Scrapbooking - 4 Ново предизвикателство

• 38 107
  • 496
  •   1
Отговори
# 105
Май ще пропусна таз седмичното предизвикателство  Sad  Рисувах, слагах фигурки - не става и не става. Но не се отказвам от идеята.

Това е официалният сайт на магазина, от който купувам материали(има и идеи):

http://www.michaels.com/art/online/home

(слагам линк за справка с цените, когато пазарувате нещо от ибей. Моите картони (acid and lignin free)- обикновени за скрапбуукинг - пастелни цветове, 50 броя струват 3.99 без таксите)

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 19:18 от Niki1

# 106
  • Варна
Niki1, много интересен сайт. Свалих се някой идеи. Аз обаче не виждам никакви цени. Може би трябва да си регистриран, за да ги виждаш newsm78.
Честно казано не мисля, че тази американка, от която поне аз ще си купя листи ме лъже или поне не много. Все пак и тя си слага някаква надценка. А този и почти всички онлайн магазини за подобни неща не доставят до България. Тези, които доставят включват освен пощенските разходи и доста голяма такса за обработка и накрая се получава долу-горе същото.
Момичета, днес е последният ден от предложеното от мен предизвикателство. Моля, участвалите да добавят творбите си в албумчето.
Предавам щафетата на chiges.
Само искам да кажа, че първата събота на октомври е WORLD CARD MAKING DAY. Денят на създателите на картички, който се отбелязва в международен мащаб от 2006 година. http://www.worldcardmakingday.com/ Тук можете да прочетете повече за него. Има една страница с предложения, как може да бъде отбелязан този ден. Ако искате ние също можем да го отбележим някак.
Ако ви харесва идеята, дайте предложения, моля.

# 107
И аз да се включа в последната минута Grinning
Хич не ги обичам среднощните картички.Ама като познавам себе си нямаше да я направя днес.Винаги на другия ден изглеждат различно. ooooh! Колко варианта развъртях само Crazy и на края избрах този: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=278010&pid=7852267
Надпис не съм сложила, защото винаги там си оставям ръчичките.
Заради лошото времето този път, снимките са малко тъмни.

# 108
  • Варна
Ianina, много красива картичка. Сложи снимка и в общата албумче. А как изряза розовата основа, с накъдрените краища?

# 109
Яни,  много е нежна  Peace Докато гледах първите две снимки си мислех да те питам от къде си взела цветето, но на последната си вижда че си приложила и другото си хоби  Grinning
Деспина, честито за печатите. Пожелавам ти никога да не губиш творческия си дух (независимо какво мислят другите около теб)   bouquet

А относно празнуването на деня на създателите на картички, аз съм ЗА. Въпреки че не ми хрумва нещо конкретно ... най-стандартното е да направим картичка по темата ... или пък всеки да направи ревю как създава дадена картичка като снима отделните стъпки ... или пък всеки да проучи (преведе) някаква техника и да я представи на другите. Май се изчерпах  Grinning (сега остава още един пъта да напиша "или пък"  Mr. Green)

Момичета, може би е време да съберем идеи с какво бихме могли да се включим в Коледния базар на ДБМ (естествено говоря за неща от хартия  Grinning)

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 10:48 от devilkin

# 110
  • София
Ianina, както винаги много хубава картичка!
За Коледния базар: първото нещо, което ми хрумна, освен традиционните картички, е тефтери за 2009 г., които да са подвързани и украсени от нас. Друга идея са календарите-може би най-добре ще е малки настолни, които имат отделен лист за всеки месец. Календарите за стена също стават, само че са много трудоемки.

# 111
Despina, devilkin, Pinkie  bouquet
Цитат
А как изряза розовата основа, с накъдрените краища?
Ножица с накъдрени краища. Grinning

Не мога да отворя сайта с общия ни албум. При вас така ли е?

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 13:11 от Ianina

# 112
И аз опитах да кача снимките на картичката за предизвикателството, но не успях - явно има проблем със сайта.

Ianina, наистина чудесна картичка. Цветето е изключително красиво!  bouquet

Ники, защо да не става? Все нещо се е получило, не бъди перфекционист Hug

За базара и WORLD CARD MAKING DAY нищо интересно не ми хрумва засега.
Ще се включа по-нататък - когато не съм така притисната от времето и не поставям рекорд по бързопис Laughing.

