави покупките,със здраве да си ги носиш Peace
Таш искам да пишеш още и още Mr. Green,много обичам да те чета Peace
Катюша викаш наобикаляхте се вече Mr. Green
Дита честит ти пътви учебен ден утре!  bouquet
Честит първи учебен ден на всички мами с по-големи дечица  bouquet
Чакам късно включване от Цецето Rolling Eyes
Абе още нещо щях да пиша,ама сега просто ми изхвръкна newsm78 Нещо ми е скумросано,че вчера за пореден път "милото"ме обиди и разочарова,остави ни вчера с Ивче да с еприбираме от гости по тъмно и студено след дъжд,вместо да ни вземе с колата..чакал ни пред входа да се приберем ooooh! при положение,че му се обадих къде сме,аз съм била луда и не съм помнела какво съм говорела,а четири човека го чакахме Confused И не за друго ме е яд,за мене не ми пука,ама детенце е болно и след тоя дъжд вчера да се прибираме с количката Confused Да съм с еприбирала както знам,като не съм знаела какво говоря,а той от седене пред тоя комп с тия битки въобще не ме слуша какво говоря,хич не е за първи път,че е неразбрал.

# 64
  • София
Здравейте, аз само за малко  Tired

Днес през деня не можах да отхвърля почти никаква работа - изпратих майка ми по обед, после с детенце се занимавахме, междувременно съм със страхотен зъбобол,  на лекуван зъб /викат ми, че било от нерви и напрежение Rolling Eyes/, цял ден се дрогирам с болкоуспокояващи.  Сестра ми дойде към 5, уж да гледа детето да свърша нещо за час-два на компа, обаче дойде и племенника, и зетя  ooooh!, наработих се с една дума. Та чак към 9, като нахраних детето, съм седнала да си досвърша работата. След малко приключвам и лягам, че трябва да ставам в 5. Малко съм поизгубила тренинг и се притеснявам да не се оспя, дали ще ми стигне времето да се оправя сутринта, ей такива работи. Детегледачката ще идва с такси, че да не объркаме нещо работата баш утре. Абе аз си знам, че ми предстои много тежка седмица, надявам се да издържа физически. На всичкото отгоре в събота и неделя ще бачкам, но по друго направление, че ми се отвори една възможност, която не е за изпускане. Абе луда работа.

Успешна учебна година на всички деца, които утре тръгват на училище и на мамите-просветителки!

Роси, отивай на доктор утре да те видят обстойно, че ще дойда и ще те напердаша лично тоя път  Crossing Arms

Сладурче, пък твоят мъж май верно се е зомбирал. Мъже, мъже, а някой път като децата ги вършат. Не щат да порастнат и това е.

Лека нощ на всички, стискайте палци, ако се събудите сутринта къде 7  Wink

# 65
Привет от нас!!!
Вече сме си у дома, където е най-хубаво.
Море не видяхме, ама хайде това да е проблема.
Благодаря ви за добрите мисли, извинявайте, че не вдигах телефона винаги амаааа нали уж беше кратко пътуване и ни зарядни имах, ни лаптоп-бях извън обхват.
Изкарахме цели 5 дена и накрая по мое настояване ни изписаха. Влязохме си в нас и като с магическа пръчка това дете се оправи-от раз ви казвам!!!Направо ме разби-да знаех по-рано щях да избягам.
Не ми се говори за престоя-гадни работи са болниците...важното е, че сега е ОК.
Ще ви чета подробно утре и ще пиша пак.

# 66
Привет,дружина  Hug
Последната седмица имахме проблеми с компютъра и единственото хубаво нещо от това е,че ми служи като оправдание пред вас  Mr. Green защото така или иначе нямах възможност да пиша,но поне успявам да ви прочета.Малко ме е яд на мене си,че нещо не успявам да бъда активна както преди,а дори нямам основателна причина. Tired Ето дори доста от вас започнаха работа и пак успяват да пишат, а аз ... Blush
Колко неща искам да ви напиша сега  ooooh! дали ще успея. Rolling Eyes

