Скоро с палави крачета ще заприпкат НОЕМВРИЙСКИТЕ хлапета

• 17 022
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ха добра вечер  Hug

Поздрави от гадния, дъждовен и сив Букурещ  Sad Вместо да съм си при Кари, цяла седмица ще отвися тук... Доста ми е криво  Tired

Честит Първи Учебен Ден на всички малчовци  Grinning Само усмивки и шестици в бележниците!

Гале, стискам палци за малкото бебче  thumbsup

Роси, стискам ти палци мила и ти изпращам много позитивна енергия  Hug

ПростоАз, Кари също се дави, особено като пие вода  newsm78 Все едно за после пие, на едни големи гълтоци, ма как да й обясня, че не се прави така  Crazy

Тиха Вода, и ние имаме такива моменти, когато само даваме и накрая сметките ни са на 0  ooooh! Доста е неприятно, но се оправят нещата, радвай се на момента и хубаво да се натропкаш на сватбата  dance

Мерги, ако разбереш каква е тая магия с яслите и кандидатстването, пиши моля те, че и аз се вълнувам

За толкова ми стигна паметта, сего отивам да дочета и пак ще се включа   bouquet

# 91
Креми - поздрави и от мрачна и дъждовна Стара Загора.... Такава буря се изви,че се стреснах и отидох да надникна в стаята на детето да не се стресне нещо...Дъжд, дъжд и чудо....Кво да ви кажа. Имаме си проблеми с Феята на зъбките, тя така ни преобразява добрите деца, че сега така избухнах и ме е яд още на себе си, то какво е виновно милото, ама аз като съм смотла и не мога да си сдържам нервите и му се развиках и го поразклатих да спре да реве, че ми наду цяяял ден главата.Естествено то започна още по силно и панически да се тръшка и аз ревнах  Embarassed Whistling, много съм лоша, цяла вечер седя и си мисля,че съм много лоша.... душичката, нагушках си го и го оставих да спинка, утре ще му се извиня на милото детенце.Ще му купя нови одежди...  Mr. Green

# 92
  • София
Ей, 50 пъти си рефрешнах страничката, ама не се засрамвате и да вземете да попишете smile3506, само Галакси има шестица още на първия учебен ден    love001  /не си лоша, душичко, а го гледаш самичка и е нормално да се изнервиш от време на време  Hug/

