Споделете 78

• 26 225
  • 982
  •   1
Отговори
# 465
Сутринта се размазах с това по JazzFM. За съжаление, по всичко личи, че денят няма да има нищо общо с картините в песента. Всъщност, исках само да ви покажа кво интелектуално копеле съм и че не всички слушат чалга радиостанции на път за работа, като вас.

Честито на всички именици!
Честит сбор на софиянци Simple Smile

Колкото и да е не типично за мен, ще ви се похваля, че в техникума съм имал гаджета с имената Вяра, Надежда и Любов. Първата беше най-голямата резачка от трите. На вас може да ви се струва това маловажно, но за съучениците ми това си беше като да спечелиш Големия Шлем. Яко ми завиждаха.
Simple Smile

Рокси, жена ми прави подобни сбирки в Мотто или Опера. Но в Мотто последния път аз като бях там, беше пълно с педали.

# 466
Някакви идеи??? ... Винаги след средата на септември искам да заспя дълбок мечешки сън и да се събудя къде средата на април. Sick
Само да можеше... Tired
Да отлетим към топлите страни, а?

И аз съм в тоя клуб, ако ме приемете.
Кога тръгваме?
Тук днес вместо да съмне, става все по-тъмно.
Е как да се усмихвам, направо се депресирам.

# 467

П.С. Ако можете да ми дадете идея за заведение в София, подходящо за дамска сбирка в камерен състав, на която ще се пушат пури и ще се пие виски, ще съм ви много благодарна. Подразбира се, че трябва да е посещавано и от хубави мъже, над 35г.

Рокси, с всичко се съгласих...ама нека да свалим малко възрастовата граница, де...мъже 28+ години звучи по-добре  Grinning

Честито на всички празнуващи, да са живи и здрави, да си красят хубавите имена и те да ги красят! Наздраве! Дори днес го чувствам и като личен празник  Blush

# 468
Колкото и да е не типично за мен, ще ви се похваля, че в техникума съм имал гаджета с имената Вяра, Надежда и Любов.
Joy Joy Изредени така, ме подсети, че онези кухи лейки - тризначките от ББ имат имен ден днес! Сигурно ще е безмствена еуфория и диво кудкудякане... Joy

Сел
, песничката е супер!  Hug Харесвам такава музика! Тази пък е една от любимите ми!

na_ga, увеличаваме бройката, добре дошла!  Grinning

# 469
Споделям, че на мен възрастовата граница 35+ за мъже ми звучи прекрасно напоследък.  Grinning

# 470
Аз кви лузъри познавам на 35+......Така че, не ми ги хвалете !

# 471
Ако на някоя й зазвучи 50+ прекрасно, да свирка. Дотогава съм пас.
Помните ли като ви питах за круша-скоруша?
Имам кръщелница, фук - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=142009
Сели, след тризначките светът вече не е същият.

# 472
Цистит празДник на вцицки празнуващи. Позелавам ви ръцете ви никога да не са празни. Много хубави деца видях, пу-пу-пу да не им е уроки Heart Eyes

Мъчно ми е за един много хубав човек Sad В това мързеливо делнично утро ви поздравявам с етотази тази песничка в негова памет.

# 473
Бутински, излагаш се, бе, какви цистити, какви
пиелонефрити, всичко е от нередовно пиене!
Наздраве на празнуващите и да си пазят кръста!

# 474
Лисе, тия дни в края на опс, септември, началото на октомври спокойно могат да ги обявят за празник на уролога и нефролога- нещо като 1-ви май- ден на труда, или както вече каза Гео, "септември ще бъде май".

# 475
Oтносно мъжете, харесвам ги всичките. Младото агнешко и посребрелите коси. Важното е като видя силуета му в далечния край на салона, опушен от цигарен дим, да не мога да откъсна поглед.

# 476
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че прекарах няколко минути сутринта полуизлегната на стол, с отворена уста и зяпаща в тавана. Пломбата беше сложена бързо и безболезнено.

Споделям, че се очертава труден ден, с кофти дело и тежки преговори. Имам нужда от палцестискане.

Честито на всички празнуващи! Повече усмивки и добро настроение от мен!

# 477
Честит ви празник софиянци и всички празнуващи.

Какво да ви споделя?
Снощи спретнах един сладкиш със сини сливи. Страхотен беше с чаша бяло вино!  Blush

И аз съм в партията на зиморничавите. Да вземем да си спретнем една почивка на юг?
 И без това още не са ми направили подарък за рождения ден.  Mr. Green

# 478
  • Варна
Добро утро!

VG, хубав ли беше "12" на Михалков? Сподели, моля те.

Добро да е!
Лу, силно си заслужава да се види. Пълен до горе със символика и фрази, които е добре да си запишеш и научиш наизуст. Всичко е руско, с изключение на края. Актьорите, до един, са сладури.
Не знам доколко в щатско гледат театър, за да е превърната постановката във филм, но определено си заслужава да се направи и живо представление, именно заради играта на последните...

# 479
ЧИД на София Сопрано! Леле, колко бързо растат косите на чуждите деца, ама то не е и съвсем чуждо де, на 6-7 месеца беше, га баща й бе новак.

Тони, днес ще се наливаш задължително, не толкова за удоволствие. и един обзор ни висиш, също така.

Фло,как нямаш нерви бре! Букетът на госпожата още не е изсъхнал дори. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт