LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 57 069
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 195
  • София-Младост
Взех си нещата от митницата  от 02.09:
Един глас за този пуловер http://media.laredoute.fr/product/picture/40305995o_aix.jpg сега си харесвам и в друг цвят Simple Smile Само за протокола, че определено се чувствам по-комфортно в 38/40 като номерация
Моля те дай линк към пуловера и някакви размери.

# 196
  • София-Младост
Pantalon droit velours stretch taille descendue entrej. 80 cm.

Някой може ли да ми преведе какво точно означава горното.
Благодаря.
http://geocities.com/ina_bg/termini
Прав панталон, смъкната талия, дължина по вътр.ръб 80см. "velours stretch" ми го превежда като кадифени участъци...но според мен е кадифен панталон с лека еластичност.

# 197
Черният тренч от новата оферта вече го дава наличен, дерзайте Simple Smile

Що си нЕма работа да казваш!!! Сега пак трябва да пускам поръчка! Ей, ще ме изгонят от къщи, да знаете!

# 198
Добро утро!
Вчера взех от поща от 02.09  Crazy
Ето тези маратонки за половинката (намалени с код 22179 на 35 евро и подарък тренч, който е различен от новия). Страхотни са!!! Ето и реални снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=286015

Кожени ли са маратонките?Отговарят ли си на номера,или от тях +1? сутрин съм малко разногледа   Crazy
Благодаря   bouquet

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 09:10 от Туранага_Санka

# 199
tevolere, материята е полиестер.Аз ги намалих с код доста.Не си заслужава иначе цената /понеже не обичам изкуствените материи/.А иначе- отговарят си на номера.
gudzy, ширина /под ръкавите/ 46см.; дължина-62 см.

# 200
  • София-Младост
Момичета, ако не бъркам по време на намаленията мернах това долнище в нечии албум. Може да е било друго но на същата марка. Моля ви дайте размери защото се колебая, не искам да ми седи като клин, ако взема 38/40.

# 201
момичета моля ви кажете ми каде е митницата в бургас че незная каде е и за колко дена пристигат колетите повече ли се бавят от пощата
 Hug
благодаря
не се взимат от митницата ,а от пощенския клон който ти е в района
защото моята порачка е по голяма а нали над 2 кг се взимат от митницата
досега ги вземах от пощата но бяха под 2 кг
а сега съм в неведение каде е тази митница и колко време да очаквам за получаване  за 2 седмици дали ще пристигне
няма значение в Бургас всички колети колкото и да тежат щом са от ЕС се взимат само от пощенския клон.Аз съм имало колети и по 7 кг.

# 202
Момичета,можете ли да ми помогнете малко - това какво е - яке или нещо като суитчърт? Става ли за такова време ми е мисълта.
Благодаря предварително!
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9700803& … ue&ksource=-1
А ,и да се допълня - за колко време стигат сега поръчките,че не съм пускала след намалението? Дали ще дойде до 24-и  newsm78
Това е якенце.Много е хубаво.Тъничко,но подплатено.Отговаря си на номера,не поръчвай по-голям размер(ако изобщо поръчваш де).Ние имаме в синьо.Подходящо е за пролет и есен.Препоръчвам го определено.

# 203
Добро утро!
Вчера взех от поща от 02.09  Crazy
Ето тези маратонки за половинката (намалени с код 22179 на 35 евро и подарък тренч, който е различен от новия). Страхотни са!!! Ето и реални снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=286015

Кожени ли са маратонките?Отговарят ли си на номера,или от тях +1? сутрин съм малко разногледа   Crazy
Благодаря   bouquet

Велурени са, тук той носи обувки 42, поръчахме 43, а те се оакзаха 43 1/3, но са му идеални  Peace

# 204
  • Казанлък of all places
Велурени са, тук той носи обувки 42, поръчахме 43, а те се оакзаха 43 1/3, но са му идеални  Peace
[/quote]
И с моето мъж е такава ситуацията и затова много се притеснявам да му поръчвам обувки от тук.  Може ли, моля ,:oops: ако обичаш и когато можеш да измериш стелката?  Embarassed

# 205
Ей тази поличка получих вчера, поръчана е на 04.09. Много ми харесва как ми стои, но е доста тъничка и се чудя дали ще мога да я сложа въобще тази година. Странно ми е малко да я нося с чорапогащник. Рискувах и поръчах 40 номер /досега поръчвах 42 и 44, но ми стана, съвсем добре ми е, не зная отговаря ли си на размера или аз не преценявам правилно своя. Иначе е много хубава, спортна поличка.

# 206
Токущо пощальонката ми донесе каталога вкъщи  Shocked така че го очаквайте   Grinning

# 207
shrek,много ти благодаря   bouquet Поръчвам го още днес.
А за каталога да питам трябва ли да съм ползвала някакъв код,за да го получа ?Пролетта го получих без условия мисля,дано и сега да дойде.

# 208
момичета моля ви кажете ми каде е митницата в бургас че незная каде е и за колко дена пристигат колетите повече ли се бавят от пощата
 Hug
благодаря
не се взимат от митницата ,а от пощенския клон който ти е в района
защото моята порачка е по голяма а нали над 2 кг се взимат от митницата
досега ги вземах от пощата но бяха под 2 кг
а сега съм в неведение каде е тази митница и колко време да очаквам за получаване  за 2 седмици дали ще пристигне
няма значение в Бургас всички колети колкото и да тежат щом са от ЕС се взимат само от пощенския клон.Аз съм имало колети и по 7 кг.

Така трябва да е навсякъде!!!
А дори и да се взимат от митница да не се плаща за " Представяне на Входящ колет пред митница" ,тъй като тази такса би трябвало да е само за пратки подлежащи на митнически контрол, а щом са от ЕС, не подлежат на такъв... #Cussing out
Само като се сетя какви суми заработват от софийските 4 лв. и ми става лошо... Money
Миналата година Мамица се захвана с тази нередност, дали има развитие
?

# 209
Вчера получих това яке     http://www.laredoute.fr/vente-blouson-court-style-aviateur.aspx? … tegoryid=37923037 , но ми е голямо, размер 36. Ако някой има интерес да ми пише на лични

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 09:59 от elena230479

Общи условия

Активация на акаунт