Скоро с палави крачета ще заприпкат НОЕМВРИЙСКИТЕ хлапета

• 17 021
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
първо честит първи учебен ден!!!
Много е скапано това време брей...., ние както ме свикнали навън сега направо лудост ме обхваща и мен и Лени... Ужас не искам зимаааааа. И на всичкото отгоре се разболявам и много ме е страх да не заразя и детенцето, защото милото скоро беше много болни и сега пак....
Много ми харесаха дънките на Рени, дам, честити новости хихи.
А за мъжо на сладурка, отпреди ми е правило впечатление, че нещо не 'слуша' newsm78, трябва ремонт май. не може и за детето така да се отнася.
Роси, абе много кофти с тия твоите болежки... нещо не знам сериозно трябва да се види какво е точно. уххх
Е айде, че се събуди човека...

# 76
  • Варна
Гледах снимките и аз качих малко.
Мале Мона голяма сладурана.  Flutter

# 77
Здравейте!Честит първи учебен ден на всички ученици, и на всички други, които работят за него!Успешна учебна година!
 m.a.y-на мен идеята ми допада, ако можем да се включим и ние, които не сме от София...
Роси_, какво е това нещо?! Ако имаш позната медицинска сестра, помоли я да ти бие инжекция с обезболяващо, действа по-силно /след няколко злъчни кризи, и някакви бактерии в ушите-от опит го казвам/.
Мерги ,  да , да, има хубави местенца за такива поводи.Ще се включа не само с идеи!

# 78
  • София
Здравейтеее  newsm47

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ, ТЕХНИТЕ МАМИ И ЕСТЕСТВЕНО НА УЧИТЕЛИТЕ  newsm51
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДИТА И БАКШИ /ако има други, ще се допълня по-късно 
Rolling Eyes/

Добре дошли на Мими и Боянски-да няма повече болници и отсъствия  Hug.Ето, разбрало е детето, че ще го оставите при баба и си е искало у дома   love001

Валенсия, тъкмо мислех, че не си писала скоро, какво ли става?Честита месечинка на малкия млекунчо Влади, оздравявайте и вие, че ни липсвате   Hug

Роска, как си, миличка  Heart Eyes.Наистина ти се насъбра много, почивай си повече и скоро да ни се хвалиш, че всичко е наред  newsm10

Ренка, ще се почетвъртя, ама обувките са супер.А и са червенки, най-любимия ми цвят  Laughing.Харесва ми много и бялата ти чанта, абе страхотнички покупки, да си голяма мацка с тях и да събираш погледите по улиците  4470

Дианка, много ми харесва идеята с подаръците  Laughing.С приятелката изкарахте до сутринта, а?Много ми липсва това, ама просто няма как да стане при мен, поне не сега Embarassed

Сладурка, много ми е мъчно като пишеш как се държи мъжът ти с теб, не може така.Защо не го превъзпиташ докато е време.И си му казвай всичко, което те дразни или обижда, може да не се сеща, а да иска да ти е в помощ  Heart Eyes

Тази нощ сънувах Милен Цветков, какво пък иска от мен тоя човек Mr. Green и правех някаква акция за защита на дърветата.Легнах си в 2.30, а Александър се събуди в 5.Даже мислех да звънна на Цецето, да проверя дали е станала, ама реших, че е малко прекалено  newsm78

Мерги,оставих си те за десерт и аз   love001  love001  love001

Хайде да се оправя това време, че ние не можем да си стоим много вътре Mr. Green, а и ми е последна седмица с Алехандро у дома и исках само да се разхождаме.

