БУРГАС е на прага на нова учебна година, хайде на училище и детска градина - 63

• 17 089
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
1. "АНИ" - ул. "д-р Нидер" 25, вх.А срещу бебешкия "Егоист", тел.825273

2. Детски център "Палавници" - Приема деца от 3 до 12 г. Почасово гледане на деца, забавачница, целодневни и полудневни програми, празнуване на рожденни дни, детски партита, градски лагери през зимната, пролетната и лятната ваканция.
ул. "Александър Стамболийски" 14, тел.: 056/ 81 41 16

3. Училище "ЗАЩО,ЗАЩО" - 320 лв. Училище за деца приема след навършени 1г. и втора група след 3г. за обучение и възпитание. Престоят на детето е според желанието на родителя. Учители с начална и предучилищна педагогика се грижат за децата. За ученици 1-4 клас има занималня и обучаващи курсове по всички учебни предмети. Всички допълнителни въпроси се решават индивидуално. (посочената цена се изменя в минус и в плюс) - Колева  0888261174

4. "Сладуранчета" - Намираме се в `Славейков`- апартамент в НЖСК, до у-ще К.Преславски, Стоянка Николова ,тел:  0888 514 184      

5. Къщата на Антим I, сега не намирам координати, там е ясла, но Фина може да ги допълни, че най-близо

# 151
kalka ужасно е това, което сте преживяли, надявам се наистина да сте ОК
и дано някой намери поне документите и ти ги върне  Praynig

... и тия простотии няма да престанат ей...... #Cussing out

# 152
На улицата на егоиста има малко по-надолу в една къща с двор.В двора има играчки.  тел. 0886816031

На сливница има една частна,където осигуряват и храна.Някъде около евангелската църква 0887444994

Другите амелия ги е написала..

# 153
Да, аз за тази под Егоиста не се сещам за името. Мисля, че на ъгъла с Антим е  Rolling Eyes
редовно минавам оттам и все забравям.
Иначе ходих миналата есен да разпитвам - искаха 10лв на ден без храната
Не ми я взеха малката, но имам подозрения, че не толкова заради местата, а заради възрастта й тогава не искаха да я вземат. Още като ме видяха с нея ми казаха "Няма места" вместо "Добър ден". Като леко послъгах, че питам за приятелка, ми отделиха минути внимание и ми обясниха за какво става въпрос  Sunglasses Бях взела и координатите

# 154
Моят също не го взеха.Миналата година по това време ги бях обиколила всичките,без Палавници че там гледат само почасово.  Wink

# 155
  • Бургас
На "Антим I" и д-р "Нидер" се пада и се казва "Център за работа с деца "Надежда". Таксата е 260лв, но идея нямам дали има места, иначе телефона е същия както е писала Ренито:
На улицата на егоиста има малко по-надолу в една къща с двор.В двора има играчки.  тел. 0886816031
За тази на евангелската църква знам, че е по-евтина, но аз лично не бих си дала детето там, това е мое мнение  Peace

# 156
да взема да поместя инфото в първи пост ли? или не е много удачно?
заедно с детските клубове за РД?
че няколко пъти ги пишем, а за в бъдеще пак ще има от нови мами питане

п.п. Рени, какво прави Галя? Виждате ли се? и двете се изгубихте някъде
мин. седмица видях в един Славейковски магазин една мама с едно момиченце и като, че ли мамата ми заприлича на Галя, но не съм сигурна... а ако това е била Дени - много е пораснала, а аз не съм я виждала година, че и повече и съвсем не мога да я разпозная.

# 157
За тази на евангелската църква знам, че е по-евтина, но аз лично не бих си дала детето там, това е мое мнение  Peace

И мое  Peace Уж на нищо особено не ги учели децата, НО неща от сорта на като паднат да се молят на Господ да им мине си е баш особено. Айде няма нужда  Stop

# 158
Ха,ха верно ли  Mr. Green Аз пък си мисля че са прекалено малки,за да попият от тия неща.Ще ги забравят после. Ох,някак не мога да си го представя моят мишок  Joy Joy Чак ме напушва смях.

Амелия,ами веднъж я бях засякла някъде в Славейков с малката,но не беше хич скоро.Ние рядко ходим натам с малкия.Освен до яслата,но то е с колата и обратно.Няма къде да се засечем.  Rolling Eyes Повечето се въртим в Изгрев и до Бамболиното че има пързалки там  Wink и дрехи ...

# 159
.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 10:47 от аХ`Не!

# 160
  • Бургас
Ох,миличка твоето е по-гадно.
Току що се връщам от Пето районно,писах жалба. Даже викам на дежурния: Тука съм подготвила разказ hahaha.

# 161
Ох,миличка твоето е по-гадно.
Току що се връщам от Пето районно,писах жалба. Даже викам на дежурния: Тука съм подготвила разказ hahaha.

И на мен ми беше весело,а ни качиха в криминалния отдел на 3 етаж  Joy Joy Joy Особено единият следовател беше...  Heart Eyes  Blush
 Joy

Шегата настрана,но с приятелката ми стояхме там повече от 1 час и половина, разгледахме около стотина снимки, хората си свършиха работата.  Peace Не са ни претупали.

# 162
  • Бургас
Благодаря за списъка Hug

# 163
Вън вали... и е мрачно....само за цял ден спане... никой ли няма тук

# 164
Аз...
Пламен е болен и не е на ясла днес...

Общи условия

Активация на акаунт