За първа година в детската градина! - 4 част

• 16 324
  • 394
  •   1
Отговори
# 45
Спящата красавица , благодаря ти Hug

# 46
след тези дъждове очаквам утре много хремави деца в градината.

# 47
  • София

Защо??? Simple Smile Моето от дъжд не се хремосва задължително Simple Smile)) предполагам и повечето деца така....- топло е, няма вятър, дъждът е лек...деца навън почти няма Simple Smile))

# 48
о, дано си права. Но си го мисля все пак.

# 49
  • Русе, у дома
Геновева от сутринта е със сополи. Утре пропуска градината. Каза ми, че щяло да и бъде скучно в къщи. Не знам дали и е от времето или е нещо друго, но сополите са факт. Ще пропусне празника утре.

# 50
Времето започна да се променя и е нормално дечицата,та дори  и ние малко да се поразболеем.Смяната на времето се отразява на всички ни за съжаление

# 51
  • София

Мани, че ще са хремави, ами ще пощръклеят, защото няма да можем да излезем навън на калта и локвите ooooh! ooooh! ooooh! А и утре ще имам още 5-6 новички, които не познавам, за първи ден ще са и си представям отсега лудницата и дрането, което ще настане. А кака ви е първа смяна Crazy

# 52
  • София
При нас правят две нови групи . Досега работех със сборна І и ІІ . По едно време работех само със сборна І група . Но от утре ще бъда със сборна І , а директорката смята да идват и новозаписани деца . Аз също утре съм първа смяна .

# 53
  • София
При нас правят две нови групи . Досега работех със сборна І и ІІ . По едно време работех само със сборна І група . Но от утре ще бъда със сборна І , а директорката смята да идват и новозаписани деца . Аз също утре съм първа смяна .

Мойта група не е сборна, до края на седмицата ще звъним на родителите да питаме дали децата им ще посещават градината, за да знаем как да реагираме с другата госпожа. Утре ще се съберат около 26 бройки Mr. Green

# 54
Е ,та само аз ли съм 2 смяна?Но за сметка на това от 16ч. ще остана сама с 80деца.Завиждате ли ми?Дано да е благородно.
Ипри мен ще има нови деяица ,които въобще не са ходели даже и на ясла.

# 55
И моята дъщеря утре ще е за първи път на градина.Много иска да ходи да играе с децата.Нагласата и е положителна,че съм и описала всичко в розови краски.
Тя ще се справи - сигурна съм, а аз ще му мисля...

# 56
  • Mediterraneo
... ще остана сама с 80деца...

Shocked

# 57
МИРО И ПОЛИ , дано до 16 ч. да са ги взели вече повечето Simple Smile

# 58
Все още за нас няма първи учебен ден. Септември ще бъде май....ама догодина. Свекърва ми е минала преди няколко дена през детската, само майстори, които са и казали, че някъде около 01.10 дано стане готово.
Питам аз-какво ставаше, ако нямах баба под ръка? Детегледачката вече я освободих и да предположим, че си е намерила друго дете. Бахти и държавата, бахти и хората, бахти и управията (без извинение).
А направените изследвания? Втори път да забравят просто, че някой ше търчи да разнася банки с детски изпражения и после да ходим за заветна бележчица до чичко Доктор. По-скоро скандал ще вдигна и в новините ще влезна.

# 59
  • София
МИРО И ПОЛИ, pipi06, а вие в кои градини сте учителки, ако не тайна?  Hug За съжаление със сигурност не сте в нашата, защото тя още е в ремонт.  Mr. Green Иначе и на вас, и на Мондлър дано да ви мине по-бързо седмицата, че си спомням в яслата на сестрите и лелите какво им беше, докато децата спрат с целодневния рев.  Cry Аз през това не съм минавала, защото английският почваше по-късно, даже обикновено не се и работеше с първа група.

Общи условия

Активация на акаунт