# 93
Здрасти и то мен!
Едва си държа очите отворени, а от утре трябва да ставам в 6.30  Tired, че каката е първа смяна.
Гале, не се обвинявай, случва се да си изтървем нервите, макар и да не е желателно /на теория  Mr. Green/. Ами така де, търпение, търпение, ама то не е безкрайно, хора сме все пак. Важното е да не е системно подобно отношение.
И Елица е една кривотия последните дни. На всичко отгоре се научи да ръмжи адски дразнещо и да иска всичко по този начин, направо откачам. Аааа, ще се караме и ние скоро  Mr. Green
Мими, радвам се че вече сте си у дома. Да не допирате повече до болници  Praynig
Роси, как си ти тази вечер?
Тиха вода, вярно ли взима частни уроци  Laughing И аз съм с два леви крака, ама струва ми се при мен и уроците няма да помогнат  Joy
Мерги, след Нова година ще можеш да кандитатстваш за ясла, но кога ще я вземат незнам. Дали няма да е чак следващата есен, като излезе новото класиране.
Тали и ти ли почваш работа от другата седмица? Алекс на ясла ли ще ходи?
Цеце, чакаме отзиви за днешния ден. И я кажи, кой сутрешен блок да гледаме, без това ставаме рано  Wink
Да се включа по двете обсъждани теми.
За гърнето - нямаме подобна вещ вкъщи. Незнам кога ще купя, за да я запозная поне с него. Но по-упорити опити да я науча на подобни хигиенни навици, ще започна, живот и здраве, чак лятото. Сега мисля, че не е дорасла и не намирам за правилно да я карам да си върши физиологичните нужди под точно определен час, когато аз съм решила. И то да сме на мястото на майките ни, които по този начин са си спестявали прането на пелени и с това са си улеснявали ежедневието, разбирам. Но за мен ще е точно обратното.  Толкова малко почивка имам през деня, че и да я запълня с клечене над легенчета, мерси  Stop
За бибата - също не правя опити да я махам все още. Въпреки, че на мен много ми пречи да я търся и подавам през нощта  Laughing Но пък, ако е без биберон, ще му намери някакъв друг заместител за успокоение, защото децата имат нужда от такъв. Така че, не бързам.
Абе пораснали, здрави деца с биберон и памперси не съм виждала Wink
Днес да ви се оплача каква я свърших. Разхождахме се по обяд с Елица, ама то един гаден вятър. И реших да отбием малко време като отидем да напазарим памперси и пюрета. Взех памперсите и напълних една торба с плодови и месни пюрета, да не се разхождам скоро пак.
Прибирам се, едва ги мъкна. Звъня на каката, тя нашата обаче, сложила едни слушалки на ушите и познай кой ме чува. Звънях, звънях, накрая със съвсем умалели ръце решавам да си извадя ключовете то чантата /ама загубен човек, не пускам торбата на пода/ и като я изтървах  Whistling Всичко стана в пюре. Призля ми като си помислих колко лева потроших, в буквалния смисъл  Laughing На всичко отгоре утре пак ще ходя, а и колко време чистих входа от стъкла и плодово-месна смес, няма да ви казвам  tantrum Само това, че е празник днес, я спаси голямата от  Rage. То пък един празник за нея, началото на мъчилището  Mr. Green, ама карай...

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 22:12 от арабела

# 94
Талиии Simple Smile , абе и аз рефрешвам, може би повече от твоите скромни 50 пъти  hahaha  bouquet, ама резултата е пак същия, моята 6-ца е пълна нула,.... още се въртя в леглото и се обвинявам, ама..... минало -бешало Simple Smile А ти кога ще пишеш, ахЪ, пак ли около 01...ч Sad
Арабелка - Ужасссс мацаница е била, здраве да е, нали на са паднали върху крак, дете или друго нещо, кофти, ама няма връщане!
Цецетоооо - чакаме да се разпишеш, сподели как мина деня, че с тези стиснати пали днес видя ли ква съм нервна, не че е заради теб де Simple Smile
Роси - изписаха ли те официално???? какво казаха иначе в АГ кабинета, а ходи ли?
Тиха вода - забравих да отбележа,че имате доста тежка програма, както и за финансите ви.Аз за сватбата не бях репетирала хората, въпреки че си бях свалила папка с всички хора, майка ми е солист на ансамбъл, ама на самата сватба, преди хората кумата ме научи на "Бяла роза" и разбихме конкуренцията,а и тя роклята дълга върт се и мятам краци, пърхам, кой ме вижда из под роклята  хахахах!
Скреч - аз тъкмо те похвалих че си гениална, а ти се покри, какво стана с твоята теория за копи/пейст!!???Как сте с малкото човече, няма ли да се прибирате бе“?

