Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Могат ли контракциите да започнат преди да падне тапата?
Какви са Бракстън-Хикс и колко време преди раждането започват?
Какво представлява мускулното влакно на корема и какви са методите за лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Могат ли контракциите да започнат преди да падне тапата?
-
Какви са Бракстън-Хикс и колко време преди раждането започват?
-
Какво представлява мускулното влакно на корема и какви са методите за лечение?
Мускулното влакно на корема е състояние, характеризиращо се с прекомерно разтягане или свиване на мускулите в коремната област, което може да причини болка и дискомфорт. Лечението обикновено включва почивка, прилагане на топли компреси и прием на леки болкоуспокояващи под наблюдението на медицински специалист.
-
Какво представляват Бракстън-Хикс контракциите?
-
Какви са признаците на предстоящо освобождаване след поставяне на вагинални свещички?
Днес от сутринта съм със доста силни болки в кръста и се надявам да означават нещо. Тъкмо вече си мислех, че няма да го усетя това раждане, защото все още нищо не ме е заболяло с изключение разбира се на краката, които много ме болят от тежестта
Нали и килцата са ми множко, цели 23 отгоре 

Мерси, че ни разказа за раждането! Включих разказа ти в блога на сайта ни!
Струва ми се, че следващото ти включване май ще е след раждането. 
Дъждът намокри дрешките на бебинка, които цял ден се мъчиха да изсъхнат и се наложи наново да ги простра в банята! Дано до утре да се изсушат, че искам да си ги изгладя и подредя в шкафчето! Майка ми като ги видя какви са малки и сладки и така се прехласна, милата! Сякаш досега не осъзнаваше колко близо е малкото човече, но като видя дрешките му и се умили много! А аз не мога да се нарадвам на Мечо Пуховските чаршафчета! Чудни са!

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАЙЧЕТА!
аз ли нещо съм изкукала
темата не я ли пусна petka
Малко ме стресна... но и много боли. Така се надува там... ужас. Като цицина става.
Но струваше си.
като гледам прогнозата за времето...
, Петка80 много се извинявам, прости на изветрелия ми мозък
.