LaRedoute - кодове - 11

• 43 492
  • 702
  •   1
Отговори
# 60
Аз пак да кажа  Laughing ,че оранжевия комплект не е наличен и го заменят с този/ със сигурност има поне един такъв случай/

AlEx 02 нищо,значи малко по-рано  Laughing И в тези 34 няма нищо страшно - казвам го от опит,че аз ги минах  Laughing А такива кодчета 50 от 60 дай Боже даже през ден да пращат   Whistling Joy

# 61

Пробвах го сега на единия си акаунт, но с този код ми дава розовите чанта и несесер.  newsm78

# 62
Може ли някой да ми каже колко тежи оранжевия комплект  дали мога да го получа от пощата с 2 пуловера ooooh! Praynig
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=6162943
не е много тежък -предполагам,че ще го получиш с торбата Peace
Току що го пуснах ,но май се прецаках #Cussing out
Като пусках поръчката беше там ,но сега го няма в suivi de commande #2gunfire

# 63
  • sofia
Олеле, пак за прословутата Дора. В събота, след телефонния ни разговор, си блокираха сумата за плащане(имам и-нет банкиране). Днес Сабине ми пише, че няма наличност в картата. Отговорих и, че вече са си заявили сумата и трябва да си я изтеглят. Някой срещал ли се е с подобен проблем и как завърши всичко. в смисъл, отказаха му поръчката или си взеха сумата. Най-ме е яд, че телефонната ми сметка ще е висока за нищото...

# 64
  • Стара Загора
Сабине ми е отговорила. Ето това:

I cancelled your 2 previous order. For the last one, total we will charge is 10,51 €. The offer 74136 did not invoice the fixed participation but you have to pay the forwarding charges. If you agree, you must replace it because you did not specify the coordinates of your credit card. You have to safeguard it after entering the coordinates of your credit card

Сумата която посочва е точно тази с намалението, значи трябва да сейфгардна след като си вьведа картата/което сьм направила, но не знам защо не ги виждат/. Та вьпроса ми е кога точни да сейфгардна, че да го видят? Моля тези които вече са успели да порьчат по този начин да ми помогнатPraynig Praynig Praynig

# 65
  • sofia
Аз сейфгарднах на тази стъпка-je valide ma commande след нанасянето на цифрите от картата и потвърждаването им с бутона, т.е. на предпоследната стъпка.

# 66
  • Стара Загора
ами и аз това направи а те ми казват че не се вижда. пак ще го направя и след това трябва ли пак да им пиша

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 18:33 от samimami

# 67
  • Шумен
И на мен са ми изпратили отговор да си сейвгардна пак поръчката с данните. Суната ми е друга, обаче. Аз нали няколко пъти променях кошницата. Надявам се сега с последния сейвгард да се уточнят нещата.

# 68
  • into the blue
 Embarassed обърках темата

# 69
Нова оферта- за любителите на АКТИВ УЕЪР  Flutter
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=8fa1c3899fa737a27c

# 70
Здравейте !
Днес са ми изпратили код 61425-мисля,че е за безплатна доставка ама не сам сигурна.Моля кажете ми как да го копирам от пощата си и да го пусна тук.

# 71
  • into the blue
 Kramag ,да кодът е за БД,за другото прочети т.18 от първият пост на мама В

# 72
  • в реалността
Здравейте момичета, на тези,които са пуснали вече успешна поръчка с кода на спайдърмен какво им пише в суивито на подаръка.Моята поръчка май ще стане, продуктите вече са ми в суивито, но седят и в  кошницата и имам и-мейл каква сума ще ми изтеглят,която нещо не съвпада, писах им каква е сумата според мен и чакам отговор
. Praynig

# 73
  • на пистата
кажете код да намаля това Cry

# 74
Пепеляшка благодаря ти за помощта

Общи условия

Активация на акаунт