Ще започна от Галакси-Гале,желая ви да си намерите бързо жилище,там където искате,такова каквото искате и за възможно най-малко пари.Като обмяна на идеи,ние строим тук http://propertiesbulgaria.biz/building.php?id=16  Нямам търпение вече,но поне още година ще трябва да стисна зъбки.
Сладурче,на теб какво да ти кажа,мила,по въпроса за вашето преместване.Това е момент и решение,което трябва да бъде взето и от двама ви и да сте абсолютно сигурни в това,което правите  Peace Аз понякога съм до болка откровена,но немога да не изкажа доза притеснение за това,че ще ти бъде доста трудно,ако мъжът ти и тук продължава да се държи по същия начин.Но пък от друга страна,това преместване може да ви сплоти и да изиграе добра роля в семейният ви живот.Желая ви да намерите правилното решение и да бъдете щастливи  Hug
Роска, Hug много ми ства мъчно като чета,че пак има лоши неща около вас,а сега пък и тези болки.Стискам палци бързо да се оправя всичко.Отиди на доктор утре и пиши,дано да има яснота  Praynig
Цеце,на теб нещо съм ти изпуснала спатиите  Blush Това явно е от по-стара тема,която неможах да изчета,като се върнахме от почивката.За какво кулинарно предаване става въпрос  Rolling Eyes
Канела,радвам се,че съпругът ти вече е добре.Желая му бързо възстановяване и при първия възможен момент да го натовариш с пликовете от пазара  Laughing
Снимчице,много умно дете си била,браво.А аз съм тръгнала да се хваля,че на 5 години съм можела да пиша и чета  Crazy Ще си трая вече  Joy
Дес, Hug от кога не съм те прегръщала!  love001
Някой чувал ли е Мими?Как е Боянски?Надявам се всичко да е наред  Praynig

Ами поименно толкова се сещам  Blush
Сега две -три думи за нас и да си лягам.
Аз от днес съм отново жена   smile3521 Имам си цикъл,за първи път след раждането,хем се радвам,хем ми е едно смотано.Ми година и десет месеца не съм имала такова чудо и колко е хубаво без него,ама...
За бибите-Габи никога не е ползвала такова нещо,но за сметка на това ми джвака циците така,че аз се замислям дали тепърва да не я науча да смуче биба  smile3504 newsm62
За гърнетата-аз мисля да започна след ден-два,като го купя де  smile3503 Някак си чувствам,че е настъпил момента,ако не друго поне акането ще вършим там,защото винаги  я усещам когато започне да дриска,а и го прави почти по едно и също време сутрин и вечер.Ще споделям резултати след време,неопределено  Mr. Green
За общия рожден ден-Аз си мислех например да е някъде по средата на България,да ангажираме един хотел само за нас и да се съберем сИте.Това е много трудно осъществимо,но не и невъзможно  Peace Иначе ще присъстваме,живот и здраве,където и да е  smile3521

Таш
,теб те оставих за десерт да те нацелувам  lovekiss

Какво става с Тотонто,как ли е Лилето,дано си почиват някъде и да се разпише скоро.

А сега ви желая лека нощ и сладки сънища и ми пожелайте от утре да съм по-активна  Crazy

А да  ooooh!

Желая успешна учебна година на ученици и учители!Съответно -много шестици и голеееееееееми заплати!

# 67
Мими,много се радвам,че сте си вкъщи вече  Hug Нацелувай бат Боян и никога повече да не го водиш по болници  Hug

# 68
Викам аз пак да затворя темата за тая вечер.Пак съм сама във форума.Цялата къща спи,а аз си гледам сериалчето.И пак до 3 часа ще изкарам май.

Роска вече не знам какво да ти кажа.Само ти изпращам мноооого позитивни мисли и много  Hug

Цеци утре ще стискам палци за успешния старт. Hug

Мими наистина много се радвам че вече сте си тук и край с гадните болнични нощувки и т.н.Много да нацелуваш Боянски. Hug

Честит първи учебен ден на просветните мами и на малките ученици,и на техните майчици разбира се Hug Hug Hug
май много прегръдки раздадах след тая манта Crazy

Айде от сега забурквам кафето за утре сабахлян

Пожелавам на всички ранабудници изключително приятен и незабравим ден Peace

Хохооооо Мерги добре завърнала се.Стана ми мъчно за теб HugДобре дошла отново в "цикличния клуб".Все безболезнени да са ти Hug

# 69
Момичета, сън не ме хваща !Много се вълнувам! Порасна ми момченцето!За първи път посрещам 15 като родител на ученик!Треската е много голяма!
На всички  учители пожелавам ползотворна година!И мнооого здраве и късмет !

