Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява серклажът по време на бременност?
Каква е препоръчителната сърдечна честота на бебето по време на бременност?
Как да се справим с проблема със запека по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява серклажът по време на бременност?
-
Каква е препоръчителната сърдечна честота на бебето по време на бременност?
-
Как да се справим с проблема със запека по време на бременност?
-
Какви са процедурите за изследване на бременността в МА?
-
Какви са преживяванията на други майки с доплер монитори за проследяване на сърдечния ритъм на бебето?
и таз щяхме да ходим, но докато се наканим и се получи бебе
Аз ги чета и февруарките редовно, защото първо при тях щях да се запиша, но се оказа че съм забременяла по-късно и терминът ми е март. Ще прочета по-късно нещата в линка. В темата, която тя беше пуснала имаше примери на родени здрави деца с тази диогноза, но при нейния случай кистата била много голяма и несъвместима с живота.
Много бързо сте решили пак
.

През бременността си майката на моя свекър редовно пиела аналгин при главоболие, и той се роди с увредено сърце, като се наложи задължителна операция, за да не спре да бие. А за по-силни като Аулин например да не говоря - той даже е забранен в чужбина да се взима без рецепта!!! Виж за парацетамола съм съгласна...Но съвсем безвредни лекарства няма