Щъркелче, не се бави, а бързо СЕПТЕМВРИйчетата донеси!

• 13 682
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Zajka, i az sum taka. Tva techenie ne spira ot den dva. И тази вечер е доста лепкаво, но няма кръв. newsm78. Но имах известен дискомфорт, все едно съм пред цикъл - с болки ниско долу.

# 151
  • София
Ириниии  Hug толкова се радвам  Praynig Честита ти кукла и от тук натам само хубави емоции на цялото ти семейство!

Май нейм  Hug опита ли с тези лактогонните чайове, консултира ли се с Асето?  Hug

# 152
  • София/Русе
Честито момиченце на Ирини !!!
Бора, да, трябва да се разберем за разходката - ние сме съседки Simple Smile май няма какво да обуя в дъжда, но ще видим
А за педиатър аз ходих при лекарките на "Майор Първан Тошев", май така беше, не си намирам бележката с адреса сега, за които говорихме преди време, те не са точно в района, но са близо все пак срещу пазара Ив.Вазов, но пък били добри, според мен симпатични, не знам повече засега. 

# 153
   bouquet  bouquet ИРИНИИ!!!!   bouquet  bouquet
Честита принцеса, мила!
Радвам се че всичко е наред и си се срещнала с малката Вергиния.

Каква хубава новина! Браво.

За тоновете се питаше - тука слушат с ръчен доплер сърчицето при всяка среща. Досега с никоя бременост не са ме вързвали на колани да ме следат или да записват тоновете. И втора бременост минах без един вътрешен преглед Wink

Веч, айде пожелавам ти скорошно раждане, че звучиш като да си готова!

Аз отивам да се изкъпя и следобеда може да се разходим, че е прекрасно навънка. А може и до центъра да отидем...

# 154
Кукуригууууу, добро утро, момичета!  Аз ли съм най-ранобудна днес?  Да видим колко бебета ще ни донесе вторник.  Някой с паднала тапа или изтекли води през нощта?  При мен - нищо от горепосочените  Laughing.  Хубав ден и ведро настроение, че пак се очертава мрачно времето...

# 155
  • София
Добро утро!
Забелязах,че има една и съща снимка на бебетата на Денче и Вилистар.

# 156
Всичко е добре, когато свършва добре! Иринии, честита ти дъщеричка! Да ти е жива и здрава и повече никакви притеснения!

# 157
Ку ку и от мен.
Спокоъна хладна нощ изкарах аз, никакъв признак за нищо, тая шийка на матката като е такава съвсем изгладена някаква работа вече няма ли да вземе да върши, мамка му.......

# 158
И при мен нищо. Само дето ми е странно, че бебока взех пак мн високо да го усещам почти в стомаха, а уж беше слезнал Thinking Може пък след толкова плюскане от моя страна да е станал  голям и сега да го усещам и долу и горе.....Абе довечера на ЖК ще кажат.

# 159
Мархаба мадами! На Западния фронт нищо ново. Mr. Green

# 160
Добро утро, момичета и както се досещате от мен: КУ-КУ, че нали признаци няма никакви .
Стефина, май наистина гушкането е спомогнало за изглаждането на шийката  Wink
Крис, успех утре мила и бързо възстановяване след това! Стискаме ти палци и едно силно и голямо  Hug
Петка, дано скоро те навести и теб щъркелчето Simple Smile Ти си малко на север, а те май отлитат на юг  Grinning, но съм сигурна, че съвсем скоро някое ще ти кацне на рамото!
То и аз постоянно се оглеждам за туй хвъркато, балконската врата е нон стоп отворена, а съм оставила и малко трошички и жабки за примамка, ама НЪЦ, не идва и не идва  newsm78
Зайка, според мен това, което описваш е тапата, но ако все пак се съмняваш и за да се успокоиш - направи си теста с йода. Капни една две капки и ако цветът се промени, значи са водите.
Пееща, много хубав този Криско! Да го нацелуваш от нас по петичките и носленцето!  Heart Eyes
Беба, напарво ме уби Simple Smile Все едно аз съм го писала  Joy 
Оф.... пак преядох едвам дишам. сега ми е тежко и няма да мога да спя smile3514 кой ме накара койййй Banghead

# 161
Честита дъщеря на Иринии! Да е жива и здрава и много да ви радва   bouquet
Няма ли ново бебче?

# 162
  • София
~:Деси:~, как сте?  Hug как се справяте? само четеш, а не пишеш  newsm78

момичета, вие купихте ли си бебефон или станция, помня че се коментираше. кои са хубави, или който има от какво е доволен? благодаря ви  Hug

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 09:49 от adicted

# 163
Честито zа радостта, Ирини, надявам се всичко да е наред с вас двете, да се приберете скоро и да раzкаzваш  Hug
Кой питае дали вече будуват бебоците? Моето бая много, даже имам чувството, че по малко спи преz деня, отколкото е будна. Лошото е, че в 99% от случаите, когато е будна реве, не стои тихо и кротичко  Confused . Направо.... ooooh! Tired . Нищо не мога да се органиzирам да свърша, хич не съм вляzла в крачка. Дано се нагодим по бърzичко, че... а и големия си трябва гледане. Оф, оплаках ви се.. А кръста как ме боли  #Crazy  , това от след като родих, слагам даже един стягащ колан, че не мога да мръдна.
Веч, Петка, дребосъците май са се zаинатили, а? Гери? Тука нещо наистина на щъркелите не им се минава в момента  Wink
Адиктче, мерси, че се интересуваш  Peace . Ама малката е киселица доста често. Ей, не можа да ми се случи дете, дето само спи и яде, нито веднъж. Чувала съм, че има и такива  Laughing

# 164
Привет и от мен! Все още 2 в 1.

Да честитя първо новите бебоци и да им пожелая много щастие и късмет! На мамите - почивка, бързо възстановяване и спокойно майчинство!

Като чета как правите разходки направо не мога да повярвам, че е възможно. Даже днес се чудих дали както си вървя няма вероятност да ми се разглоби таза и да изпопадат стави и крака....

Вчера изпратихме баткото във втори клас!!! Леко ни изненадаха с нова класна, но сигурно е за добро. Беба послуша батко си и си стоя на топло до 15 септември. Ама на мен вече ми е в повече.  Confused Имам контракции през час, час и нещо. Вчера доки ме прерови - 1-2 сантиметра само разкритие. Тонове - чудесни, хващаме всеки път контракция. Според докторката ми до едно денонощие ще тръгне, пък да видим. Главата й е толкова ниско, че само шийката я дели от външния свят! Заплюла съм си датата 17 пък да видим. Това беше и датата, в която я усетих за първи път да се движи - та ще проверя дали е вярно това поверие - че на каквато дата се усети бебето, на такава дата се ражда.

Забравих /разбира се   Blush / да кажа на Шейла , че разказът й ме потресе как раждането наистина е най-нормалното и естествено нещо на света и как ние тук въобще нямаме такова усещане. Тук тезата е, че родилката и бебето са изключително застрашени по време на раждане!!! Пълни глупости!!! Някой беше писал, че пожелава такова раждане на дъщеря си - ДАНО!

Хайде на тръгващите към първата и най-важна среща - леко раждане.

Общи условия

Активация на акаунт