Scrapbooking - 4 Ново предизвикателство

• 38 090
  • 496
  •   1
Отговори
# 210
Ето я картичката ми - без панделка  Wink  по късно ще снимам готовия вид  Heart Eyes http://adi555773.multiply.com/photos/album/32/32#102  цветовете са напълно реални  Peace  - надписите са на тъмно кафяв-почти черен фон -но нямах други под ръка - това е картичка подарък за момиченце което става на 2 годинки . Не знам  имам още 2-3 дена до РД и може да си направя др надпис-ако на мъжа ми му остане време да ми го разпечата .
  По късничко пак ще се появя-очаквайте включване  Wink

# 211
  • Варна
adi_5, прекрасна картичка. Сега гадая къде ще сложиш панделка, защото и без такава е супер картичката.
Аз точно заради тази наша разпръснатост много съжалих, че ти нямам телефона и не можах да ти се обадя докато бяхте във Варна да се запознаем на живо.

# 212
Ади, много сладка картичка Hug

Ето я и моята картичка за предизвикателството - излезнах малко от рамките на схемата, но пък цветовете поне улучих Laughing
Снимах я тази сутрин на изкуствена светлина и кафявото изглежда почти черно - всъщност цветът е на тъмен шоколад.
Възнамерявам да използвам картичката за някоя сватба.
Когато вместо подарък, се дават пари, бих могла да ги поставя вътре, съответно да надпиша картичката с пожелание.

голям размер

# 213
Тони, много ми харесва цветовата комбинация -имаш страхотна колекция от хартии  Peace  А и самата картичка е  страхотна . На мен  тази скица нещо не ми допадна ,  и аз не знам защо. Много ми харесва гнезденцето -как е направено -дай и снимка с др ракурс  Praynig
  Ето я и моята картичка http://adi555773.multiply.com/photos/album/32#103
    devilkin    вчера тъкмо си помислих , че  се е появил още някои които рисува , а то какво било  Confused  Я да се хванете в ръце и да се потрудите повечко (това в кръга на шегата-да не обидя някого)  Ще чакам Корнелия да се хване малко по сериозно -(някои ден  Laughing ) -нейните неща със сигурност ще са в моя стил на работа-ама да видим  Wink
   Целувки на всички и  лек ден   bouquet

# 214
Ади, ако успея да намеря време, след като се върна от работа и преди да се стъмни, ще я снимам отново Hug
А за гнездото резнах малко от една композиция от листа, свещ и разни други украси, която ми бяха подарили - от тези, които се продават по цветарските магазини. И без това Виктор си откъсва по листенце-две на ден - реших и аз да се възползвам, докато е още цяла Joy

# 215
Тони, Ади, страхотни картички  Hug
Ади и аз се чудя къде ще сложиш панделката, защото така ми изглежда завършена картичката, но ще ми е любопитно да видя с панделка.
А относно рисуването, преди време долу горе добре прерисувах разни неща (иначе нямам въображение да нарисувам нещо сама), но последните години ми носи по-голямо удоволствие само да си оцветявам  Mr. Green Направо мога да открия детска градина, на мен ми се оцветява и реже повече и от на децата  Joy Joy Joy
Тони, много оригинална картичка. И птиченцето изглежда обемно, поне на снимката, страхотно   bouquet

# 216
  • София
Ето и моята картичка от снощи. Липсва ми надписа на листчето, което се вади-ще го добавя по-късно.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=276283&pid=8162224

# 217
  • Варна
Тони, прекрасна картичка. Такава птичка бях видяла в блога на едно момиче от Полша и много ми хареса.
Ади и без панделка беше много хубава картичката ти, но сега има завършен вид.
devilkin, и аз съм като теб. Иска ми се да оцветявам, да режа, да лепя. МъжО вика, че на дърти години съм се вдетинявала и било признак на инфантилизъм.
Pinkie, много ти е хубава картичката.

# 218
Pinkie, добре ти се е получила картичката   Peace
Ама в албумати видях и още една зимна, която също ми хареса, а ми се струва че не си пускала линк към нея.
Или съм го проспала  newsm78

# 219
Ето още няколко торбички от мен и картичките, които правихме с Калин за Хелоуийн. На картичките съм правила само надписите и съм вързвала връзките, той лепи и изрязва и идеята е моя.  Peace
http://flickr.com/photos/26588310@N04/sets/

# 220
Tandoori, браво на двама ви с Калин, ама другите неща дето си ги пуснала, направо нямам думи да ги изкоментирам  Laughing. От 20 минути разглеждам, преглъщам, разглеждам...  Joy
Чудесни картички сте направили всички. Точно по тази схема наскоро щях да правя картичка, сега няма да пропусна.

# 221
Tandoori, накараме да се усмихна в края на изморителния ми работен ден (рядко е такъв, но се случва  Grinning). Твоите неща винаги са изпълнени с много настроение и естествено хубаво е, че малкия се включва.
На бързо хвърлих и един поглед на твоите торти ... и направо не знам кой се осмелява да ги нареже. Онази с белите цветя ми е фаворит  Mr. Green

# 222
Tandoori, накараме да се усмихна в края на изморителния ми работен ден (рядко е такъв, но се случва  Grinning). Твоите неща винаги са изпълнени с много настроение и естествено хубаво е, че малкия се включва.
На бързо хвърлих и един поглед на твоите торти ... и направо не знам кой се осмелява да ги нареже. Онази с белите цветя ми е фаворит  Mr. Green

Благодаря ви много момичета, надявам се не ми се сърдите, че аз рядко влизам, но с много дини под една мищница съм, а не искам да ви изпускам темичките и така се "записвам"  Embarassed Simple Smile
Много красиви неща творите и сте ми голямо вдъхновение!!!

Девилкин, не знам дали си разглеждала преди да заключа другите албум, но моите албуми са в My Cakes, другите са на момичетата, които участваха в Тортеното предизвикателство.  Peace

# 223
  • Варна
Tandoori, сега като ти разглеждах красотите се сетих за шапката. Какво стана тогава? Как мина партито?

# 224
Tandoori, сега като ти разглеждах красотите се сетих за шапката. Какво стана тогава? Как мина партито?

Oo,шапката я запазих за сватбата Wink Облякох друго Simple Smile Ако всичко върви по план ( да са живи и здрави двамата ни приятели) догодина ще мога да я сложа на сватбата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт