LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 765
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 870
  • София
На митницата съм им сърдита  Crossing Arms. От доста време вече си пращам пратките в провинцията. И получавам известие да си взема митн. из-ие - за първи път от пощата, досега винаги ми го закачаха на звънците. Много странно ми стана, въобще неочаквах да получавам нещо по пощата  ooooh!. Както и да е взех го, но се оказва че минтческтото е с дата от преди десетина дена, спешно пратих съпружието на митница, че ми беще невъзможно да липсвам от работа. Взели му и пари за магазинаж  #2gunfire, ама моичкият като е залюхан  Crazy, не се сетих да го подкова предварително. Все пак вината е в пощите. Носи ми той колета без фактурата - супер съмнително  Shocked. Проверих си в суивито, няма грешка - колета е трябвало да иде в провинцията. Тия от минтицата не стига, че са сгафили ами и фактурата са ми скрили  #2gunfire

# 871
Преводача ти е много як  Mr. Green
Само да кажа за сменяемия връх на китовете   hahaha .. на мъжо съм взимала подобна риза - това са едни пластмаски на яката които се слагат, за да държат ръбчетата прави и твърди Simple Smile

# 872
  • Варна
Искам да оитам, в ПРОДАВАЛНИКа има ли отделна секция за продажба на ларедутски неща?

# 873
  • Sofia
Искам да питам момичетата, поръчвали дрехи за бременни - номера, който по принцип си поръчвате ли вземате или по-голям?

Честито  Grinning лека бременност ти пожелавам!   bouquet
Като знам колко си по-добре си вземи твоя размер, че те и без това са леко уголемени /това за дънките на Cocoon/.

# 874
  • Варна
Искам да оитам, в ПРОДАВАЛНИКа има ли отделна секция за продажба на ларедутски неща?

няма, пускат се в раздела по височина на детето или съответно в дамско/ мъжко

# 875
момичета, някакви отзиви за тези ботушки, каква кожа са и отговарят ли си на номера
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8575231& … ue&ksource=-1

# 876
nadi666
моето момче е 73 см и преди 3 дни му поръчах бодита 81, особено ако е едричък по -малките според мен ще са малки

81 за 71 и 73 см.. ще са ви бая големки  Mr. Green От опит казвам, а моя хич не е от дребните  Peace
[/quote
аз също порачвам 81 за 72см и са точно пасват идеално но сме на 8.5 мес. 11кг. Mr. Green

# 877
  • София
Някой би ли ми описал с думи какво представлява цветовете stone и brut - най-често срещани при дънките. Нямаше ги при онези цветове от френската уикипедия.

# 878
Някой би ли ми описал с думи какво представлява цветовете stone и brut - най-често срещани при дънките. Нямаше ги при онези цветове от френската уикипедия.

Мисля, че stone е класическото синьо, а brut е тъмно синьо...  newsm73 Нека ме поправи някой, ако греша...

# 879

Мисля, че stone е класическото синьо, а brut е тъмно синьо...  newsm73 Нека ме поправи някой, ако греша...

Точно  Peace А double stone е светло синьо.

# 880
Редакция  newsm47
 Може ли да се поръчва неща от каталога чрез сайта? И ако може как става това?
И между другото вчера си взех 2 кащона от 07.09, много бързи са станали пу - пу.
В единия кашон ми беше и прахосмукачката. Grinning

# 881
Цитат
Черно коте, ето какво ми беше пратила mari80 преди време:

"Здравей!Имаме якето 114.Размери-ширина 42,дължина 48,ръкав 37.Ние сме 102 и не му е много голямо.Хубаво е,синьото не е ласкаво като на снимката"
Дано съм ти била полезна  Peace
Иначе в албумчето ми в подписа го има якето в тъмно синьо (но размер 86)  Hug
здрасти мeрси много четири майки все още сме в не до умение защо няма размери 102 и 108 който ще са ни екстра а направо 114 но по твойте думи 114 не е много голямо и ще си го вземе

# 882
  • София

Голям мерсаж на Петя и Анджи   bouquet  bouquet

# 883

[/quote]

[/quote]

a rinse какъв цвят е    Simple Smile

# 884
  • София
Момичета, харесала съм си този панталон , но мерките ми са:
67 талия и 87 ханш. По таблицата по талия съм 38, а по ханш 34. Преди си взимах 38 номер, но сега поотслабнах и са ми широки. Дали ще успея да се завра в 36 номер според вас?

Общи условия

Активация на акаунт