"Скоро аз ще бъда булка, а пък МАРТ ще люшкам люлка"

• 15 568
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Здравейте и от мен. Fever честита първа госпожица в нашият отбор (изкренно ти завиждам, че вече са ти казали, че ще е мома). Аз до сега нямах Интернет от снощи и не ме питайте как издържах  #Cussing out
На празнуващите - честит празник   bouquet
Бургаските мами нищо не казвате за лекцията?

# 211
ох, аз днес не съм в кондиция. Да ме извините, че забравих да чиститя празника.
  bouquet да сте живи и здрави именячките (ако има такива), и на софиянки - честит ни празник.
Аз покрай тази сватба бая се изнервих, а майка ми как ми къса нервичките, все едно тя ще се жени.
Да ви питам нещо- вие водите ли си бебешки дневник? в смисъл дали си записвате разни неща за бебока

# 212
  • Варна
Бебешкия дневник може и да го имате, но все пак:
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=110921&hit=1
Честно казано, не попълвам особено редовно, по-значимите неща си ги пиша в един тефтер, а някой ден може и да ги прехвърля в програмката.

# 213
На дъщеря ми си и водих от самото раждане - всичко, храна, размери, колко е наддала вс. месец...такива работи  Simple Smile, подкрепено и със снимки даже. Ама поне от 1 год. нищо не съм писала, нещо забравям, а и еуфорията мина  Wink. Живот и здраве с второто пак смятам да си записвам.

# 214
Аз само в гугълския календар, като си правя събития с прегледите, после си допълвам - колко см са ми казали, коя семица, засега сравнително малко неща, но си ги записвам.

# 215
Да, аз си водя бебешки дневник, но започнах да пиша много по-подробно, когато се роди Елена, преди това е него си записвах по-важните неща от лекциите на 9 месеца. Сега от нея имам цял ферман  Grinning за кърмене, хранене, къпане др. Скоро го преглеждах и се хванах, че за 1 година доста неща съм позабравила, но ще си ги припомням и от там Hug Peace

Целувки от мен, Елена и бебо  bouquet

# 216
  • София - Рим и обратно
Благодаря на всички за съпричастието Heart Eyes
Намерих доктора по телефона, каза, че 2-3 степен не е толкова страшно, да си взема Макмирор глобули и до неделя да си слагам по една вечер. След това пак за секрет.

Още веднъж благодаря на diananikolova за телефона  bouquet

Успешен ден на всички и най-вече Честит празник!!!

# 217
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Честито на всички именници, а и на всички съфорумки да пожелая много Вяра, Надежда и Любов   bouquet

И аз искам госпожица, но сънувах, че виждам бебето на видеозон и при това ясно видях пишката му (извинете ме), а и такова усещане имам за момче. Все толкоз ще го обичам, но ми се купуваха рокли.

Зачудила съм се тук, дали гърдите висват повече, като се ползва помпа за кърма?

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 15:37 от vesel4e

# 218
  • Стара Загора
Аз си пиша всичко от прегледите и след раждането в един мой тефрер и сега продължих да го правя

# 219
и аз за сега си записвам в тефтер, но ми се искаше нещо електронно (като се прибера ще го видя този в замундата). Жалко само че нямам снимка от последния преглед.
хич не ми се седи на работа Sad

# 220
  • Стара Загора
Elg пратих ти ЛС ще ми отговориш ли?

# 221
Elg пратих ти ЛС ще ми отговориш ли?
върнах ти

# 222
Здравейте, момичета  Grinning

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ И СОФИЯ!   bouquet

Любима, стискам палци лесно и бързо да се оправят нещата  Peace

Февер, честита ти госпожица  stork-girl
Аз съм на преглед края на месеца и ще видим какво ще ми кажат тогава  baby_neutral
Ние няма ли да започнем да си слагаме щъркелчета? Нали и няколко момченца имахме.

# 223
Честит празник и честит имен ден на всички празнуващи!
За хемоглобина - моят е 105,, имам от ученичка желязодефицитна анемия, доки от ЖК ми изписа сироп, Лагефер мисля че се казва. АГ,при когото ходя на частно пък ми заяви че до осмия месец трябва да кача хемоглобина поне до 140, защото при раждането се губело минимум 0,5 л кръв, а на мен като ми взимат кръв за изследвания /последния път 3 спринцовки/ и после не мога да стана от леглото Sad

# 224
  • Стара Загора
За щъркелчетата нека всички майки, които си знаят вече пола на бебетата на ги напишат пак и в следващата тема ще ги имате  Wink

Общи условия

Активация на акаунт