Чакам среща тъй голяма,през АПРИЛ да стана мама!

• 16 385
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
за жалост останаха 2 бебчета  Sad сега идвам от лекаря си. те са добре доста са порастнали, но се оказа, че в болницата са ми объркали термина и той 02.05.2009  #Cussing out но ако нямате против ще остана при вас  Hug

# 136
ДжъмпчеHug.  Ти така или иначе ще родиш през април.  Hug

# 137
Дъмпер, стискаме палци да си останат 2 и да не намаляват! Simple Smile Остани си при нас Simple Smile

no_name, а оитвала ли си да говориш пак с тези хора? Може да им стане вече неудобно и да вземат някакв мерки... Thinking

Ами след първото говорене - не съм. Те са малко странни хора...не изглеждат лоши, обаче като се засечем на терасата (дели ни само една решетка) и се обръщат на другата страна все едно не ни виждат. А ако ги поздравиш, се правят, че не са чули....Пък още не сме почнали да ядем хора със съпруга ми....  newsm78

bore_kk, не се тревожи!   bouquet
Като се замисля, то и аз още не осъзнавам какво точно се случва...На теория знам, че съм бременна, но сякаш съм страничен наблюдател...Вълнувам се, мисля си разни неща, но сякаш става въпрос за друг човек, а не мен самата (сигурно защото ми е първа бременност). Скоро казах на сестра ми "Ти осъзнаваш ли, че ще ставаш леля?!?" и я изгледах въпросително, а тя ми отговори "А ти осъзнаваш ли, че ще ставаш майка?!?" - шах с пешката... Joy

# 138
за жалост останаха 2 бебчета  Sad сега идвам от лекаря си. те са добре доста са порастнали, но се оказа, че в болницата са ми объркали термина и той 02.05.2009  #Cussing out но ако нямате против ще остана при вас  Hug
Дъмпер, миличка, моля се да са ти живи и здрави и двечките Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Ти пак си оставаш нашата майка-героиня  bouquet  bouquet Естествено, че може да си останеш тук, при нас Hug

# 139
Дъмпер, и според мен ако терминът ти е 02.05. твоите мъничета ще са априлчета, тъй че тук ти е мястото Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ехх, и аз само си мисля как моите родители ще стават баба и дядо, брат ми вуйчо, дядо ми прадядоо, но за себе си много много не мисля, някакси не си представям нещата Laughing Но пък нощем, на някво подсъзнателно ниво, явно ме тормозят някви неща, защото съм ги засънувала едни кошмари #Crazy SadМного сънувам напоследък...

# 140
Здравейте на всички!
И аз се престраших да се включа! Моето бебче се очаква за 14-ти Април Simple Smile и много се вълнувам от всичко, свързано с него и бременността.
Поздрави и лека бременност на всички бъдещи майки Simple Smile

# 141
Ааа, така е наистина Дея. Съжалявам, този бутон въобще пък не го бях забелязала... Blush. Вече ще го ползвам Peace

Hug Heart Eyes

Добрутро дами  bouquet
Дея  Hug - а твоето куче оправи ли се? (може да си казала, ама аз съм пропуснала..)

ами изписаха я от клиниката,вече е по добре,отслабнала е доста  Tired ,но пък хапва здраво и се лигавка доста.Вчера се стреснах много,понеже през цялото време на боледуване сърцето и работеше 428 единици /при норма около 28 единици/ и на обяд моята свекърва каза,че както и давала храна изведнъж все едно припаднала ,проснала се на земята и взела да вие  Tired Confused .Свеки я напръскала с вода като човек и тя се свестила,днес била по добре/по това време и на мен ми беше доста зле,с паднало кръвно и др.,не знам дали има общо,но тя е много привързана към мен и ми се струва,че усеща  Rolling Eyes/.Мисля,че я спаси единствено това,че е млада още .Но се сетих ,че предният път когато бях бременна в началото пак се беше разболяла така.Благодаря ,че попита  Hug Аз не съм писала,защото мисля ,че не е необходимо да ви занимавам с моето куче  Rolling Eyes

