БУРГАС е на прага на нова учебна година, хайде на училище и детска градина - 63

• 17 103
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Ние след ремонта нямаме къде да сложим бойлер.  Rolling Eyes
И ние.
 Ако се наложи- бързовар. Laughing

# 106
Ние след ремонта нямаме къде да сложим бойлер.  Rolling Eyes
И ние.
 Ако се наложи- бързовар. Laughing

И ние. Остава ни само системата кофа-канче  Mr. Green

# 107
 Споко, ще ходим заедно на баня. Laughing

# 108
Споко, ще ходим заедно на баня. Laughing

Hug Hug Hug

и аз,и аз...

# 109
 Много ясно.Че закъде сме без теб. Laughing

# 110
  • тъгата в мен
Да не си забравите сапунааааааааааааа Joyhttp://kanew.files.wordpress.com/2008/02/turkish-bath-ingres.jpg

# 111
добре,че е сврачето да напомни, наздраве, свраче  Drunk

# 112
  • На морето!
Ау, свраче, мн са ти пищни каките на банята. Нашите моми са елегантни, няма да ги пуснат там, че голям фурор ще настъпи- хората ще започнат доброволно да си махат бойлерите и да ходят на баня.

# 113
  • Бургас
Запис

# 114
Здравейте момичета,искам съвет от вас-до коя институция мога да подам жалба срещу съседи(при това роднини) които строят и ни наводниха целия етаж,а неискат да поемат отговорност за отсраняване на щетите?Предварително ви благодаря Hug.

# 115
Ако строежа е незаконен и|или  се извършва без оглед спазване на нормите  към РДНСК
Бургас

Бургас 8000
бул. Стефан Стамболов № 120, ет. 5
тел. 056 813 357, факс 056 813 356
 инж. Милен Ненчев
 http://www.dnsk.mrrb.government.bg

# 116
shumii благодаря ти,вече се обадих,дано има полза.

# 117
Аз лятото не можах да се наканя да ви изчета, че все много страници а нямам време!
Ама сега 6 странички бързо ги минах....
Grinning

Та като новозавърнала се мама, да ви честитя старите празници за първи учебен ден и вчерашния национален празник и новите бебенца!
Всички ви дечица да са здравички и радостни ви пожелавам!

Иве и ние 3 дни бяхме на градина и вечерта се заформиха едни сополи и както си бях в отпуск заради Ангел докато свикне на градината /на другия ден се каних да съм на работа вече/и хайде в болнични!

Искам да ви попитам момичета за желязна врата за мазе? Къде да потърся, попитам? Изобщо каквото знаете нещо във тази връзка много ще съм благодарна да ме ориентирате!

И ако някой го интересува менюто на детските градини за тази седмица:
http://www.burgas.bg/uploads/f75bbebe2ae811532de8e7273745a1c4.pdf

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 11:58 от sneji20

# 118
ЕЕЕЕ момичета, сега се сетих, че и с днешна дата имахме повод за празнуване  Hug
Преди повече от 20 год. на този ден ми вързаха червената връзка и станах примерно пионерче  Mr. Green ... така и не успях да изляза от тези пионерски редици  Joy 

# 119
sneji20 това меню е като за показване. Поне тази седмица ще липсват сухата паста, бисквита с мляко и десерт от типа на байкалчето-това за следобедна закуска. Благодаря ти за споделеното, ще следя нашето меню.

Общи условия

Активация на акаунт