# 95
Маминки, прочетох ви, обаче съм доста замаена, затова ще пропусна чатта с отразяването  Embarassed

Така. Тази вечер се чувствам изключително щастлива  Crazy Сутринта чакахме 2 часа пред ХО, за да ми издадат експертиза  ooooh! Оплаках се на доктора, че все още си ме боли там ниско в дясно, а той ме посъветва да отида на АГ  ooooh! Чудя се, не трябваше ли по-рано да ме посъветват да сторя това дело  newsm78 Както и да е . Няма да хуля доктора, че е готин човек  Peace. След това щъкахме напред назад. Ама аз нали гладувам последните няколко дни, а и притеснението май в повечко ми дойде, взе , че ме хвана вестибуларния апарат  ooooh! Криво - ляво влизах в някакви коловози  Rolling Eyes Ходихме да прехвърлим камиона вече на наше име, Сашо ми купуваше някакъв телефон, после на майка ми прахосмукачка, а аз само вървя след него като сянка  Tired Взех леко полеко да потъвам пак в черни мисли  Tired Прибрахме се и уж, за да се разведря малко, реших да отидем до панаира. То хубаво, ама тръгвам и не знам накъде отивам  ooooh! Стигнахме до поликлиниката/минава се през нея на път за панаира/ и Сашо ме задърпа да ме води на гинеколога ми. Склоних. Прегледа ме човека само с видеозона, че не пожелах да ме бърка, заради кръвотеча. Видя само, че ми е уголемен десния яйчник  Rolling Eyes В други ден ще ходя на обстоен преглед. Но и това ми стига. Чувствам се доста по-добре след една свещичка волтарен и 2 хапченца упфен . Болките си продължават, но са с доста по-слаба интензивност. Дано това да беше, че ако пак ме заболи така  ooooh!

Айде, маминки , лека нощ. Утре ще се включа по обсъжданите теми.

Всъщност нека си кажа сега за някои неща  Peace Подаръчета за общия рожден ден , ако се купуват, по-добре да не с е определя кой на кого трябва да купи  Peace Така притеснението дали ще бъде купен най-подходящия подарък за определеното дете ще е по-малко. Също е хубаво да има един определен лимит, за да не се почувства някой неудобно  Peace Имах идея и да се разпределят брой играчки за момченце и брой играчки за момиченце, обаче ми се струва неосъществимо  Rolling Eyes
За мястото за мен няма значение. Или ще дойда или не, без значение на колко километра от нас ще е Peace Споделих желанието си със Сашо и той каза :"Ще видим!" , което все пак е някакъв отговор  Laughing

За задавянето нещо не съм била в час  Crazy Не съм разбрала, че става въпрос за задавяне с храна  Laughing

За гентамицина не съм споменавала, защото всички ме мъмрят, че давам на детето си/Ицко/, когато е подрискан, но е факт, че самата ни педиатърка му го изписа, когато беше на месеци  Peace То се случва веднъж годишно да му давам, та не вярвам да е чак толкова опасно. Аз лично винаги се пресичам с гентамицин, обаче след това търся нещо разхлабващо  Laughing

За разтръскването не ми се е налагало с Лилия. Тя е изключително спокойно дете, а и аз също спрямо нея съм такава. Но с Ицко нещата стояха по друг начин  ooooh! И все пак си мисля , че всичко е навързано - ново начало - в семейно и професионално отношение, първо дете,  изнервена обстановка, изнервено дете, изнервени родители, неясни представи за бъдещето,...поне при нас беше така. А сега мисля само за това, че един ден може и да не се радвам на всичко, което имам в момента и се стремя да го изживявам като за последно  Peace

Хайде стига съм ви пълнила главите със щуротии  Laughing
Утре ще се опитам да ви отразяпоимено  Peace

Галенце, как е малката душичка - бебччето на дружката?

# 96
  • София
Много исках да пиша, обаче Василия тая вечер реши, че ще заспива късно  Tired В 11 без 15 заспа душичката. Имам чувството, че тая сутрин като се е събудила, и е видяла не мен, а друг човек, сега се страхува да заспи....Едва ли е възможно, но може би пък подсъзнателно усещат дечицата?.....Досега си се гушкахме, говорихме си, толкова е нежна и добричка  Heart Eyes Накрая я взех при мен, с едната ръка пиша, тя от другата страна ми помага на клавиатурата  ooooh! Абе наработих се и тая вечер добре.

Благодаря за стиснатите палци!  Hug Първият ефир мина добре, по-добре, отколкото очаквах, защото имах много притеснения. Оттук-нататък вече ще съм по-спокойна.

