Рано ни е още за училище, смеят ни се декемврийските деца!

• 26 838
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Ели, а нещо друго да кажеш - как сте, това-онова....? Ти съвсем позачезна. Crossing Arms
Янче, тръпна! И снимки много обичам да гледам. Flutter
Смайли също ми чезне. Направо ми липсва.

# 211
Споко Люси, тук съм.
Здрасти и от мен. Алекс, не сме се затрили, ама някакви други теми ни влекат  Wink
Пропуснал съм две големи събития.
Честит рожден ден, Юле! Айдеее догонваш ме, ще ме стигнеш скоро  Laughing
Честит рожден ден и на Марси! И от тебе чакаме линийка  Laughing
Да сте живи и здрави и двете!

Моите деца ...
Ясен проходи, тия дни трябва да търкулнем питката, ама нещо ме мързи.
Него искат да го пишат астматик. Всеки вирус го удря директно в дробовете и брави спазми. Едвам диша горкото. След юлската варицела прави 3-4 спазъма, като последните два бяха миналата и тази седмица през има няма 5 дни. Купихме си инхалатор най-накрая, до сега взимах на заем от една комшийка, но вече се принудих та правим инхалации с вентолин. Бяхме на пулмолог в Токуда, другата седмица ще правим снимка на бял дроб и тест за алергии /онзи с венозната кръв/. Чами също нещо му бае. Ще видим. Надявам се да не се случва повече, защото едвам диша горкия.
Аз също съм сополива, кихам, брихам, ама ми минава.
Дара беше с някаква кашлица миналата седмица. Чами я закрепи. Сега е добре. Драмата с ушите не е ясно на какъв етап е. Завило й се свят в детската. Това й се е случавало и 2-3 пъти у дома през последните 6 месеца. Според педиатърката ни е възпаление на вестибуларния апарат следствие от намаления слух. Според мен се получава когато не е яла достатъчно и не е пила много вода. Ще я видим и тази работа.
Ей такива някакви неща са се натрупали в главата ми, но гледам да не мисля много много и да не се вманиачавам, защото става по-зле. Така че прекарвам много време в четене на книги, маникюр, солариум ... и кроене на планове как да стигна до Ница другия месец  Grinning

Имаме си нова драма в детската на Дара. Преди няколко дни си играли на "чичо доктор" и Деан решил да им преглежда пишетата с една спринцовка. Опитал да бръкне през дънките на Дара и на още някои момиченца, успял да свали панталона на Пенчо и още някой май. Учителката бързо ги видяла. Овладяла положението, но Пенчо се оплакал в къщи, че Деан е искал да му боде пишката и стааана тя каквато стана. В момента Деан в разговорите между майки и учителки е в ролята на "изнасилвача". Ужааасссс дефлорираха ни момичетата  Laughing Аз съм на съвсем друго мнение. Играло си е детето, нали редовно трябва да им се преглеждат пишките в докторския кабинет и от там и видяло. Защитих бащата на Деан, но другите хич не са на това мнение. Учителките са говорили с децата, медицинската им сестра също. Обяснили са им,  че само определени хора могат да им бъркат в гащичките, игрите между тях трябва да са наужким и т.н.
По принцип се обсъжда и идеята да извикаме психолог да се занимава известно време с групата и след това да обърне внимание на родителите. Голяма част от децата си гризат ноктите, дъвчат си косите, ядат си сополите /Дара е от последните/. Другите псуват и показват средни пръсти, едно девойче пък показвало в къщи как се прави орална любов... От Дара още не съм ги видяла тази неща, но то не е късно.
Учителката ни е притеснена, че Дара играе повече именно с тези деца, води се по акъла на "лошите" един вид, а не на кротките и добрите. На мен това ми е ясно, но в никакъв случай не мога в прав текст да й кажа да не играе с Илияна и Спасимира, а с едикойси. Научила две стихчета от Илияна хулиганката. Едното е: "Мама ми се скара за една цигара, татко ме наби за едни пари", другото е по-софт, ама и двете ми ги рецитира много горда вечер, а стихотворението за златен листопад дето са го учили с учителката не помни  Mr. Green
Некви ей такива простотии ... Ще й яде гъза баница на Дара ...