# 70
Здравейте дами! Simple Smile
Снощи запивахме до 01,после си догледах някакъв филм и .... си настроих телефона за 7ч,че да се разсъня за хлапето.
За биббат0 - Най смуче само преди да заспи за по 5мин няъде,но пък не може да заспива без нея
За гърнето - сурин ака и пиша в гърне почти винаги. Е понякога чака да сложим памперса и тгава,но тва е рядко
За Мерги Simple Smile - хихихи честит ти цикъл миличка! Идеята ти за РД-то по средата на БГ е страхотна!!! В някой балканско хотелче с топло басейнче...или поне топла кръчма Simple Smile
Зааа.... Галето - слънце,не чакайте да ни стане къщата! Заповядайте семейно и преди това!
22За въпроса ми дали децата ви се задавят постоянно като моето... никой май не ми отговори. Или съм сляпа и може да не съм видяла (малко ми се спи - възможно е) или сте ми сърдити,или сте го обсъщждали. Simple Smile
Амиии освен да ви пожелая лек ден и хубави емоции на всички първоУчебноДенци какво ли ми остава ? Simple Smile И ние имаме племенница - с празник и отивам да купувам подарък,докато още не е заваляало! Хубав Ден!

# 71
Добро утро!

Аз осъмнах  Whistling Засега съм с леки болки. Дано не се усилят пак  Praynig Пия кафе и отивам до болницата да ме изпишат официално. Дано доктора е там, за да ме види все пак. Следобед ще ходя при АГ-то, но не знам дали има смисъл, понеже все още имам някакво подобие на кръвотеч  Rolling Eyes Стискайте палци всичко да е наред!

Мими,
много се радвам, че сте си вкъщи вече с Боянски и най-вече, че той е добре. Дано никога вече не ви се налага да стигате до болница  Praynig

Цеце, стиснала съм палци от 7.00  Hug
Не знам какъв по-обстоен преглед да си направя  Confused Два пъти ме гледаха с ехограф и снимка на коремните органи ми правиха. Нямам идея къде да отида вече, освен на гинеколог.

Мерги
, радвам се, че отново пишеш  Hug Пожелавам ти от днес да бъдеш все по-активна  Wink Пусни актуална снимка на Габото, че съм се затъжила  Heart Eyes

Тианка,
със сигурност вълнението е неопишимо . Пожелавам ви един изпълнен с много положителни емоции ден  Hug

Лучка, много благодаря за кафенцето и пожеланието  Hug

Деси,
не така! Няма сърдити тук  Naughty  Hug Не знам , не съм обръщала внимание. Задавя се Лили, обаче колко често не знам. Считам го за нормално  Peace

Сладурче, не знам какво да ти кажа вече за твоя Георги  Rolling Eyes Пък и не знам точно каква е ситуацията. Може нещо да не сте се разбрали, но все пак да си ходите пеша в дъжда...  Rolling Eyes

Дес,
успешна година, мила  Hug

Деска, ка е Све? Оправили се вече? А Тунис кога е , че нещо съм изпуснала май  Rolling Eyes

Хубав и успешен ден на всички!

# 72
  • София
Ха, здравейте Simple Smile

За общият ЧРД не съм писала, май  newsm78 Много ми допада идеята да се съберем с дечковците. Заведението, което Цецето предлага не съм посещавала, но съм съгласна Simple Smile След това може да изпратим бебоците с татковците по домовете, а ние да продължим празнуването на спокойствие  Grinning
Предлагам всеки да купи малко подаръче и всичките да ги разбъраме и сложим в един голям чувал с подаръци. И всяко бебенце ще си вземе нещо за спомен  Heart Eyes

Не мислех да отразявам никой поименно, но Ренката, не се сдържам да ти кажа, че дънките са супер, но очите ми останаха в червените обувки  Crazy

А ние, т.е. аз изкарах супер уикенд. В Събота бях на фризьор, направих си кичурите, а после оставих децата на мъжа ми и ходих при една приятелка. Лаф, пиене, лаф, пиене, пиене и така до сутринта  Crazy Много добре ми се отрази откъсването от домашните Simple Smile

Сега седя и се чудя как да ходя до детската кухня в този дъжд  ooooh! А на всичкото отгоре баткото държи аз да го взема от ДГ. Как ще стане без колата, идея си нямам. Явно ще ходим мокри навън  Laughing

# 73
Честит 15 Септември welcome Oha! на малки и големи,
ползотворна и успешна учебна година  smile3529 atworkприятели!
                       Да ви върви като по вода  Joy hahaha hahaha hahaha

Сега - Добро утро!