Ей ви  да изплакнете окото с красотите, дето ги сътворихме в събота. /само да не ми се скарат модераторите за офф-топика/. В интерес на истината, нямам право да публикувам рецептите в аванс /самата аз съм го забранила като продуцент Joy/, обаче ще ви издам страхотен начин за приготвяне на пиле. В плик за печене /от ония прозрачните/ се слагат пилешки гърди, долива се прясно мляко, слага се стрък мащерка, чер пипер сол и пр., затваря се плика и се пуска за 15-20 минути в съд с гореща вода, която не ври, а само къкри - котлона да е на 1. Става божествено ароматно и крехко. На 3-тата снимка е това пиле.
В общия чат може да си поговорим къде се излъчват предаванията ми, защото не искам да пиша тук за това  Peace

Иначе Васето днес се е представила много добре, слушкала е, спинкала, всичко си изяла. Следобяд като се върнах, я нахраних, и легнахме двете - откара си 2 часа и нещо като по книгите, и аз със нея. Ако си го задържим тоя режим, няма да имам проблем с умората заради ранното ставане, надявам се.

Ох, както вика и Росито, "ще пропусна частта с отразяването". Или поне да публикувам, да си прегледам нещата за още 10-тина минути и после може да си допиша. На тези, които лягат да спят - спокойна нощ! Hug

# 97
  • Хасково
Добра вечер на всички  Heart Eyes
Как сте, момичета? Надявам се добре сте в тези мрачни и дъждовни дни Wear Umbrella А как не искам да идва зиматаааа... Но е неизбежно  Crazy
Седя си тука с една бира beer3 cheers и реших да ви драсна и аз някой ред...
Така... За гъренто и бибата - нямам още намерение, а и сили да се заемам с подобни начинания (все още борим проблема с яденето). Така че дали ще пика и а..а в гърне или в памперс не ми е на дневен ред, а и както Арабела се е изразила съвсем точно, разбирам в момента да си спестявам пране на пелени, ОК, но не е така  Peace А и не мисля, че сега ще разбира, защо аджеба ме сложиха да клеча тука. Ако бях започнала опитите по-рано може би сега щеше да вдява за какво е потребна таз вещ - гърнето... А бибата и без друго служи само за приспиване при нас, не мисля, да я лишавам все още от нея! Но това са си мои мисли и решения "в движение".
За задавянето ооооо Стела постоянно се дави - с вода, с парченца храна и с какво ли не, но спрях да обръщам внимание, реших, че е нещо нормално  33uu
И Галакси, не се обвинявай мила, за това че си си изтървала нервите, едва ли ще бъде успокоение за теб, но на мен ми се е случвало да повиша тон на Стела повече от веднъж  Cry Естествено, все заради яденето, но хора сме и нищо човешко не ни е чуждо, макар че дечицата ни освен да се стреснат, друго нищо не могат да направят.. Едва ли разбират мама защо им се сърди Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Роси надявам се и при теб всичко лошо вече да отмине и само хубави дни да ви предстоят от тук нататък Praynig Между другото не знам дали е уместно да споменавам подобно нещо, но все пак нещо в мен напира... smile3506 През август (мисля около 20-ти) по новините казаха за катастрофа с камион, който превозвал дини, а в него пътували младо семейство мъж и жена Shocked Веднага си помислих и СЕ ПОМОЛИХ да не сте вие със Сашо... Не сте били вие, нали?
За общия рожден ден, сори че се намесвам, но има голяяяяяяяяма вероятност да бъдем по това време в София и много ще се радвам да се запозная с всички вас!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Така, че ще следя за развитието на темата Laughing
При нас времето днес беше добре, бяхме на разходка, пихме кафе, взехме си манджата, но сега вали и едва ли и утре ще ни сполети същото щастие Sad...
Като стана дума за манджи (нали все ядене ми е в главата), новата мода при Стела е всичко с ХЛЯБ - пюрета, каши, кисело мляко  Shocked А днес на обяд поради липса на хляб Стела яде месна манджа от кухнята с ПИЦА... Sick
Айде пералнята изпра, отивам да просна и да лягам... А и бИрата свърши
До скоро милички и пожелавам ви лека нощ и слънчев ден утре!!!  bouquet

