Ми то за обаждане ли бяхме............ моя звяр се спука да бие Деница..... как да се обади човек
За щастие ,моят син не проявява интерес към тия люлеещите..Ходим веднъж в седмицата на тези акумулаторните колички на флората
За щастие ,моят син не проявява интерес към тия люлеещите..Ходим веднъж в седмицата на тези акумулаторните колички на флората
Има едно копче,човека го натиска и колата върви сама,без да натискаме педали.Че това не го можем още.Мъжа ми само върти волана,като се наложи.Малкия обаче не дава.Блъска му ръцете постоянно
Голям майтап.
Д-р Караджова каза, че ще я гледа в сряда на ехограф. Надявам се да не е нещо сериозно. Иначе до преди малко готвихме двете супа топчета. Много е ентусиазирана. Топи ръцете в брашното и оформя топчета. Към края на упражнението почна да ги прави почти толкова добри колкото моите. Цялата кухня е в брашно и кайма, ама как да и скърша ентусиазма. Нали във всичко се опитва да ме копира. Чак си мисля, че сигурно е по добре, че ще имам две момиченца. Идея си нямам как се възпитават момчета.