БУРГАС е на прага на нова учебна година, хайде на училище и детска градина - 63

• 17 104
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • у нас
Затова решението е за минаваме на газ. Тогава топлата вода пак си тече, без да се притесняваш че ще ти свърши бойлера след 15 минути. Wink

много скъпо ще ни излезе инсталацията, а и отделно трябва да се кърти навсякъде, за да влезат тръбите в стените, а и трябва да се сменят всички уреди у дома, които са на ток- печка, бойлер, фурна............. ooooh!

# 91
  • Бургас
Синара е много права .  bouquet
Инсталациите излизат доста парички ,а уредите дигат инвестицията.
Да не споменавам,че към момента газта идва на доста скъпа цена за домакинствата и на ток в момента е по-евтино.
До няколко години ще станем като белите държави да е на допустими цени,но за момента си е скъпичко.

# 92
няколко хиляди е газификацията, Синара е права ...
С бойлер по-лесно и по-евтино, така или иначе повечето си имат и климатици за лятото ...
Остава сега и консумацията на ел.енергия да скочи толкова, че да ни върнат към старите спомени за режима на тока, покрай затворените реактори в Козлодуй  Laughing

# 93
  • Бургас
Плашета мисъл Amelia
Само като си представя тази картинка и  smile3515

# 94
До сряда ще има топла вода.
После дано намерят решение.  Praynig

# 95
  • Бургас
Дано ,че каква работа ни се отваря покрай тия бойлери,не е за разправяне.

# 96
Ние след ремонта нямаме къде да сложим бойлер.  Rolling Eyes

# 97
  • Бургас
Стискам палци да не ви се налага да слагате бойлери! Дано, да се намери разрешение! Praynig

# 98
Ние в къщи имаме бойлер, но не помня в новият апартамент имаме ли, а края на седмицата ще ни дадат ключовете newsm78. Но при всички случаи ме е яд, че друго си е да се киснеш на воля и да не свършва водата. Как ще се оправя на къпане с един бойлер идея си нямам. Сигурно докато изкъпя Денито и накрая аз със студена вода. Така ги виждам нещата. Не стига, че пенсиите миналата година спряха парното, че много пари плащали. Ми ще плащат, като всички чакат тръбите на съседите да ги топлят. Ама хайде, преживях го това, сложихме климатика, обаче друго си е с малки деца да поддържаш в къщи постоянна температура, да имаш бол топла вода. А какви хора има, да не си плащат сметките и да си лягат спокойни, не мога да си го представя това. Аз ако имам сметка към някой неплатена сън няма да спя.

ЧЕСТИТ СИН НА МАМА ИНА! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 99
Още сме мнооого далеч от газифициране.И слава Богу че мн ме е страх от тия уредби  Naughty
Аз за една кола умърморих света,пък незнам за у дома..

# 100
  • Бургас
Честит син на мама Ина!  bouquet

# 101
bubi4ko и аз сън не спя, ако имам неплатени сметки, ама това сме аз и ти. Комшиите до нас например дължат почти 3000лв /бяха залепили списъци с длъжниците долу на входа/ Ми не им пука. Логиката им е "Как ще ме накарат да им платя, ми няма да им плащам"  ooooh! имаме и още няколко такива семейства в блока.
     А иначе от газта и мен ме е страх. Не благодаря няма нужда  Stop на студено предпочитам  Laughing Ще си поделим родопските одеяла с белите мечки дето ще ги развъдим.  Whistling

# 102
  • Бургас
Аз съм живяла в къща, която е изцяло газифицирана, но не тук, а в Англия. Не ме беше страх, защото бях по-млада тогава  Mr. Green, но си спомням, че трябваше да правим икономии през нощта, например. Не миришеше изобщо, но не беше и топло.
А,  инвестицията в уредите наистина не е малка, спомням си, че точно се бяхме нанесли в новия ни апартамент и бяхме си накупили всички уреди на ток и ни газифицираха. Е, нямаше как да стане да се включим и ние. Трябва и да има и подходящо място, най-добре отделно помещение, за инсталацията. Далеч сме от газификацията.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 13:09 от bissera

# 103
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  Hug
да са ни живи и зрави всички малки големи и още по-големи БЪЛГАРЧЕТА 
Heart Eyes

# 104
  • Бургас
Честит празник и от мен! bg

Общи условия

Активация на акаунт