Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мокрите кърпички, които могат да се използват в болницата?
Как да перете бебешки дрехи и спално бельо?
Какви са мненията за марката мокри кърпички "Хъджис"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мокрите кърпички, които могат да се използват в болницата?
-
Как да перете бебешки дрехи и спално бельо?
За да изперете правилно бебешките дрехи и спалното бельо, следвайте инструкциите на етикетите. Обикновено се препоръчва пране при 30-40 градуса с центрофугиране при 400 оборота в минута, което е по-нежно към тъканите. За малките бебешки дрехи (като чорапи и ръкавици) използвайте мрежа, за да предотвратите загубата или повредата им. За спалното бельо изберете програма, която предотвратява събирането на пълнежа и го изгладете, ако е необходимо, след като изсъхне.
-
Какви са мненията за марката мокри кърпички "Хъджис"?
-
Какви са разликите между кърпичките на Pampers и Huggies?
-
Коя е най-уважаваната марка помпи за кърмене в Съединените щати?
Пишете по-често, че ви мислим!
Много хубави неща си взела за бебо. Дънките ме разбиха, много са яки.
От сега да се разберем - никой няма да ражда преди началото на 37г.с.

?!? Преди месец гледах клип с подобно раждане в Англия във вода...майката все едно четеше роман, ми тя една гримаса не направи. Верно, не е за всеки, аз лично не бих се решила, не съм подготвена, но мисълта ми е, че ако се следва естествения ход на нещата всичко минава по-щадящо за родилката. Медицината е жизнено необходима и спасява животи в критични ситуации, но в днешно време поне Бг лекарите все повече се мъчат да изземват функциите на майката природа, излишно усложняват и препират родилния процес от различни съображения не съвсем безкористни 

Ако някой с нещо може да помага казвай!
) и тогава е много важно до нас да има лекар и добра апаратура. Да, вероятно няма да има проблеми, но все пак е добре да се застраховаме. Мисля, че е най-добре да се абстрахираме от подтискащите болници и нелюбезните лекари и да се опитаме да се съсредоточим върху раждането. Не знам дали аз лично ще успея да постигна такова нещо, но поне ще се опитам. И за себе си знам, че ще ме е много по-страх да си раждам сама вкъщи.

.
. Вярно е, че в другите държави, които се практикува, си имат обучни акушерки и апаратура и има лекар, който е готов да пристигне при нужда, докато в БГ си е направо опасно /че май и незаконно
, ние с мъжа ми много харесахме кошчето за кола и поставката му, ама много скъпи ни идват
Да не повярва човек.
Гледам Неди и Хеленка ме изпреварили, докато се изпиша
Аз мисля да направя една разходка по магазините, че изоставам с покупките и трябва да наваксвам 
Раждането наистина крие рискове, но в крайна сметка това е най-естественото нещо на света и не бива само да ни се говори за болката и за опасностите, които съществуват
Нали затова отиваме в болница, където има специалисти подготвени да отреагиарита във всяка ситуация. Мен също повече ме стресират отношението на персонала и обстановката в болницата от самото раждане:(
Изпотявах се 3-4 пъти през нощта, не съм пила никакви лекарства и днес уж съм по-добре, нямам температура, нищо не ме боли, но ми е толкова отпаднало и унило.