Дано за всички ви е такава
За мен естествено пак не е
Не е истина просто. Такова чудо съм изпитвала само два пъти през живота си/дано не лъжа/, когато раждах децата си. Не знам яйчник ли е какво е, но ми разката здраво фамилийката
Никакви обезболяващи средства не помагат, пък нещо топло не смея да сложа, че нали се ускоряват левкоцитите така. А аз като не знам всъщност какво ми е
Това направо ме съсипва психически. Продължавам да не се храня достатъчно, само хапвам оттук оттам, че знам ли - може и по спешност да се наложи да ме приемат. Утре отивам на АГ, че физически ако не ми се сложи край на живота, психически определено ще
Всички вкъщи ми скачат, че ако продължавам така, ще се врътна, ама то си е за врътване
Сега чакам мъжо да се нахрани, че да ходи до аптеката. Сестра ми каза да си взема Упфен. А, между другото днес цикъл почти никакъв. Защо така , не знам
Защо ме мъчи толкова този яйчник/ако е той изобщо причината за неразположението ми/ след като имах цикъл като хората един единствен ден
Охх, няма значение. Ама нали знаете, че трябва да си помрънкам Искам и аз да пожелая успешен старт на малките и големите ни ученици
Само радост и незабравими мигове да им носи идната учебна година. Лучи, честит имен ден на баща ти! Да ви е жив и здрав!
Ренка, честити покупки!
Извинете ме, но въобще не съм в час, въпреки че си ви чета най-обстойно
Лека вечер на малки и големи дами и господа!
от мен и дано съветът на Дита те облекчи до като се видиш с лекар.Еххх че кофти работа 

Ще си трая вече 

Имам си цикъл,за първи път след раждането,хем се радвам,хем ми е едно смотано.Ми година и десет месеца не съм имала такова чудо и колко е хубаво без него,ама...

Някак си чувствам,че е настъпил момента,ако не друго поне акането ще вършим там,защото винаги я усещам когато започне да дриска,а и го прави почти по едно и също време сутрин и вечер.Ще споделям резултати след време,неопределено 

Засега съм с леки болки. Дано не се усилят пак
на малки и големи,
приятели!

Може да се навием да станем да погледаме. А Юлчето участва ли