БУРГАС е на прага на нова учебна година, хайде на училище и детска градина - 63

• 17 099
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Ками, ти помниш ли ги тия работи или си ги измисляш. "повече от 20г" newsm78. На мен защо ли не са ми направили вчепетление червените връзки. Явно не съм от примерните пионерчета, нищо че и аз още съм в редиците.

# 121
А, как да не помня - с изгладената бяла ризка с колосана якичка, черната плисирана поличка и опънатите 3/4ти бели ажурени чорапки ....  Mr. Green
Строени под музиката на фанфари, то не бяха маршове и знаменосци ... голямо събитие   Joy
Ако смятам правилно '87 година е било при нас Mr. Green

Помня аз, доста време бях звеневи, често рапортувах - голяма глупост, чак за успеха на звеното отговарях и ходих да проверявам домашни и да изпитвам определени личности, за да нямат двойки ...  че допълнително работа с чавдарчета бях, че и оказвах съдействие на отговорника по културно-масовата дейност  ooooh! боже, боже, какви спомени ...
Добре, че всичко това приключи, макар че може да извлека и нещо положително от онова време Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 13:38 от Amelia

# 122
Майчета здравейте. Извинявайте че се включвам във Вашите теми, но да попитам някоя от Ввас знае ли склад/ове/ за столчета за кола, защото трябва да купуваме на сина ми ... днес попитам една майка и според нея имало склад/ове/, където столчетата били по-евтини от самите магазини. Благодаря за Вашите отговори.  Извинявайте че снимката е голяма, обаче незнам как да я намаля.

# 123
Здрасти Надя,
Голям сладур си имаш, пу пу  Hug
Да ти кажа, честно аз лично за склад не знам. За пръв път чувам Rolling Eyes
Иначе столчета има във всички детски магазини, в Метро ... те поръчват по каталог всички доколкото съм наясно

п.с. Ето ти за намаляне на снимки линк: http://imageshack.us/
А тортата ви откъде е ?

# 124
  • Бургас
И аз да попитам, че четох за бикини за еднократна употреба и превръзки за родилни. Чували ли сте за такива неща? Дали са удобни за родилното? От къде се купуват?

# 125
Здрасти Надя,
Иначе столчета има във всички детски магазини, в Метро ... те поръчват по каталог всички доколкото съм наясно

А тортата ви откъде е ?

Така като я гледам от Захаро

# 126
  • Бургас
И аз да попитам, че четох за бикини за еднократна употреба и превръзки за родилни. Чували ли сте за такива неща? Дали са удобни за родилното? От къде се купуват?

Аз ползвах бикини за родилки и ми бяха удобни, просто ги хвърляш след ползване, 5 бр. струваха 15 лв., впоследствие видях, че има и по-евтини Mr. Green, взех ги от Синдито; по-специални превръзки не съм купувала, в началото бях с лигнин, после с Always.

Относно столчета за кола - и аз не съм чувала за складове. По принцип, не е добре да се пести от столче за кола, защото ползването му не е само удобство, а най-вече сигурност.

# 127
Здрасти Надя,

А тортата ви откъде е ?

Здравей Амелия .. Много благодаря ... На всички мами препоръчвам "Захаро" - най-страхотните торти, които можете да си представите - не стига че са вкусни, ами са и евтини в сравнение с останалите производители ...

# 128
  • Бургас
Привет  Grinning  wavey  Heart Eyes

най-накрая се намери време и за форума ,ама така е защото и ние сме в отбора на окапалите от градината / не ,че  е нещо ново за мен   Mr. Green,тренирана съм от яслата /.При нас първия учебен ден мина много добре,голяма суматоха беше,имаше тържество ,децата влязоха в чисто нови помещения ремонтирани от нас -родителите,обаче моето беше "детска радост бенгалски огън " за 4 дни Crazy.

Да ви се оплача така се тръшнах края на август ,2 седмици не можах да се оправя и сега покрай малкия пак нещо ме съмнява  Rolling Eyes Иначе лятото си го изкарахме супер в Приморско, не ми се прибираше хич ,ама накрая с тая болест ми се развали последната седмица , а се канех да наваксам тена и разходките на спокойствие.Догодина ако съм там си закупувам един лаптоп ,оказа се ,че се лови интернет ,няма нужда даже да си прекарвам  Wink

Та така... гледам Океан се планира  Mr. Green ама следващите 2 съботи сме по сватби.

Според мен тия бикини може да ги има и на склада на Новата поща или в аптека,а пък специални превръзки може и да не са необходими  newsm78,поне аз не съм ползвала такива/i]

# 129
Ооооооо, Гале, добре си се завърнала. Пак ли сте болни, то не че и ние не отиваме на там, след като в сряда спряхме АБ и в събота с Дени на сватба във Варна снощи пак не сме спали цяла нощ. В коя детска градина сте и защо вие ремонтирахте, я пиши подробности може и на лични, но да съм готова за другата година.

# 130
  • Бургас
А бе не сме много болни тоя път ,ама не сме и здрави,ама засега сме без АБ,а лятото дори летния вирус не хванахме хем Сашко си пи вода от морето на воля.

Зад Крастваицата е нашата ДГ,а ремонта е бил наложителен ,защото е било всичко много старо / не съм го виждала лично старото ,защото ме нямаше /,но в момента сигурно е най-хубавата група. При вас не се знае как ще се случи ,може и да попаднете на по-нови помещения и да не се налага такъв цялостен ремонт.

# 131
ааа за Захарото да, и аз в последно време все оттам взимам, но като че ли не бях виждала в каталога цифри  Rolling Eyes

Гале привет  Hug

Ох и аз искам един Океан, дори и петък да е. Нямам претенции  Laughing

# 132
  • Бургас
Ками,вие как сте с яслата ,разболява ли се Юлето или вече се климатизира към бацилите Simple Smile

На Розата правят страхотна торта Маккуин Светкавицата ,нали не бъркам  Джи WinkТова ще ни следващата торта със сигурност

# 133
На Розата правят страхотна торта Маккуин Светкавицата ,нали не бъркам  Джи WinkТова ще ни следващата торта със сигурност

И нашата и нашата  Mr. Green
       И добре дошла на местна почва отново  Laughing Та кога викате ще е Океана  newsm78     

# 134
  • Бургас
bissera , благодаря! А тези по-евтините пак в Синди-то ли?

И аз съм с 2 ръце за Захаро-то. Сватбената ни торта си я поръчахме там. Занесохме си моделче, изтеглено от нета и малко префасонирано и я направиха. Гледам в каталога са я качили.Ето тази е http://www.zaharo.info/cakes.php?cake=369&s=f. За кумата http://www.zaharo.info/cakes.php?cake=411&s=f и за колегите http://www.zaharo.info/cakes.php?cake=375&s=f. Женихме се на 01.03, та за това сме в бяло и червено Grinning Тортата е с ванилов крем и вита платка, страшно вкусна и лека.

Общи условия

Активация на акаунт