# 98
Цеции - добре че съм хапнала, всичко изглежда страхотно! Браво за успешният старт!!!!
Роска -   202uu , иначе детенцето на дружката предполагам само че е добре, не съм звъняла умишлено от обяда.Тогава си беше добре,папка с апетит,контактно,смее се,не е повръщало, дано и сега да се е подобрило, още повече от обедното състояние.

# 99
Бе нямах настроение да пиша,ама нали ще ми пишете двойка Laughing Mr. Green А иначе си ви изчетох,но забравих кой какво Blush
Роси само от един яйчник ли да са тия работи пи тебе бе Confused Намери възможност да се прегледаш в друг град,направо ми е мъчно така с тебе Confused
Мими радвам се,че Боян е добре Hug
Ах,Цеце,Цеце...как можа да ги пуснеш тия красоти бе Crazy Сега ще слюноотделям цяла нощ Crazy Ти до обяд ли си на работа?
Арабелче кофти случка сте имали днеска Outta Joint Хубаво,че само със счупени буркани сте се разминали Stop

Аз си лягам,че ми е смотано нещо,може да хвърля едно око,ако Галето и Таш вземат,че пишат надявам се още Mr. Green
Ивче не се храни хич добре,има още сополи,ака кашаво(извинявам се) и мноого обилно,днеска цялото спално бельо замина за пране,гърдичките и хриптят и за капак днеска има Т и не мога да измеря колко точно-не ми дава,но мисля,че не е баш много висока. Praynig Нищо не ще да яде,само АМ и то на три пъти си го изпива Sad Днеска цялата кухня стана в пюре и сиропи,нищо немога да и дам,ни пюре,ни лекарства. И аз се изнервих днеска и и се развиках,ама ако бяхте видели на какво приличахме и двете и кухнята Confused Ама после си се гушкахме и тя с две ръчички ми прегръща лицето милата Heart Eyes Утре пак сме при педи,да видим..

# 100
 Имаме си проблеми с Феята на зъбките,
И ние ,само да ми падне #2gunfire
Добър вечер!
Днес не успяхме да гледаме баткото,че заради лошото време,тържеството беше в салона. Взехме го на обяд  . Хайде да си кажа това ,което ми тежи. Отивам да го взема и чувам едно дете така буха ,че...
Е, до кога ще се пускат болните деца  #Cussing outНастроена съм за посещение  при педи #2gunfire
Дес, едно голямо благодаря!  bouquetДа нацелуваш и двете сладурани!
Цеце, не знам за модераторите ,но аз ще те порицая!Изтекоха ми лигите !Ами това на четвъртата снимка месце ли е  ?
. Имам чувството, че тая сутрин като се е събудила, и е видяла не мен, а друг човек, сега се страхува да заспи....
Милата малка кротушка  Hug Heart Eyes
Роси HugИ аз си помислих , че може да е нещо гинекологично...Поне се видя къде е проблема !
Старозагорският дъжд току-що пристигна в Ямбол.Добре,че си прибрах прането!
Арабела, не се коси !То детето не е виновно Hug
Цеце, сега заради твоите вкуснутийки ръфам!И после ,защо съм дебела Grinning
За биберона, ний такава вещ не ползваме . Е има купен един,но къде се намира  newsm78
За памперситеТо детето само си показва кога е готово да му се махне памперса. На смятам да изнасилвам събитията !
Е Сладурче Hugточно за теб щях да питам Hug
Сега прочетох, дано не е сериозно!Да се оправя Ивче Heart Eyes

# 101
Габриела заспа преди 15 мин.,станах  #Crazy и съм сама на всичкото от горе.
Няма да пиша,защото заспивам.
Лека нощ!

