Scrapbooking - 4 Ново предизвикателство

• 38 111
  • 496
  •   1
Отговори
# 75
Руми едва сега виждам, че чакаш бебче. ooooh!Честито за новината и лека бременност.
Despina и аз чакам за снимки.

# 76
# 77
Despina, много са готини хартиите! Как може да се включим?

# 78
  • София
Руми, честито, страхотна новина!
Тони, картичката ти е много хубава, не пада по-долу от страичките ти.
Despina, и мен ме интересуват хартиите.

# 79
Благодаря ви момичета! Hug

Ето моята страничка по предизвикателството:
http://photo-zona.net/images/user61778/album15264/large/12220811 … 998_100_1548_.jpg

Ето и пролетната ми страничка:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7784184

Както обикновено ги снимах през ноща и цветовете не са много реални - дори на първата страничка се губи малко красотата. На "живо" цветовете са доста по-пъстри и красиви.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 01:17 от Rumyana

# 80
  • Варна
Руми, честито ви момиченце. Сега ще си имаш две принцески.
На мен ми харесват страниците ти. Особено тази за дома. Основата е черна, нали?
Момичета писах на мацката от щатите да ми каже цени за хартията. Да видим какво ще отговори. Доставката обаче от там никак не е евтина. За един лот хартии ми поиска 39 долара. Дано за повече да направи отстъпка.

# 81
  • София
Днес ходих до Джъмбо на пазар. Отдавна бях забелязала, че има неща, които могат да ни свършат работа и днес разгледах по-подробно. Взех си ножица с 3 различни накрайника за 3 лева и за мое учудване реже доста добре, както и разни стикери и едни печати, които се продават с някакви странни боички-като желе в кутийки, маже се с пръсти на печата и отпечатъка става като нарисуван с водни боички. 8 печата с различни цветове боички струват 6 лева. Скоро ще направя нещо с тях и ще снимам.

# 82
Руми, и двете страници много ми харесват - и ти определено ставаш все по-добра  bouquet

chiges, благодаря - линкът към магазина е запазен за бъдеща употреба Hug

# 83
Привет момичета,
На мен както обикновенно в почивните дни изобщо не ми остава време да погледна във форума, но вече съм на работа и изчетох всичко, което сте публикували през уикенда  Mr. Green

Руми, честито! Стискам палци всичко да мине безпроблемно  Peace И двете ти странички са много добри  Grinning (страничката по предизвикателството много ме развълнува)
Тони, страхотна картичка   bouquet

Напоследък много се изморявам и не ми остават сили за картичките, подготвила съм картинки за две картички по предизвикателството, но не съм сигурна че ще успея да се включа до 25.

Спорна и творческа седмица на всички!

# 84
  • Варна
Една весела картичка от нета. На мен много ми харесва, особено текста.

За хартиите американката ми е писала
1 и 2 20 листа за 5 долара
3 и 5 20 листа за 5 долара
5 този комплект 4 долара.

А тези ми ги е пуснала днес:
1 #1 - Filosophia - 20 sheets $4.50

2#2 - Kalidescope - 20 sheets $ 4.50

3#3 - Island Lily - 12 sheets $ 3.00 

4#4 - All About Color - 20 sheets  $ 3.50

5#5 - So So Sweet - 20 sheets $ 4.50

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 09:00 от Despina

# 85
Привет и от мен!
Руми, да си призная честно, хареса ми повече първата страничка за дома. Simple Smile
А с моята картичка съм до никъде, вдъхновението ми нещо изчезна.

# 86
Руми, много е мила "домашната" страничка. А пролетната направо ми е като балсам в това време. На есен ние ще ти пускаме пролетни  Laughing.
Деспина, значи независимо от количеството, доставката си е все 39 долара, така ли? Много хубави листи, много прилична цена, но доставката  Confused. Много ми харесват пеперудените и не само те де, но ако има желаещи да се комбинираме, че да излезе на по- добра цена листа, иначе е твърде много.

# 87
Аз бих се включила в поръчка на хартиите. Много ми харесаха всички, най-вече 3 и5 от първите комплекти. Обаче доставката наистина е много.  Все пак ако има други, които искат да се включат и аз ще се включа. 

# 88
  • Варна
Не съм обяснила както трябва, май Embarassed. Не е всеки лот с 39 долара. 39 долара е при доставка с по-малък размер кутия и е до опр килограми, т.е. не 20 листа, а доста повече.
Момичето продава печати и др неща за скрапбук, ако някой си търси нещо можем да я питаме. Според мен цените и са добре за нещата, които продава. Като цяло 0.50 долара е най-ниската цена, на която аз съм виждала скрап хартия. Ако се играе на аукцион понякога излиза по-малко, но така при директна продажба е толкова.
Можете, ако сте си харесали нещо да ми пишете, а аз ще я питам за окончателна цена и тогава ще решите.
Ето това са цените и на хартиите от първите снимки, които не ги бях пуснала до сега
1  Picture #1 – The Luxury Stack – 24 Sheets    ($6.00)
2  Picture # 2 – Old World Stack – 24 Sheets   ($6.00)
3     ($6.00)
4   Picture # 4 – This is called the glitter cardstock stack 30 sheets.   ($12.00)
5  Picture # 5 – 60 sheets   ($12.00  
Това последното го има на част от снимките от предишния ми пост и момичето прадлага да ги продаде заедно или по отделно.
Вие сте.
Моля само да пишете, ако се отказвате.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 08:57 от Despina

# 89
  • София
Деспина, аз се отказвам, че като тегля чертата и нещо много разходи ми се събраха напоследък.
Искам да ви покажа първия албум който направих и отлежава известно време у нас-чакаше си финалните щрихи, но вече е готов.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=276283&pid=7812048
От тук до края, а след него по молба на Рачето съм снимала стикерите от Джъмбо.

Общи условия

Активация на акаунт