Дъмпер, Heart Eyesмного съжалявам,аз тамън ти бях намерила количка за трима,но пък има фантастични и за двама  Heart Eyes
http://www.kiddieshop.co.uk/pp/Pushchairs_Travelsystems/images/b … tyelitedouble.jpg
http://www.kiddieshop.co.uk/pp/Pushchairs_Travelsystems/images/b … ityMiniDouble.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41yuUXLsnDL._SS400_.jpg
И аз те моля да останеш в нашата темичка  Hug
ще те впиша най отдолу,но това не означава ,че трябва да родиш по раничко  Crossing Arms Да не бързат сладурковците  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 16:32 от Дея`

# 142
мерси за подкрепата  Hug
за близнаци има малко повече избор на колички  Wink

# 143
 Здравейте:)
 Много отдавна не съм писала, но все не ми оставаше никакво време.
 Трябваше да пътувам за две седмици в командировка, но в четвъртък доста ме заболя корема,а и повръщам по цял ден, доктора ми забрани да пътувам. Сега съм в болничен, гледам си Кико и се старая да лежа, до колкото това е възможно.
Преди две седмици гледахме бебчо. Беше станал 23 мм. Тогава Кики за пръв път видя бъдещото бебче на екрана и беше страшно ентусиазиран Heart Eyes
 В четвъртък съм на контролен преглед при докторката ми. Дано всичко е наред!
 Искаше ми се да се разходим някъде почивните дни, но ми е страх за бебока и май ще си останем в София.
Реших докато съм в къщи, да не пускам Кико на градина, не съм карала никакви болести- от рода на шарки, скарлатина,...и ме е страх да не се разболеем и двамата. Въпросче към майките с две деца -Батковците/каките ходят ли на градина?
Хайде до скоро
Лек ден на всички

# 144
Дея, дано милото куче се оправи! Незнам дали има връзка нейното състояние с твоето, може пък и да има  Rolling Eyes Те са умни животни наистина Peace

Дъмпер - още отсега си представям твоите 2 момичета как ентусиазирано ще гледат по едно близначе, а ти ще се чудиш какво да правиш  Hug Wink

# 145
Здрасти Наде, добре дошла при нас и моя термин е на 14-ти така, че ще си бъдем заедно ....... Желая ти леко бременуване и слънчеви дни .........

# 146
все още не са ми правили изследвания, а знам че до сега трябваше да ми направят доста.
за какви изследвания говориш?
първите изследвания се правят 3месец при записване на ЖК. засега не са ти нужни никакви, ако нямаш някакъв медицински/хроничен проблем. и аз не съм правила досега, ще направя след 1 месец.

искам да ви попитам, кога смятате да ходите за първи път на 3Д фетална морфология?
четох в нета за 12 седмица, но вече 2 докторки ми казват, че трябва от 16 до 19 седм., преди това нямало смисъл newsm78

Eli-G, Габи ходи на градина, аз ходя на работа и няма кой да я гледа, така е откакто е на 1г. и пол. не смятам въобще да я спирам, може би малко след раждането, но пак не съм сигурна.

# 147
Здрасти Наде, добре дошла при нас и моя термин е на 14-ти така, че ще си бъдем заедно ....... Желая ти леко бременуване и слънчеви дни .........
Simple Smile Чудесно!

Аз вчера бях на Женска консултация и ми назначиха изследвания, но ми казаха да ги направя преди следващия преглед, който е след 1 месец.

# 148
Днес моя братовчедка, която има дъщеричка на една година ме попита дали са ми направили изследвания на кръвната група, спин и васерман. И когато разбра че още не са ми правили никакви изследвания буквално ми се скара. За това и аз се притесних че още не са ми правили никакви изследвания.

# 149
Дея ,извинявам се!Briliantine ,радвам се  че бебо е добре аз съм чак на 26.09 и нямам търпение вече Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 20:35 от qnika

Общи условия

Активация на акаунт