На какви занимания ги водите извънкласно? Дара в детската е записана на английски и народни танци. Преди малко пред детската едни девойки раздаваха реклами на съботно-неделни уроци по кънки в Зимния. Може да се пробваме.

Айде. Това е от мен.

# 212
О Нелка Heart Eyes
ъ от де да те почна - за Ясен......е честити му ходещи крачета на тигъра, за астмата - стискам палци, кво друго Confused да не е Praynig
за Дара и детската - Виктор пък е тъпунгер - вчера един дришльо, дето майка му го изпраща с псувня на детска ( буквално) на вкарал една глава, нашия с цицина и цинкя, баща му ми крещи що го уча да не се бие и да е добър, обяснява му следващия път как точно да нацели и той онова дребното - абе ще видим и ние до къде с това. Не псува, само на ухо ми казва кой кво казал, ама знае, че зъбки избивам за псуване и не смее Close
извънкласни - моята дружка си води детето на танци при телевизионата кула, Виктор иска и той да ходи, ама няма ли да му дойдат много женски се чудя. На английски ходи два пъти и каза, че не му харесв а- спести ми 20 лв Crazy
за кънки съм го засилила отдавна, но Славия ми е по - близко и смятам там да го запиша, но ще го запиша, щото и на мен много мнгоо ми се карат кънки, аз съм неосъществен талант на този спорт, заради майка ми, ама това е друга тема Rolling Eyes
туй от нас
от Чамурле съм доволна, повече не казвам, да не ме посрещне довечера със сополи и чудесии, ама много рязка таз жена бе, всеки път ми се кара безумно, ебаси дзвера. както и да е - важно е че помага Peace
Янааааааааааа, стига спа, пиши и пускай снимкиии

# 213
Крис, и аз да бех и аз щях да ти се карам  Mr. Green
Аз се разбирам с Чами отлично. Като й кажа: "аз се прибрах в 3 и отде да знам кашля ли Ясен през нощта или не"  Laughing и тя ми се хили насреща и ми вика "точно така"  Laughing Laughing Laughing
Харесваме се взаимно. И тя е хулиганка  Mr. Green

Дара не се бие. И сякаш няма много бой в детската тия дни. Заети са да се "лекуват"  Joy

Ето сайта на курса по кънки в Зимния:
www.ice-blade.hit.bg

А къде са тези танци на телевизионната кула? Двореца на пионерите ли? Някое читалище ли??? Знаеш ли, Крис?

# 214
Дилка-грацилка днес беше записана на народни танци и модерен балет. Исках нещо рисувално ако има, ама няма. Снощи една от дискусиите ни бе за ходенето на английски. Татко й набързо я научи как е куче на английски. Последва въпрос от майка й как е dog на български. Не получих отговор. Реших наум, че все още няма да посещава чуждоезиково обучение. Вечерта тя бе във възторг, че ще може да пее песничката от английския вариант на Маугли. Майка й й сподели, че по никой начин няма да може да звучи точно така, защото звученето не зависи само от езика, а и от гласа на човек. Освен това на английския ще трябва да учи, т.е. да полага усилия против желанието си. На глас тя реши, че все още няма да посещава чуждоезиково обучение. Mr. Green Гнусен манипулатор съм, мерси, знам. Twisted Evil
Смайли, честито и хубав път на ходещите крачета на Тигъра! Дано Св.Чам помогне за другото. Praynig
Диляна е в период на родителоотричане. Вчера се наложи да я убедя, че след като мога да я набия, значи знам повече от нея. Не съм я тръшкала много от отдавна. То няма и за какво.