Усмихнат и слънчев ден   Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 79
Като гледам колко маймунки сме на клона се радвам, ама от друга страна в това лошо време няма къде да сме ,освен У форума!
Няма да се излиза днес, то е ясно, като бял ден....
Ужасно ми е кофти, защото вчера моята дружка, на която бебенцето й в събота навърши 40 дни са в болница, в инфекциозното, детенцето вчера повръщало, повръщало и разстройство/добре познатите ви симптоми, това какво е/ се обезводнило и посиняло за 30 мин, след това посивяло, прибелвало вече очи и изстивало, те се паникьосали и веднага в Бърза помощ, обадиха ми се следобед да кажат само,че са в стрес.....Докато вкл на система и ги приемат минава още 1ч. паника и тичане на сестри, няма кислород , празни бутилки????, Това спешна помощ ли е бе хорааа????, това е пеленаче...., какво се суетят, бързо трябва да се действа, лелелел подпалих се...Извинете ме////  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Обадих се на момчието сега, трепереща от отговора й, бебето е добре, яде, не е повръщало и папка с апетит.БОЖЕ, Дай му сили, както и на всички бебенца в такава ситуация" Геройчето.  Praynig Praynig Praynig
 Извинете,че ви занимах с тревогите си, ще ми олекне сега.
Хайде дано не сполетява никой такава гадост, болести и прочие,
Бъдете ЗдраВи!!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 80
Бъгнах нещо, да си продължа сега...
Tiana33, много мило ми стана, първокласникът е голяяяяма работа!Цеци, май са ви еднакви вълненията-поне така ми звучи, като първолак ли се чувстваш? Успех и на теб!
 Ако пропускам някого, това е защото в главата ми е такава каша...От много време не ми се беше случвало да не успея да си направя добре финансово сметката-струпаха се в една седмица сватба на много близък човек /съответно подаръкът ни е доста скъп, а и дрехи , обувки за четиримата/, 15-ти септември и батко петокласник, прохождащо бебе и нови дрешки за сезона /баси, растат като гъбки малките буболечки/,утре съм кръстница на наш най-добър приятел...вече съм на ръба, а тази седмица имам часове за фризьор, маникюр, ще трябват и цветя за събота...чудя се каква комбинация да направя...Мъжо е на крачка да види резултата от двегодишна работа, и всичките му финансии отиват по довършване на проекта, а това си е инвестиция...Иска ми се да оцелея психически, а в събота на тая сватба да си пийна , хапна и тропна...Не знам дали съм ви споделяла, ама аз с тропането на хорца...ами с два леви крака съм...та ходих на частни уроци, сега няма да се излагаме...Тежка седмица ще е ...Бъдещата тъща /майка ми/, и тя в нерви, и щшото аз съм и под ръка, и сещата се какво става. Само с милото още не съм се скарала, ама то до събота има доста време Crazy.
 Смотано време, студено ми е днес, ама иначе бебка я облякох дебела. За бибите-имаме си, забавлява се с нея по-скоро, обаче има друг проблем-шапки не търпи...Какво ще правим-иде зима?!
Galaxy_26, дано скоро не ти се налага да проверяваш лично какво е състоянието на Бърза помощ-мизерия. Дано на никой не се налага!

# 81
УФФФФ ГАЛЕЕЕ стискам всииички палци да се оправи мъничето.
Щом са му сложили вече сиситемата лека полека ....мъничкото то.

Аз само набързо (че много работа днес) да споделя един вълшебен лек (който може би знаете де). При диария -една ампула ГЕНТАМИЦИН се изпива и пресича от РАЗ!!!
Проверено е както се досещате. Преди да си тръгнем от болницата той направи 7-8 изхождания за час (общо около 20 за ден), у нас му дадохме гентамицин да го изпие (това е малко трудно, но успяхме) и това дете спря да а..а. Следващото му изхождане беше след почти 36 часа. Ако някой ми беше казал, че ще се наложи да давам сини сливи скоро-щях да се изсмея, но е факт-давах сини сливи едни ден след като беше а..л 20 пъти.
Та така де...

Забравих да поздравя всички майки на ученици  Grinning - дано ви носят само 6-ци.

иииии естествено поздрави за Цецето-еххх липсваше ми вашия сутрешен блок-нали съм ти казввала, че само него си гледам сутрин. Малко повечко политика май сега....амааа карай и без това по това време излизам за работа.

айде после пак.

# 82
mimi22, гентамицинът не дава ли отражение върху слуха на децата, или бъркам лекарството нещо?

# 83
Е то говорим за една ампула от 1 мл. Не съм чувала за слуха нищо де.
Аз специално проверих и ми потвърдиха, че се абсорбира в червата, а не черен дроб и бъбреци, чеее  и без това му биха АБ без да има защо.

# 84
  • София
Завърнахме се от похода до кухнята. Павката, ясно, беше под дъждобрана, ама и аз си бях под чадърче Simple Smile Даже не ми се прибираше, но днес ми дойде и не ми се обикаляше...а и всички пейки са мокри  Crazy Ще луднем в къщи цял ден.
Заредила съм печката със 100 манджи и сега подхващам сладкиш

Лек ден и ми пожелайте успех с готвенето  Laughing

# 85
Привет  Hug
Ще им върви по вода на ученици и учители,а и на Цецето  Peace

Просто аз,забравих снощи да ти пиша,хем докато те четях си казвах,че при нас е същата работа.Габи се дави често,но то е неизбежно,тъй като тя постоянно дъвче нещо-солети,бисквити,хляб,взех и някакъв царевичен сухар,той като кроки,но на плочка и гриза.Най-много се дави от солетите,защото отгризва голямо парче,повърти го в устата и се опитва да го глътне и то застава така /  hahaha Онзи ден реших да се опитам да глътна такова парче солета,ами няма да ви казвам какво щях да направя.Горкото дете,какво си причинява  Crazy

Роси
,чакаме резултати  Hug

Дианче,и аз си мислех за подаръчета,но си представях като в училище.Теглим си билетчета и всеки купува на някого  bowuu ...После да докладваш какво си наготвила,а аз вече стискам палци,затова ми е трудно да пиша  Joy