# 102
  • София
И аз няма да пиша, ще ходя да се къпя и лягам  Laughing

Нещо ме е обхванала една тиха лудост, това е още от студентството ми във ВИАС, като имам работа, не мога да спя, докато не свърша всичко, като в амок съм #Crazy.Сега смятам, смятам, ставам малко да пошия, че ми е дошла музата и натворих едни неща...чак сама да се похваля, ама всичко мога, беее   newsm47

Сладурка, много целувки на вас с Ивчето  Hug, да се оправяте, хубавици   bouquet

Арабелка, лоша работа това с пюретата, ама не се ядосвай за такива неща /не че аз нямаше, де  Embarassed/.Кажи си "Всяко зло-за добро", не се сещам в момента как да вържа поговорката  newsm78, ама сигурно има  Mr. Green.

В неделя чакаме майка ми да дойде, за да тръгна аз на работа, ще живее при нас половин година, а от март-Александър тръгва на ясла.Ще видим как ще се нагодим, този вариант си има и плюсове и минуси, но така и така ни е единствен за момента.Надявам се да не си пречим, да се изтърпят със Слави без напрежение /поне без много  Rolling Eyes/ и така...ще видим  Laughing

Цеце, може ли да пускаш на бедните ни душици /диетичните  Mr. Green/ такива снимки  Naughty.Може да ти простя, ако ме поканиш на това на предпоследната снимка -малкото десертче, дето сте омазали чинията около него, за да изглежда повече  Mr. Green.

Мерги, лека нощ  lovekiss

Лека нощ на всички    love001

# 103
  • София
Добро утро, мили деца! СТАВАЙТЕЕЕ...

Кафето и закуската днес са от мен

# 104
Добро утро!/вече се изтърках с това добро утро  Mr. Green Трябва да сменя репертоара  newsm78/

Катюшке, много благодаря за кафето и закуската  Hug

Сладурче
, дано при Иви нещата не се окажат много сериозни и се оправи по-бързо  Praynig
Дано е само от яйчник това чудо дето го прекарах. Днес вече почти не ме боли  Party

Таш, то минуси има винаги , но все пак дано плюсовете бъдат повече от минусите  Peace

/Уф, че леко кафе съм си направила тази сутрин  Crossing Arms/

Галенце, радвам се, че малката душичка е по-добре. Дано да е за постоянно!

Цеце, дано цялата година мине така добре!
Нещата изглеждат ужасно вкусни, но никак не са подходящи за гладен човек рано сутрин  Whistling
Мисля, че е напълно възможно Васето да  се е страхувала да заспи снощи, за да не те "изпусне"  Peace Достатъчно голяма е , за да си прави някакви подобни асоциации. Поне така мисля  Thinking
Съдя по Лилия. Последните няколко дни, когато беше при майка ми, а аз бях в София със Сашо , започна да се буди нощем. Когато си я взехме вкъщи, първата вечер се прбуди няколко пъти - става плаче малко и като ни види, пак ляга и заспива. Втората вечер се събуди само веднъж, а снощи въобще не е ставала  Peace Затова си мисля, че разбират милите.

Брей, Мерги, Габото стриктно следва режима на родителите си  Mr. Green

Тианка, много кофти това, че сте изпуснали първия учебен ден на баткото  Confused А той как се чувства като ученик? Какво разказва?

Весе, не се притеснявай, мила! Не сме били ние  Peace

Арабелка
, и аз да кажа като Таш една поговорка - "Счупеното носи щастие!"  Peace Аз все така се успокоявам и колкото и смешно да прозвучи, се радвам, когато счупим нещо неволно  Laughing

Аммм, съжалявам, обаче до толкова е капацитетът на мозъка ми  Rolling Eyes/а и на страничката по-надолу  Mr. Green/

Приятен и по-слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт