Scrapbooking - 4 Ново предизвикателство

• 38 117
  • 496
  •   1
Отговори
# 90
Ето един каталог с продукти за stamping
http://www.stampinup.com/us/documents/us_fw_2008_sm.pdf
Мисля че много от снимките вътре могат да бъдат използвани като шаблони (ако се пообработят малко).

# 91
  • Варна
Pinkie, много нежно албумче и много сладка бебка. А каква хартия използва като основа?
Стикерите са интересни. Харесаха ми тези с пеперудките.
Това е моето произведение от днес.
http://photos.streamphoto.ru/a/b/9/w400_89e049b8db69a9cb79f04ba85c40d9ba.jpg
http://photos.streamphoto.ru/9/8/b/w400_f50c6ef3870c52f325e95757ffc60b89.jpg
http://photos.streamphoto.ru/9/3/9/w400_58d9a714fbaafc0aeb1c216511fa2939.jpg
Така и не се научих да правя картички за 5 мин. Всяка ми отнема около 1,5 часа.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 18:52 от Despina

# 92
  • София
Despina, много е нежна картичката, харесва ми.
Хартията съм я поръчвала и аз от и-бей.

# 93
# 94
Привет, момичета!

Благодаря ви за пожеланията за бебето и тези за страничките. Като правих тази за дома исках да постигна по-голям ефект на въздействие с думите и виждам, че малко или много съм успяла, а пък зададената скица ми пасна точно и някакси наистина се получи добро оформление.

Със страницата за пролетта идеята ми беше да „отпразнувам” цветовете на пролетта.  Нищо особено като композиция и изпълнение, няма особен коментар, просто контраст от наситени и весели цветове. Преди две седмици, докато Габи играеше навън, взех апарата и направих снимки на разцъфналите дървета и храсти около дома, а небето беше толкова синьо.

Пинки, албумчето е супер!!!! Много ми хареса - начина, по който си разполагала снимките - откраднах си 2-3 идеи, харесва ми и почерка ти...!

Деспина, твоята картичка е много нежна и красива. Как направи рамката? Единствено според мен, синята лента идва малко дебела и превзема нежността на фона. Виждам, че нарочно си я направила такава, за да може да изпъкнат перфорираните цветчета. Аз бих променила нещо, за да не превзема толкова погледа., но пак казвам това е мое мнение... не значи, че трябва да се съобразиш с него.  Hug

Приключвам вече. Лека нощ за всички!

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 00:40 от Rumyana

# 95
Добро утро от мен с една нова страница :

цък

Благодаря за отзивите за картичката  bouquet

Деспина
, много нежна и много хубава картичка - вече спирам да пиша, че ставаш все по-добра, но наистина напредъкът ти е видим.
В началото не ми направи впечатление, но като че ли и аз съм склонна да се съглася с Руми - синята лента в някаква степен нарушава цялостното излъчване на нежност и лекота на картичката.

Раче, полякините са уникални. На единия блог бях попадала, но и във втория има много красиви неща. Интересно откъде ли си набавят материали? Сигурно в Полша има... newsm78

Pinkie, много е хубав албумът. Hug
Но си мисля, ако снимките бяха матирани - тоест имаха фон, дали нямаше да е по-добре Thinking

# 96
Добро утро, Тони! Винаги ме изненадваш с умело подбрани хартии. Сякаш си си ги набавяла специално за случая. Харесва ми как си „взела” цветовете от блузката на Вики и си ги „приложила” на страницата. Това ми беше една от следващите задачи – да приложа елемент от снимка върху самата страница – сякаш ми четеш мислите понякога.  Hug
На момента в къщи имам доста хартии със шарени десени и намирам доста трудно да ги използвам за основа. Някакси все прибягвам към едноцветните.  Какво би ме посъветвала?

# 97
Добро утро, Тони! Винаги ме изненадваш с умело подбрани хартии. Сякаш си си ги набавяла специално за случая. Харесва ми как си „взела” цветовете от блузката на Вики и си ги „приложила” на страницата. Това ми беше една от следващите задачи – да приложа елемент от снимка върху самата страница – сякаш ми четеш мислите понякога.  Hug
На момента в къщи имам доста хартии със шарени десени и намирам доста трудно да ги използвам за основа. Някакси все прибягвам към едноцветните.  Какво би ме посъветвала?

Руми, благодаря Blush
Хартиите ги подбирам по-скоро по усет, отколкото, ръководейки се от някакви привила.
Но явно дори и подсъзнателно все пак спазвам някакви правила за хармония.
В случая синята лента действително бе подбрана целенасочено, но за червения цвят и аз едва сега го забелязах Joy
Но, да, това е начин да се подберат цветове за страницата - като се избере цвят/цветове от снимката и се потърси хартия/хартии със същия цвят.

А за шарените десени - използвай ги само като акцент. И аз не си падам особено по-тях. Харесвам по-умерени като излъчване хартии.
Пък и колкото е по-шарено, толкова по-трудно става съчетаването.

# 98
Despina - поредната красота  Hug

# 99
  • Варна
Тони, интересно подбрана цветово страничка. Съчетала се е много добре.
Момичета, ако все още има някой, който да проявява интерес за хартиите, които пуснах, моля да пише.

# 100
Pinkie, много сладулско се е получило албумчето. Предполагам, че на живо изглежда още по-добре  Grinning
Деспина, възхитена съм  от картичката ти:bouquet: А относно поръчката - няма да се включа (напоследък съм постоянно фалирала  Rolling Eyes и ме притеснява основно шипинга).
Тони, ти си знаеш  Mr. Green Само не можах да разбера какво е това в горния десен ъгъл, в смисъл дали е добавено към снимката, или е charming.

Вчера най-накрая направих картичката по предизвикателството, и на мен като на Деспина ми отнема доста време  Grinning Утре ще я пусна.

# 101
  • Варна
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=332387.0
Вижте това. Интересно е за хора занимаващи се с цветове и съчетаването им.
devilkin, шипинга ще зависи от количеството поръчани неща, а до сега сме 3-ма, така че ще намалява, като се разпредели. Все пак не знам все още колко ще е.
Като не е сега, някой друг път. Hug

# 102
Цитат
Pinkie, много сладулско се е получило албумчето.
smile3521

# 103
  • София
Мерси  Hug

# 104
Тони, ти си знаеш  Mr. Green Само не можах да разбера какво е това в горния десен ъгъл, в смисъл дали е добавено към снимката, или е charming.

Ваденка - rub-оn.
Но за пореден път установявам, че не трябва да слагам такива върху няколко пласта хартии, които се застъпват. Размества се и не се получава добре.

Общи условия

Активация на акаунт