Поздрави от гадния, дъждовен и сив Букурещ
Вместо да съм си при Кари, цяла седмица ще отвися тук... Доста ми е криво 
Честит Първи Учебен Ден на всички малчовци
Само усмивки и шестици в бележниците! Гале, стискам палци за малкото бебче
Роси, стискам ти палци мила и ти изпращам много позитивна енергия

ПростоАз, Кари също се дави, особено като пие вода
Все едно за после пие, на едни големи гълтоци, ма как да й обясня, че не се прави така 
Тиха Вода, и ние имаме такива моменти, когато само даваме и накрая сметките ни са на 0
Доста е неприятно, но се оправят нещата, радвай се на момента и хубаво да се натропкаш на сватбата 
Мерги, ако разбереш каква е тая магия с яслите и кандидатстването, пиши моля те, че и аз се вълнувам
За толкова ми стигна паметта, сего отивам да дочета и пак ще се включа
, много съм лоша, цяла вечер седя и си мисля,че съм много лоша.... душичката, нагушках си го и го оставих да спинка, утре ще му се извиня на милото детенце.Ще му купя нови одежди...
, само Галакси има шестица още на първия учебен ден
/не си лоша, душичко, а го гледаш самичка и е нормално да се изнервиш от време на време

Само това, че е празник днес, я спаси голямата от
. То пък един празник за нея, началото на мъчилището
, абе и аз рефрешвам, може би повече от твоите скромни 50 пъти
. След това щъкахме напред назад. Ама аз нали гладувам последните няколко дни, а и притеснението май в повечко ми дойде, взе , че ме хвана вестибуларния апарат
Накрая я взех при мен, с едната ръка пиша, тя от другата страна ми помага на клавиатурата
А как не искам да идва зиматаааа... Но е неизбежно
и реших да ви драсна и аз някой ред...
Естествено, все заради яденето, но хора сме и нищо човешко не ни е чуждо, макар че дечицата ни освен да се стреснат, друго нищо не могат да направят.. Едва ли разбират мама защо им се сърди 
, иначе детенцето на дружката предполагам само че е добре, не съм звъняла умишлено от обяда.Тогава си беше добре,папка с апетит,контактно,смее се,не е повръщало, дано и сега да се е подобрило, още повече от обедното състояние. 
Хубаво,че само със счупени буркани сте се разминали 
Настроена съм за посещение при педи
и съм сама на всичкото от горе.
.Може да ти простя, ако ме поканиш на това на предпоследната снимка -малкото десертче, дето сте омазали чинията около него, за да изглежда повече 

/