***** Просто аз Ники се дави доста често вече със солетки и бисквитки, дори и коричка хляб като му давам, купувам му детско Зрънчо и то с етопи и съм по-спокойна!Това мога да споделя от опит, нося си го в количката и като видя зор и се размрънка се вади Зрънчото ....

И после да кажа,че ми се спи, боли ме глава само като погледна гадното и мрачно време, такъъъъъъъв студ е  малее, тези ученици днес ще им замръзнат мартинките, душиците!На учениците ви (за първи или пореден път/ желая успешен старт, а на майките - учителки хубав ден и добра година.
Стискам палци на всички , които са пожелали това, вярвам,че няма оспали се и т.н, сигурна съм в начинанието на Цеци и всичко ще е наред.
Дианче и аз се чудя как ще се замъкна до кухнята, ама май майка ми ще си дойде за 30 мин и аз ще хвръкна до там Simple Smile
Сладур - мъжа ти ужасно ме нервира, идвай в Сф, поне с нас да си.....и той да те чака на дъжда, а ти да си пиеш мента с нас Simple Smile хахах,а Ивче да тича....боса/
Мерги, мерси за инфото, но 1г не мога да чакам....Желая ви и на вас сбъдване на мечтите за слънчев и спокоен дом.
Лучи мерси за поредн път за кафенцето....,а за манджичката ще си помисля и като идвам ще ти звънна да се подготвиш, ама и с десертче Simple Smile
Таш -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Sick
Роси - пиши като се върнеш от болницата.ЗАдължително вече отиди и на църква да ви четат молитва.
Мимиии баткото си иска дома бе, радвам се много за доброто развитие на нещата, другото не го коментираме,... Поздравиии

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 09:30 от Galaxy_26

# 74
  • Варна
Привет  Hug

Първо да честитя първия учебен ден на всички ученици - малки  и големи - и на мамите просветителки. Пожелавам им само положителни емоции и ползотворна година

Малко ме е обзела носталгията по онова време. На мен си ми харесваше първия учебен ден  Wink
Извинете ме, че рядко се разписвам. Опитвам се да ви чета редовно. С тоя вирус и изключително само кърмене голям автогол си вкарах. Детето не ще друга храна, освен кърма, която явно не му достига и иска през половин - един час да цока. Така сме и през ноща  Tired В резултат и аз и той сме яко изнервени. Такива крясъци не съм си представяла, че мога да чуя и да не успея да овладея. Исках да го набия. А се оказва, че май са от глад  Confused Тази сутрин не издържах. През 10-15 мин вися на циците ми и скимти и се сърди че нищо не пускат. Забърках едно кисело мляко и му го дадох. Изяде 50 мл и се поуспокои малко. Исках да чакам консултацията с педи да видя какво АМ да купя за да почна да дохранвам и постепенно да отбивам, ама днес ще взема един НАН.  Crossing Arms Хайде и аз се наоплаквах.

Рени и на мен очите ми останаха в обувките ти. Аз, обаче, все още не мога да се прежаля да тръгна на такива токчета. Иначе нали сме от различни градове, ей сега щях да притичам до нашето Кенвело и да се оборудвам с едни такива  Grinning

Цеце успешен старт днес. Доколкото не ме лъже паметта днес започваше предаването ти. Я сподели кое е това толкова раншно предаване  Thinking Може да се навием да станем да погледаме. А Юлчето участва ли  Simple Smile О и аз чакам да споделиш рецептата с Тофифитата.

Мими радвам се че Боян е вече по-добре. Да ти кажа, че децата усещат когато родителите решат нещо да правят и да ги оставят за известно време, и като че ли нарочно се разболяват. А моренцето - като те чета - то при вас не се губи май  Wink

Канела, много си мислих за вашата операция и въпреки, че не съм го писала тук, и аз стисках палци да минава бързо и да бъде успешна. Дано мъжа ти бързо да се възстанови и да ти се отплати  Wink за всички грижи и главоболия.

Дианче, дъждобран му е майката  Grinning . Аз хубаво приказвам, ама от днес и ние сме на кухня, и ако завали някой порой, май пак ще се правя на готвач. И това е вариант в крайна сметка  Peace

А пък ние днес сме ставали на 10 месеца. Айде по едно такова на всички

Общи условия

Активация на акаунт