Пловдивските майки и деца готвят се за есента (Пловдив - 20)

• 17 596
  • 315
  •   1
Отговори
# 150
Мили мами някоя от вас може ли да ми каже как и къде да подам заявка молба да ме впишат в отчетните

Това сериозно ли е? Shocked
Не шегувам се
Просто незнам как да се запиша в отчетните

# 151
Да ви почерпя виртуално, днес ставам на 21.

bouquetЧестито

# 152
Мили мами някоя от вас може ли да ми каже как и къде да подам заявка молба да ме впишат в отчетните

Това сериозно ли е? Shocked
Не шегувам се
Просто незнам как да се запиша в отчетните

Е няма официален запис с собственорьчно подписана молба Wink Влизаш в отчетната,представяш се ,запознаваш се с момичетата и така.

# 153
  • Пловдив
Е няма официален запис с собственорьчно подписана молба Wink Влизаш в отчетната,представяш се ,запознаваш се с момичетата и така.

А ако искаш да си добавена на 1-ва страница пишеш лично съобщение до този който е пуснал темата Wink

# 154
Валерия, честито!
ама много хубави бонбониии, а сега де искамммм.

# 155
Валерия,честито и от мен  bouquet

Момичета какво стана с идеята за Коледен-предколеден купон? Аз сьм много навита да дойда,но тази година няма да имам вьзможност за организация-имам изпити,зарязала сьм работата Embarassed Някой навит ли е да организира? С акьл мога да помагам,стига да се реши Twisted Evil

# 156
Защо не го направим при Поля? Или сме много?

# 157
Има 2 варианта - единият е да го направите в Ленинград и аз да ви изпратя Дядо Коледа и Снежанка.
Вторият вариант, живот и здраве, ще го обявя другата седмица.
Пък вие ще си решите.

# 158
Да и аз мисля,че ще е добре в Ленинград, Благодарение на Пепи Heart Eyes разгледах снимки от там и ми се вижда удачно. Миналата година бяхме доста и си беше направо тясно. А сега дечурлигата порастнаха и ще е сьвсем лудници. Ама викам тоя пьт да вземем Снежанка .  И предлагам  купона да е поне 2-3 часа да имаме време да се видим подобаващо. МИналата година много бьрзо свьрши Sad

Каспър, чакаме с нетьрпение новото предложение   Hug

# 159
  • Пловдив
Ех, Кремена, голям мерак за Снежанка. Накрая ще вземем теб  да те направим помощничка на Дядо Коледа  Wink
Ще следя темата, имам интерес към Коледна среща.

# 160
Здравейте, момичета. Аз рядко се мяркам в тази тема, но ще ми е много приятно ако правите коледен купон да присъстваме и ние. Иначе въпроса ми е дали отвориха вече зоопарка, че да заведем малката докато времето е още хубаво.  А сетих се и още нещо. Дали има някакъв център, където мога да оставя дъщеря ми за цял ден. Искам да се запиша на един курс, който трае само седмица, но пък за сметка на това е целодневен и няма на кой да я оставя.

# 161
Здравейте, момичета. Аз рядко се мяркам в тази тема, но ще ми е много приятно ако правите коледен купон да присъстваме и ние. Иначе въпроса ми е дали отвориха вече зоопарка, че да заведем малката докато времето е още хубаво.  А сетих се и още нещо. Дали има някакъв център, където мога да оставя дъщеря ми за цял ден. Искам да се запиша на един курс, който трае само седмица, но пък за сметка на това е целодневен и няма на кой да я оставя.
Толкова малки бебета не съм сигурна, че изобщо ги взимат за час.. камо ли за цял ден  Rolling Eyes

# 162

Само от любопитство : Какьв е курса?

# 163
  • Пловдив
Продължава да се търси квартира:

"Моля за помощ!

Моя много близка приятелка, разведена с дете, търси квартира под наем около ресторант Стадиона /детето ще бъде трети клас в СОУ "Симеон Велики"/. Търси нещо малко - може и боксониера, гарсониера, или двустаен, няма значение какво, самостоятелно, може и не обзаведено, възможно най- евтино...До 200 - 300 лв. макс.

Моля, който може да помогне!
Благодаря!"   bouquet

# 164
Курса е за маникюр. Иначе питам за такъв център, защото братовчедка ми дава дъщеря си Наталия, която е по-малка от Алекс на нещо като частна ясла, но това е в София. Аз курса няма да го почвам веднага, но така или иначе въпроса си остава, защото и след няколко месеца пак няма на кой да я оставя. А за зоопарка, някой има ли инфо?

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 16:53 от Velesa

Общи условия

Активация на акаунт