# 113
Вярно, че няма цени. Извинявам се  Blush . Надявам се идеите да ви харесат.
Деспина права си за останалото. 

Тони, ще трябва да се престраша най- накрая да изрежа, да омажа и да продължа.  Благодаря за подкрепата  Hug

# 114
  • Варна
devilkin, аз си признавам, че не мога да се ангажирам за базара. С моята скорост 1,5-2 часа на картичка, а и това, че успявам да правя нещо, само докато съм в Русе, където майка помага с децата, просто не вярвам да се справя.
Да ви покажа днешните ми неща. Опитах се да счупя собственият си рекорд и да направя не 3, 4 картички за един следобед. Не успях за съжаление.
http://www.streamphoto.ru/users/Despina/264227/e42208242df93335f04a42b429148f6d/
От тук и още 3 снимки.

# 115
Деспина, ще повторя другите, но наистина все по- добра ставаш  Grinning. Много са ти хубави последните картички.  Hug И Яна ги хареса. И на мен ми отнема много време правенето на картички, освен ако не е по схема. Което пък ме подсеща, че онзи ден направих една. Ето я
Янина, чудесна картичка, цветето е един път.  Heart Eyes
Пинки, много ми хареса албума ти. Много е въздействащ.   bouquet
Тони, едно цвете и за теб   bouquet  Grinning. Дано не пропуснах някого.
Дес, голямо ровичкане падна днес да търся подходящи схеми. Искаше ми се да намеря нещо с повече копчета, но никак не ми спори с търсенето. Накрая се спрях на този скеч за картичка
, който взех от тук. Първо си помислих за най- хубавата дума, но понеже може да е доста дълга  Grinning реших да остане без тема.
За страница- много ми харесаха всички от блога, от който са схемите за последното предизвикателство. Всички ми харесват. Накрая се спрях на тази http://img.photobucket.com/albums/v339/mphutch/PHutch%20Sketches … ugust_OnePage.jpg Няма да ви лъжа, че съм много ларж и поради това няма да ви затруднявам с тема. Истината е, че не мога да формулирам никоя от случайно зародилите се идеи  Blush. Оставям си обаче вратичка- ако някой иска да ми помогне мъничко, да се чувства добре дошъл.
Забравих да кажа срока- от 26.09. до 05.10., отново 10 дни.
П.С. С помощта на Деспина темата на страничките вече е Щастливите мигове на детството

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 11:58 от chiges

# 116
  • Варна
Чижес, интересно предизвикателство, ама хич не бих се отказала от тема, защото както го гледам нищо не ми ражда главата.
Ето последната ми "творба". По принцип мразя да правя нещо вечер на лампа, защото се променят цветовете. Да видим утре на светло как ще ми изглежда.
http://photos.streamphoto.ru/e/a/1/w400_e4c71185711532f1b445cf705cfd41ae.jpg

# 117
Привет, момичета – страхотни сте!!! Започвам направо с хвалбите...

Despina, страхотни картички. Както си задобряла нищо чудно скоро да постигнеш целта си от половин час на картичка.  На последната – жълтите орнаменти в ъглите как си ги направила? На теста за цветовете резултатът ми е 25.

Ianina, и твоята картичка е прекрасна. Цветето наистина е впечатляващо. Аз пък си помислих, че накъдреното кръгче е от перфоратор. Сега ще трябва да си търся такава ножица.  Laughing

Chiges,  не оставаш по-назад - поздравления!!! Скицата за страницата много ми допада – благодаря. Аз също не бих отказала тема – по-предизвикателно ми е някак си с нея.

Niki1, давай по-смело и уверено. Все трябва да се започне от някъде. Лека по лека ще си намериш стил и нещата ще потръгнат.  Hug

Тези дни ми е нещо много изморено и вечер не ми се пипва нищо. Габи ми вади два кътника наведнъж, което не улеснява много положението, а и все още продължаваме с ремонта, и всичко в къщи е надолу с главата. Надявам се скоро да се включа с нещо ново.

Нямам идеи за базара и World card making day – ще чакам вашите предложения и ако успея ще се включа с нещо.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 01:32 от Rumyana

# 118
  • Варна
Руми, това са печати силиконови.
Моят резултат на теста е 7 при първия опит на 60 ватова крушка в 12 пред нощта и 3 вече на следващия ден.
Ники, опитай, ако стане някой участък, който да не ти харесав винаги можеш да залепиш нещо отгоре. Тъй де нали за това е скрапбукинг.
Моето предложение за World card making day е да си изберем техника и всеки да направи нещо по нея. За предпочитане е картичка в унисон с деня, но може и да е елемент от страница.

# 119
Моят резултат на теста е 7 при първия опит на 60 ватова крушка в 12 пред нощта и 3 вече на следващия ден.
Супер резултат си постигнала. Направо ме разби с това 3.  Аз ги нагласих набързо, че колегите да не гледат много, много с какво се занимавам през работно време. Хи хи хи.

Общи условия

Активация на акаунт