Тиха вода,много сложна програма наистина,дано с капака на това,т.е. със сватбата да успееш да разпуснеш добре и да покажеш какво си научила на уроците,може да танцуваш с пилето ръченица пред кума  Wink

Сега да ви споделя моите терзания.Мисля към април живот и здраве да започвам работа...незнам каква,защото на старата няма да се върна(да не казвам голяма дума,де),но това не ме тревожи,работа ще си намеря,въпроса е с Габи как ще се справим.Немога да кандидатствам в момента в никоя ясла,хайде някой да ми разясни защо.Нали уж всяка седмица има ново класиране,а няма кандидатстване,да не би да е само за тези,които са се записали в определения срок,т.е. до май мисля че беше и сега просто да актуализират кандидатите и приемите  ooooh! Ох,много ми е мътно.Детегледачка немога да наема,всички знаете защо,няма как да я пусна тук да гледа детето.Мислех си,за такива дето гледат в къщите си по няколко деца,но и това не ми се струва удачно.Една жена,неможе да обърне достатъчно внимание на 5 и то някои току що прохождащи и т.н.....Незнам, но ще трябва да измисля нещо,защото от декември като ни започне ипотеката  ooooh!

Сега Габчо спи,аз ви пожелавам приятен дъждовен следобед,аз отивам да видя какво мисли Спок за гърнето  Mr. Green

# 86
Мерги, просто не знам защо при вас всичко трябва да е толкова сложно...Аз за други, освен за изброените от теб варианти, не се сещам newsm78, прежалих я мойта дебелана-в края на октомври тръгва на ясла-чакат я вече.
Просто аз, и аз те забравих...И Християна от как се е родила се дави-като ми даваха някой майки съвети , да я отучвам от нощното хранене с вода, отказах, ми ще си удавя детето...И до сега така, ама аз вече претръпнах...
 Мацки, аз защото тези дни "два по един" нямам в джоба си, акълът ми от сутринта все в предложението за среща някъде на централно място /онова, с топлото минерално басейнче на закрито/. Не разбрах дали сте съгласни, но чакам знак, или поне ориентировъчно посочете регион-да поразгледам, помечтая, да предложа...

# 87
  • Варна
TIHA VODA аз съм навита за всенародна среща  Mr. Green Мисля че и повечето мами извън София също ще се навият. Нещо подобно на Юлчето дето се срещат с на Иво наборчетата.

Мерги записването беше в началото на годината. Сега са класиранията. Догодина можеш да я запишеш и да чакаш приемите. Друг вариант е бабите да я гледат. Знам, че едната я недолюбваш, ами другата? Ако не и е добре платена работата можеш за и прехвърлиш майчинството. Ако е безработна, да я наемиш от бюрото по труда.

И аз давах Гентамицин за дрискането. Даже по рецепта беше изписано интравенозно, но взех за орално приложение.

# 88
Мразя такова времееееее !!!!  Confused Confused Confused Whistling
Тресе ме една нерва, чакам да ми дойде, яде ми се всичко що е сладко, после що е солено, ще се побъркам, чак сама себе си не мога да търпя, ужасна дрисла съм.
Малкото е по-киселО от кисела краставица, можете да си представите какво ми е, явно и 4-я зъб напира да му се невиди и на него! #Cussing out
Излезнахме поне за час и половина, стегнахме се с мъничкото,а то като разпищя целия град вдигна на главата си, какво му стана, нерва такава, като майка си, после разбрах,че е като баща си,защото на него все му е топло, ревал щото му е топло(беше с яке и отдолу само боди с дълъг ръкав и джинсов гащеризон) кво толкова му накривих шапката с това облекло, жега му, дразни се, върти се в тази количка ще скъса коланите келеша му с келеш, после махнахме и обувките,защото усетих че и на тях не се кефи много, веднага се усмихна, изпи сума ти мл вода и кротна, уууууууууууууу мъж бе, да им се невиди.
Звъня на Николай старши и му казвам веднага да си взима сина и да си облича и съблича както те си знаят,че и двамата все ги гоня да се пообличат малко, ама неее, много  е топло било.  Crazy Rolling Eyes А зимата к'о шЪ прайм?????
Помрачи ми се разходката от този нахранимайко/в количката де/ и се върнах, сега от яд омахах 1 хилийка с масло и сладко от кайсийки,ммммм делишЪс....!  Party Mr. Green
Какво още ще ми сервира незнам, но ще пиша,че поне така ми излиза нервата.
айде, да не ме набие някой.

# 89
  Бързо включване от мен,че Ангел е в ръцете ми.
Честит празник на всички колежки от темичката ни,честит първи учебен ден на всички ученици-малки и големи!

Общи условия

Активация на акаунт