# 215
Нелка за първи път ще е на Тлевизионата кула в събота, до сега е било на друго място, веднага щом знам къде точно, ще ти свирна. нарочно написах яе е там, щото знам яе ти е близо и ще ме питаш и ако запишеш Дара ще пия кафе с Него поне една събота или неделя в месеца Mr. Green
и аз съм гнусен манипулатор де
а ако не го пуснеш Него, ще ти пускам аз МОЯ, да си пиете кафе Wink

# 216
твоя не знам как ще го вместя в програмата, че ми са много ангажиментите Simple Smile но ще се опитам Simple Smile
за какви танци иде реч?
ако доведеш виктор на кънки в Зимния, ще можеш да Го виждаш всеки уикенд и да си пиете кафе. Ама с Ясен Simple Smile

# 217
Аз ще забавлявам Ясен, докато тя пие кафе с Него.

# 218
Алекс, мислех, че ти си по-заета и от мен  Laughing

Готините мъже носят ЛаРедутските кашони на съпругите си, а на онези, дет им плащат за фотосесии - кашони с надпис USPS и дрехи от магазин "Гигант"!

какво е това  Shocked Shocked Shocked

# 219
Аз ще забавлявам Ясен, докато тя пие кафе с Него.
ето това е истиснка приятелка
ще се прежаля и ще ме караш да маам гащи до Зимния Crazy

# 220
  • Sofia
Седнах да ви изчета най-после Laughing Видяла съм се в труд и техника и нямам никаво временце Скоро ще се появя по-трайно надявам се-това последното за тези,на които съм им липсвала Mr. Green
Забравих да честитя на Марци и на Ванилийка Embarassed Честито,момичета!  bouquet Също и на Смайли.Честити ходещи крачета на Ясен!

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 15:27 от chocha

# 221
Алекс, мислех, че ти си по-заета и от мен  Laughing

Готините мъже носят ЛаРедутските кашони на съпругите си, а на онези, дет им плащат за фотосесии - кашони с надпис USPS и дрехи от магазин "Гигант"!

какво е това  Shocked Shocked Shocked

Заета съм, ама друг път... Само от време на време. Mr. Green
Това е новият ми подпис. Дуранго, от Ибейската тема, си сложил подпис, че грозните майки изнасят от Митницата кашони от Ла Редут, а хубавите - с надпис USPS. След което, аз му обясних, че той освен, че е грозен е и доста дебел, а той си добави в подписа нещо от рода: "Алекс1, как може пред 60 хиляди жени да ми кажеш, че съм дебел". Поискаха снимков материал в темата, да видят дали е дебел и той си поиска да му заплатят за фотосесията. Чудя се само кога ще дойде модератор да ни изгони.  hahaha

# 222
Големи приключения в градината на Дара значи....
честити ходещи крачета и от мен на Явката, бързо да бяга и всичко да му е на ред!!! Никакви астми и подобни ....

Емата ходи на модерен балет в гратския ни театър, някаква прима-балерина - към 40г. е според мен го води, и много строга ми се вижда... ходи 2х в седмицата напоследък все не иска да тръгва, но отидеме ли всичко е ок...
Един път в седмицата ходи на кражок по изобразително изкуство бих го нарекла... рисуват по най-различни начини всеки път, имаха керамика, имат пластелини и всякакви подобни неща, всеки час е различна темата и начина на работа...
Това е оставих 2х дена свободни...

Иначе аз пък да ви питам какво ще купувате за р.д. и коледа??? Давайте идеи за игри и играчки  Grinning

# 223
Смайли, отнесох се. Честити ходещи крачета на Ясен!
Крис, няма какво да се прежалваш. За Него не е прежалване, а чест! Аз ли да ти казвам, значи!  Mr. Green

# 224
Здравейте!

макар и с мнооого закъснение: Марци, най-сърдечно честит РД!!!

И още: Честити ходещи крачета на Тигъра!

Смайли, дано се изяснят и оправят съвсем нещата около астмата и ушите на Ясен и Дара!
А за детската - и аз не мога да преценя категорично кой прав, кой - не, а и нямам сега как да пиша по-дълго, ама да питам - подобна ли беше атмосферта миналата година в групата? нали като цяло са си същите деца? или всъщност миналата година може би са били все пак още доста малки за всичко това...

А за КЪНКИТЕ - моля ви, кажете ми, като тръгнете да тръгвате! Но задължително ли е ние да караме? Щото Крис явно я влече, но аз не знам дали бих била неосъществен талант като нея, просто щото никога не съм пробвала  Embarassed Ама не съм се отказала да си взимам колело пък  Wink

Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт